Клуб "Парфюмен Ценител" 18 - Любими аромати Agent Provocateur

• 27 335
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Bastet ,  много ме заинтригува с Дезир на Роша!
Продава ли се някъде в София да го пробвам?
Карен, не съм го виждала в БГ /не съм го и търсила де/, но  пролетта когато го пробвах го усетих точно като Бастет, а сега в жегите  усещам леко спиртно начало, малко цветя /фрезия по-точно/ които бързо си отиват и после аромат на какаово масло, но толкова лек, почти доловим. Няма шлейфовост, няма аура. За да го усети някой трябва да се намирам в прегръдките му /и пак не е сигурно/ Жегата направо го мори и нищо не усещам колкото и да се поливам, май трябва да го оставя за по-хладно време /пролет-есен/, когато наистина се усеща като наситен аромат. Във Фрагранс е на отлична цена

# 31
Не са ми познати за сега  Naughty

# 32
  • София
Благодаря на всички за сърдечните пожелания, да ви се връща всичко най-прекрасно   bouquet Получих много подаръци, но нито един парфюм  Crazy Е, явно ще имам удоволствието сама да си избирам ароматите по собствен вкус  Peace

# 33
  • Шумен
Да споделя и моите бегли впечатления - Метресата ме подразни с розата си - все едно душех мускалче с бълг.роза Confused. От останалите имам впечатления от Провокатора , от проба /Мимс Hug/ - еее , ми той ми удари плесница в началото . Толкова силно начало , оприличавам го с Кабошар , строг , респектиращ. Чак след около час омеква и става изискан , ухае на лукс , носен от елегантна дама . В никакъв случай не ми е секси и мръснишки  newsm78 - напротив , представям си го на жена , която всява респект и възхищение . Това е само от проба .

# 34
  • Варна
Аз днес носих Агента и неочаквано за мен получих комплимент с особен подтекст от ММ  Blush Laughing Което ме учуди, не очаквах това въздействие точно от този парфюм. Истината е, че самата аз никак не се чувствам секси като го нося.

# 35
Секси ... може би заради произхода и името.  Thinking

Агент Провокатор е първият аромат, който си купих на сляпо миналата година. В първия момент изобщо не ми хареса - мислех да го разменям. Оставих го. Лятото пак го опитах и направо бях във възторг от него. Толкова интересен и красив ми се стори.

Оттогава си взех много аромати, предимно тежка артилерия и АП направо ми се  струва лек и свеж.  Joy
Имам и Емоционалния и Метресата. Във втория алдехидите още не ги възприемам - ще им дам шанс зимата, а Емоционалният е много приятен.
Стрип на мирисане ми е адски сладък. Може би ще ми е нужно време да се опозная с него и да го заобичам. (няма начин да не стане, щом има тамян в него)  Wink
Лимитираният засега не съм го виждала. Някой има ли впечатления от него? Simple Smile

# 36
Стики Hug, разчисти кутията, моля

# 37
Познавам Класическия Агент и Метресата. Гласувах за тях Wink. Наистина са интересни аромати. Аз също не се чувствам секси с Агента, по - скоро за мен е строг, делови парфюм.
Рекламите обаче са невероятни, идва ти да грабнеш парфюма веднага hahaha. Само шишенцето на Метресата ми идва твърде кичозно, но ... преживява се.
Успешна седмица на всички "парфюмни феи"   bouquet.

# 38
Имам класическия Агент и Метресата. И двата са ми любими. Но първия за лятото, а втория за зимата.

Скоро пробвах Метресата през лятото, но и се загуби половината красота. Звучеше ми банално.

Класическия през зимата не ми носи същото удоволствие като през лятото.

Останалите, за огромно мое съжаление, не съм ги пробвала, а ми се иска!

# 39
  • Sofia
ga_aMa_He , благодаря за споделените впечатления!   bouquet
Май ще рискувам на сляпо с Дезир.

Вчера се възползвах от по-хладното време да опозная Stylessence, който придобих в жегите , хремава и усещах по 1 час .
Този парфюм си е за до 22 градуса. Усещах го от сутринта до следобед. Не мога да описвам поетично, но ми харесва много. За моя вкус му липсва нещичко - малко пикантност, акцент, за да не бъде досадна сладостта. Въпреки, че е праволинеен ще си го запазя.

# 40
Добро утро!

По анкетата с Агентите не мога да се включа. Не познавам ни един.
Но класическия бих си го поръчала на сляпо. Просто ми трябва време.

Аз се сдобих с Шалимар ЕДП. С много противоречиви чувства съм към него. Познавам аромата, харесвам го, но през лятото ми идва в повече. Обожавам пудрената му база, на бебешка пудра и сапун ми мирише. Но в началото ме души. Ще го оставя за студа, надявам се тогава да покаже красивата си муцунка. Сега се крие. В тази връзка в БЗ има много евтин боди лоушън на Шалимар, който смятам да си закупя.

# 41
От Агентите,имам само класическият.Харесва ми да го нося през лятото Peace.Тогава парфюма при мен се развива по красиво и стилно Peace.
В студените периоди на годината,ми е остър и не много траен.Имам чувството,че студа го "изпива" newsm78.
За мен е делови и офисен парфюм,не го чувствам секси.
Другите парфюми от бранда не ги познавам,и с удоволствие бих се запознала с тях,по нататък Crazy.

# 42
Добро утро, момичета!
Кафето е прясно сварено и декорирано с щипка канела за разкош! Да ви е сладко!  Heart Eyes

Densi, прекрасен стайлинг на темата! Поздравления!   bouquet

За съжаление не познавам бранда в дълбочина и ще се въздържа от гласуване, но със сигурност ако съдя по името му би трябвало тези парфюмни творения да са магнит на мъжкото  внимание и разпалващи въображението до максимум, аз познавам само класическия ЕР, но не усетих нищо вълнуващо и похотливо в него  Confused
За сметка на това Prada Femme и Аrmani Code ми се струват връх на съблазънта и еротиката със силен елемнт на похотливост и откровен сексуален намек   Embarassed
Кои са вашите секси парфюмни фаворити?

# 43
  • Варна
Vian, мерси за кафенцето   bouquet

Банално, защото 100 пъти поне съм го казвала, но най-секси се чувствам с Орхидеята. Секси ми е и елексирът на Хипноуз. Странно или не (защото обикновено ги слагам в друга категория), но много чувствени са ми Ван Клийф и любимият ми форевър Москино Кутюр.
Обаче има и нюанси. Някои парфюми са фатално-секси, други фриволно-секси, трети - невинни и така...

# 44
Изцяло подкрепям Мимс, че Орхидеята на ТФ е най-секси ароматът, създаван някога. Не познавам друг такъв.
Става дума за агресивно и провокативно секси излъчване.
И тъй като много от вас описват Агента като точно такъв, затова почти се навих да си го взема без проба.

Кротък и безгрижен флирт, без провокацията и агресията на Орхидеята излъчват например Цветето на Кензо, Жадор ..от този порядък.

На мен Москино Кутюр не ми е чувствен аромат. По-скоро е жизнерадостен и енергичен. Подходящ ми е много за парти. Изключително слънчев и топъл, но не топъл като зимните гушливи аромати, а като гореща лятна целувка. Понякога ми мирише на коктейл с коантро. Хем има цитруси, хем не е свежак.

Общи условия

Активация на акаунт