Време не губи,БАНЯТА си покажи! -11та тема

• 123 198
  • 829
  •   1
Отговори
# 600
И аз да се включа към клуба на "зелените бани".Все още снимки немога да покажа,но плочките са купени и мъжото трябва само да ги залепи.Поздравления за страхотните бани! Peace

# 601
Момичета страхотни бани сте показали, ние си избрахме плочките и даже и с проекта съм горе долу готова, но го правя на програма, в сайта на фирмата на плочките. Проблемът на програмата е, че нарежда плочките като започва стените от ляво на дясно и дори и да искаш да ги почнеш от другата страна не става /не знам дали се разбра какво искам да кажа/. И затова искам да си направя проекта и на kitchandraw и въпроса ми е има ли от вас някой, който е успял да импортне плочки в kitchendraw.

Някой работил с kitchendraw как нареждате плочките на стените, но плочките ми са с размер 20х50.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 16:26 от iwa_

# 602
  • София
кой е сайта

# 603
# 604
  • Шумен
Момичета страхотни бани сте показали, ние си избрахме плочките и даже и с проекта съм горе долу готова, но го правя на програма, в сайта на фирмата на плочките. Проблемът на програмата е, че нарежда плочките като започва стените от ляво на дясно и дори и да искаш да ги почнеш от другата страна не става /не знам дали се разбра какво искам да кажа/. И затова искам да си направя проекта и на kitchandraw и въпроса ми е има ли от вас някой, който е успял да импортне плочки в kitchendraw.

Някой работил с kitchendraw как нареждате плочките на стените, но плочките ми са с размер 20х50.

Iwa маркираш си стената и натискаш да я видиш, мисля с жълтия квадрат. А плочките си задаваш размера отстрани на размерите.
Аз се пробвах да импортна плочка, но ми ги поставяше някъде из въздуха и не можех да ги наредя по стените.

# 605
Как ми се иска да ти наредя банята Embarassed
За съжаление си прецаках програмата на Кичъна и не мога да ти помогна ./вирусче/
Не става ,немога да си я изтегля на ново.
Ако някой ми помогне ,бих ти помогнала с удоволствие.
Знам как да направя така ,че да не ти летят плочките Peace

# 606
и аз в зелено и бяло  Laughing Laughing Laughing

# 607
В някоя от  предишните теми бях обещала да пусна снимки и на моята баня.Само три са, в червено е банята, а в синьо тоалетната.
http://maia69.snimka.bg/properties/miliya-mi-dom.422897

# 608
В някоя от  предишните теми бях обещала да пусна снимки и на моята баня.Само три са, в червено е банята, а в синьо тоалетната.
Извинявам се,че разводнявам темата,но може ли да те попитам дали ти тече вода отстрани на кабинката.
В новатата ми къща съм с подобна кабина и се безпокоя да не ми тече вода от там,още не съм я ползвала и се вълнувам много Praynig

# 609
За съжаление си прецаках програмата на Кичъна и не мога да ти помогна ./вирусче/

Ейййй значииииииии, не можеш ли поне да обясниш как става точно Praynig.

# 610
Извинявам се,че разводнявам темата,но може ли да те попитам дали ти тече вода отстрани на кабинката.
В новатата ми къща съм с подобна кабина и се безпокоя да не ми тече вода от там,още не съм я ползвала и се вълнувам много Praynig
За съжаление трябва да ти отговаря с да. Мъжа ми  се е заел с мисията да го уплътни, дано да стане. Аз като я видях тази кабина страшно много я харесах, беше просто по-различна. Дано при теб го няма този проблем.

# 611
  • в града на атомното слънце :)

Ейййй значииииииии, не можеш ли поне да обясниш как става точно Praynig.

Изтегли си я от www.kitchendraw.com , а аз мога да ти пратя крака. Въпреки, че не мога да работя все още с неям успях да си я инсталирам.

# 612
Запис само наминавам о6те си я правим ето я марката Испанска е Rolling Eyes дано да е ка4ествена http://www.azulejosalcor.com/interface_alcor.php?conPan=yes& … =112&lang=esp .На6ите са зелено и бяло  Peace.А за другата са ми в акав цвят http://www.fanal.com/serie.php?i=0&name=OPTIC&matprima=n … &acabado=null лилавите и маковете комбинация бяло и сиво (втората снимка) као санат готови слагам снимки Heart Eyes.Вси4ки бани които видях са срахот Hugни

# 613
Ууууууу брееее Mr. Green
Свалихме я от замундата!
Кой искаш да му направя проект сега?
Цената ми  шоколад Линд и сок Joy

# 614
Здравейте,ето и моята баня:

Общи условия

Активация на акаунт