Отговори
# 165
Привет Peace
Абе,Атмосферче,и мен ме стресна с този кокаин...ама си викам"неееее!" Joy
Много е забавен този Йо-Йо
Момичета имам чувството,че оплешивявам...имах страшно гъста коса,а сега отпред е толкова рядка Cryсамо за това мисля и като се погледна в огледалото лошо ми става.Отделно и ме сърби,макар да няма пърхот.И пада,пада,пада...ползвам разни там препарати,които обсъждахме тук..Има ли някой като мен?!!
Виви,честит рожден ден!  bouquetЧестито на всички празнуващи и месечинковците!

Майка ми в момента прави палачинкиии smile3534направо се оядох,докато тя е тук Laughing

# 166
Привет, мили мами!

Минавам само да почепря за празника си днес с една моя си торта:

За пийване предлагам  beer2, че ми е любима, нищо че не върви особено с горното, пък и като знам май тук повечето сме готови за бирената партия ...  Simple Smile

Силве, момичета, благодаря за поздравите!

Честит имен ден на адашките kuco pate  и mama_pettty и всички останали, които не познавам, а празнуват днес. А, и разбира се на рожденичката  - vivi   bouquet Много хубав ден и цъфтящо настроение!

# 167
Здравейте мамчета  Hug .... аз два дена не съм ви чела, защото бях отново с три деца  newsm44 беше ми толкоз хубаво, че почнах да мечтая за четвърто  smile3534
dideroncho  Hug твоята приказка е започнала лошо, но ще бъде с хубав край  Peace
Аз за щастие не съм живяла с баща алкохолик, защото е метнал дърво в кошчето ми докато съм спяла, когато съм била на три месеца. Майка ми на следващия ден го е напуснала. Но  пък съм била 9месеца в дом Майка и дете, после по седмични ясли, седмични градини и т.н. Най-силните ми детски спомене са, че ми е липсвала майка.
Деси незнам какво да кажа за твоята сестра, освен да удрям вечер по една молитва  newsm17 да и дойде акъла.
autumnsphere предложението на твойта мама за кашона не е чак толкова зле -

моята майка, като разбра, че съм бременна първите й думи бяха: - Да го махаш! Какво ще правиш с три деца?
Янита стискам палци - дано да е нещо моментно  Praynig
4erveno6iika пу-пу... ама Криско много се е променил прилича ми на 2-3годишно момченце.
Нашето кърмене тези дни е отново  #Cussing out според мен заради зъбите и лъжицата хапе, нерви се от всичко дето и се доближи до усните... най-често сучим - тя на сапалнята по гръб, а аз върху нея на лицева опора и като се има впредвид малките ми гърди по-скоро стоя на носна опора  #Silly
sreburna не е истина колко много ни се промени ежедневието с гуменото мече  Hug
Зъбче когато не ти е ден, просто ме извикай на среща и може да си отпсуваш по мене  Joy споко, нали са ти най-близките хора - ще те разберат Wink
vivi_mm Честит рожден ден   bouquet да си жива и здрава!
Имениците да си носят името още 100 години!
Айде отивам да правя носни опори  Joy

# 168
Честито на всички празнуващи днес!!!!!!
-за големите

- за малките

Страхотни жени и събрал Февруарския форум  Peace  Hug Обичам ви,момичета!

# 169
Виви, newsm59 да си жива и здрава  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС  bouquet
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ ЧОВЕЧЕТА, КОИТО ПОРАСТВАТ ДНЕС Heart Eyes
Инче, дано се оправиш скоро, че множко ти се насъбра Praynig
Мама З, радвам се, че всичко е наред с малкия Wink
Даримка, и моята коса пада на топки направо, мислех, че като се подстрижа нещата ще се оправят( не бях я подстригвала от една година Embarassed), но уви нищо не се промени Rolling Eyes Ще трябва следващия път да попитам фризьора си за някави подхранващи ампули.
Отивам да приспивам, по-късно пак ще пиша ако мога, хубав ден Heart Eyes

# 170
Доре,много готин дрогирания Йойо !  hahaha

Бетунга,е такава поза за кърмене само не бях се сещала... Joy

Току-що сложихме третата ваксина на Ралица,хапна малко тиква и сега гледа музикалния канал... Wink

МамаЗ,добре,че всичко се е разминало само с майчини страхове!  Hug

# 171
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И РОЖДЕННИЦИ!!!   bouquet ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

Да напиша и нещо за нашето малко съкровище. Хриси вече има две новопоявили се зъбчета. Слага всичко възможно в устата - играчки, завивки, ръце и т.н. Давам Дентокинд за облекчаване на сърбежа и болките и мисля, че засега помага. Докато пробият зъбчетата беше отказал почти АМ и предпочиташе само цицата, но сега постепенно пак приема АМ, че кърмата ми е малко. Тогава сменихме няколко марки млека, защото мислехме, че не му харесват, а то се оказа, че е от зъбчетата.

Коте, за запушени канали на мен много ми помогна електрическата възглавничка и горещи душове и масаж на гърдата. Много е гадно, но ти стискам палци да се оправиш по-бързо!!! Praynig

# 172
  • София
Мерси, мерси! Mr. Green

Току-що говорих с милото Инче, оказва се, че било цял мастит това и затова бебето не искало да суче! Защото не му харесвал вкусът на млякото. Cry Cry Cry

Тя ще ви разкаже после всичко, засега да й стискаме палци да мине бързо и безболезнено! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 173
Малко снимки и от нас!

# 174
E, Инче стискам и аз палци да се оправяш бързо Hug
Момичета, голям порой тука в Сливен, добре че се туткаме с малката докато излезем, че ни свари още у дома. Гърмя 40 мин, но нито капка и аз викам то ще се размине. За малко да се научим как се плува с количка, като гледам улицата долу, Венеция рапя да яде Joy Joy Joy

Миленка мн сте хубави, пу...пу май отидохте до плажа след 7 год. пасуване hahaha

# 175
Миленка мн сте хубави, пу...пу май отидохте до плажа след 7 год. пасуване hahaha
Joy Отидохме до Слънчев бряг,топнахме и краченцата,разходихме се и се прибрахме.Това ще ни е морето тази година.Малко сантиментално ми стана като топнах и моите крака не виждали морска вода 7 години  Sunglasses Май не било толкова лошо да отидеш на плаж  Laughing

# 176
С татко и на Сияна  малко се изпокарахме в събота , защото искаше да ходим до морето тази неделя, ама аз викам дават го лошо времето и не отидохме.
Много хубаво сте направили вие Flutter

# 177
  • София
Специален поздрав за всички ревльовци:

http://www.youtube.com/watch?v=z_4AxzvhCPY&feature=related

Joy

# 178
  • в гората
 Честит рожден ден Виви!Честито и на всички именници!!!

Леле горкото Коте, дано бързо се оправи  Praynig .

Мамчета, вижте го моя хубостник как си седи в шезлонга от два дена  ooooh!.

тук гледа телевизия:

а тук си разглежда краката:

така се напъва напред, че ме е страх да не се захлупи по очи заедно със шезлонга  ooooh! .

# 179
naiema, много е хубава Белослава!
betunga и малката Анди е голяма сладурка! Изобщо и двете моми са ни по сърце, ама те нас дали ни харесват  Flutter  Embarassed ?!
Инче, дано скоро се оправиш, че се измъчи. Много гадно, че точно когато имаш проблеми остана сама в къщи, но..... Не падай духом само! Много  Hug от нас с Криско, на малкия Венци също!

Общи условия

Активация на акаунт