А за мастита, много лошо, ужас! Дано бързо и безболезнено да мине, че сигурно много боли! Цункай малкия синеочко и се успокой!
, та се налага и аз да повикам фирма. Би ли ми писала цени и координати на лични?

), с другата си оправям чантата и като взе да шава, не ми се иска да мисля какво можеше да стане както се засили с главата надолу
В този ред на мисли, Бори 1 не сте най-дебелите - бебе Гоги води класациите
(само манъка на Красина77 май е по-напред от нас де
)

Ние сигурно водим класацията на обратно...По нашия кантар мъниците в момента са по приблизително 7 кг... Утре ставаме на 5 месеца...
Ние сигурно водим класацията на обратно...По нашия кантар мъниците в момента са по приблизително 7 кг... Утре ставаме на 5 месеца...
. Аз до сега ей така за да видя как ще приеме новата храна му мятах по няколко лъжички малко хаотично де. не може да се каже че е захранен. Но педито каза не така , като се почне си се дава докато не се замести едно хранене. И така до другата консултация. После можело и каши ама тя ще ми кажела кога и какви ,после жълтък ......
Ми като ще си плащам ми се иска да е при друг ортопед, че минали път прегледа при Стефанов продължи 5 мин. Пък пак си платихме ехографа. Та сега се сещам, че коментирахме един Драганов , ако някоя мама му има координатите моля да ги пусне.И ако се сещате горе долу колко е прегледа като сума. А ако имате и някой друг, който смятате за по-качествен пак , ще съм много благодарна. А държа да идем на ортопед, не защото имаше проблем , а просто нали Ачо сядаше още от третия месец и искам да видя дали няма нещо. Въпреки че Стефанов каза - Може, мен все си ме човърка и май по-скоро за мое успокоение трябва да ида 

Препоръчани теми