Детето ми не иска залъгалки и гледахте ли новата реклама

• 13 416
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
??? Понякога чета, чета и недоумявам как може да се връзвате така! В рекламата има и музикална играчка - айде сега всички мами на деца, които имат музикални играчки, публично да се самопорицаят като лоши майки!
Със залъгалка или без, с музикална или друга играчка - идеята е просто да се акцентира върху липсата на внимание и отношение. Никой не порицава родителите, които използват залъгалки. Ми извинете, ама седемесечният ми син напоследък я дъвче като обезумял заради зъбките - ако всеки път му предлагах гърда, трябваше само на циците ми да виси!

# 91
Клипът е глупав, но това е типично за мисленето на рекламистите-риейтиви. Бибата е част от модерната племенна магическа символика, както циците и мастиката (тук питам- защо оставяте мъжете си да се задоволяват с мастика, като имате цици:)

Погледнете майката в клипа- това е десетото й влизане в стаята при малката руса пикла. На 11-то ще й зашие един шамар, ама това го няма в рекламата. Разбира се, че нощно време няма да играе театри.

# 92
Погледнете майката в клипа- това е десетото й влизане в стаята при малката руса пикла. На 11-то ще й зашие един шамар, ама това го няма в рекламата. Разбира се, че нощно време няма да играе театри.

Shocked

Е, аз нямам малка руса пикла, а детето ми спи в стаята, където спим и ние, но понякога ставам по 10 пъти нощем. Играя театри и не зашивам шамари. Въпрос на вкус.

# 93
  • Mediterraneo
Ох, като започнете да се втелявате за такива глупости! Не ви ли е ясно, че всяка майка сама решава как да отглежда детето си. Нито размаханите пръсти във форума, нито тв клип биха ме накарали да си променя възгледите.
Дъщеря ми се отказа на почти три години от биберона. Това не означава, че не е била обграждана с внимание и грижи обаче, колкото и да не ви се вярва...

# 94
И в нашите деца се обсъжда темата и както се видя и там, посланието явно не е достатъчно ясно, защото всички се вторачват в този биберон Grinning
Но нямам против който иска да се чувства по-добър родител, защото детето му "не се успокоява с гуми".

# 95
Янечек  Peace Може би на някой така му е по-лесно.  Wink
Използването или не на биберон не те прави добър или лош родител, а това дали общуваш или не с детето си. Това е и смисълът на кампанията. Тя няма нищо общо с гуми, играчки и пр.
Биберонът е просто метафора на това как "запушваме" устите на децата си. Някои го правят с телевизора, други, разхвърляйки кашона с играчките, трети залъгват децата си с друго, но всички излизат от стаята и оставят детето само. А въпросът е още от съвсем ранна възраст родителя да общува с детето си.
За това и накрая на клипа се казва, че целта е ранното развитие на децата:
http://www.unicef.bg/page.php?key=pr_release&id=112

# 96
Биберонът е просто метафора на това как "запушваме" устите на децата си.

Ето това е. Peace

п.п. Не мога да се сетя името на една книга, в която пишеше, че много пък родители не казват на детето си (проблемът е при родителите на момчета):

-  "Обичам те"!, само за да не се разглези.

Хубаво е, че има такива кампании.
За да се правят, значи има и много проблеми!

# 97

Ето това е. Peace

п.п. Не мога да се сетя името на една книга, в която пишеше, че много пък родители не казват на детето си (проблемът е при родителите на момчета):

Сещам се за дядо ми, Бог да го прости.
Той казваше, че бебе се целува само докато спи!

# 98

Ето това е. Peace

Сещам се за дядо ми, Бог да го прости.
Той казваше, че бебе се целува само докато спи!
И аз съм го чувала това.Тръпки ме побиват като се сетя че поколения българи са били отглеждани по този начин...

# 99
Да, за съжаление е така.

В книгата също пишеше, че дори когато се караме на детето, трябва да го докосваме.
Не само когато го хвалим.

Да си сложим ръката на рамото му или да го държим за ръката.
Освен да ни чува, да усеща, че сме там, че мислим за него... А не викаме просто ей така.

# 100
Какъв е замисъла на рекламата,вие в залъгалките се хванахте  Tired

# 101
Клипът е глупав, но това е типично за мисленето на рекламистите-риейтиви. Бибата е част от модерната племенна магическа символика, както циците и мастиката (тук питам- защо оставяте мъжете си да се задоволяват с мастика, като имате цици:)

Уха, какво изказване!!! Много ясно че" малката руса пикла" ще "зашие" дори повече от един шамар на майка си ..  След такова отношение и аз бих го направила ooooh!

# 102
Какъв е замисъла на рекламата,вие в залъгалките се хванахте  Tired
Наистина doh

# 103

Shocked

Е, аз нямам малка руса пикла, а детето ми спи в стаята, където спим и ние, но понякога ставам по 10 пъти нощем. Играя театри и не зашивам шамари. Въпрос на вкус.

Тук малко хора зашиват шамари, а още по-малко имат чувство за хумор:)

Аз през нощта не позволявам на бебето да се развесели, сменям памперс със сънлива мутра, да знае, че не е време за игри.

Рекламната кампания не отчита, че понякога е по-добре да си починеш от прекрасната руса пикла или каквото е там хубавото гардже.

# 104
Какво значи - защо му е залъгалка, като има мен? И моето бебе има мен, по цял ден сме заедно и много му говоря. Но като му растат зъбите - мен ли да дъвче? Simple Smile Все пак, да не изпадаме в крайности.

А и майките са хора - понякога просто не съм в настроение за игри. Така че - евала, Mamacita Bandida Simple Smile Не се връзвай на хора без чувство за хумор. Ясно беше, че се шегуваш. А за театъра посред нощ - прекаленият светец и богу не е драг.

В рекламата не става въпрос, че 100% от времето само трябва да го гушкаш и да му гукаш. Това би било толкова вредно, колкото и да не му обръщаш достатъчно внимание.

Общи условия

Активация на акаунт