АВГУСТинчето добро учи се да кара колело

• 12 319
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Ехаааа, почнаха се рождените дни... Party

Много бързо минава времето наистина.Когато бях на 14-15 години майка ми казваше:Докато се обърнеш и децата станали студенти.Е,наистина има много истина в думите и.

Честит рожден ден Стенли!Да расте щастливо,умно и послушно дете!

Дивена,съжалявам за случилото се!Не губете вяра!Прегръщам те силно  Hug Hug Hug

# 136
Честит рожден ден на най -голямия от бандата- Стенли!!!

ето един подарък от нас
Ние сме с Т цяла нощ,днес ходихме до педи ,там нямаше Т . Не се знае какво е -чревен вирус или някакъв друг. Писна ми от болести ,дано сме добре че ще ни се размине моренцето
 Дивена,силен дух и да не се предава!!

# 137
  • Ланкър, планините Овнерог

# 138
  • София
Честит рожден ден на Стилян!
Да расте здраво, весело, щастливо момченце!

Дивена, дано лекарите да са сгрешили и свекър ти да е сред вас още много години Praynig.
Тони, така бях миналата година с Дани. По цял ден тичах подир него с парцала ooooh!.

Момичета, голям карък съм. Не стига, че съм сама по цял ден и по цяла нощ с двете хлапета ами днес към 11 часа Дани започна да мрънка, че му се спи и иска да се прибираме. Прибрах ги към 11.30 часа, той се добра до хола, легна на пода, пребледня и започна да стене. Имаше Т 38,7 ° С, дадох му Панадол и понеже нямаше никакви сили за да ходим при лекарката извиках Бърза помощ, лекарката го прегледа и установи, че има ангина  Sad. Утре ще го водя при педиатърката, че тази лекарка каза, че няма гнойни налепи и до утре само да свалям Т, а нашата лекарка да прецени дали ще дава АБ или нещо друго. И сега ту я сваля до 37,4, ту я вдига до 38 °С. Дано поне през ноща да е спокоен, че не знам какво ще го правя. В този ред на мисли да пожелая на Алма, Пламенчо да се оправи и да не вдига повече Т Praynig.
Приятна вечер на всички   bouquet.

# 139
Чести рожден ден на Стенли!Да е много здрав и послушен и да получи много подаръци.

# 140
Честити 2 годинки на Стилиян,да е много здрав и щастлив и обградем от много грижи и положителни емоции.   bouquet   bouquet   bouquet

# 141
  • В светлината на слънцето
Покахонтас, Марти, бързо да се оправят децата и да бягат далеч всички вируси и температури. Заповед!  Naughty Само да смее повече някоя болест да закачи дечицата ни. Ще й видим сметката веднага.  Naughty

# 142
Честит Рожден Ден на Стилиянчо!
Да е здрав и много, много послушен!

Казвам на всички здравейте от нас!
Ние сме добре, малко се позагубихме, но вече сме на линия. Пиша ви от Еленския балкан. Изчетох ви подробно и мога да кажа, че снимките на Фетица, Марти, Сладкишче и всички отстанали са страхотни.
Всички болни, сладки човечета- бързо да се възстановяват, че в тези жеги и лятно настроение не е приятно изобщо.
Бобче-съжалявам за станалото със сестра ти! Видях снимките от сватбата на сестра ти, оказа се, че едно от момичетата на сватбата е моя добра позната. Страхотни са, видях и теб, и Йована!
Дивена-колко неприятно за свекър ти, ох, ако не бяха тези болести, колко прекрасен щеше да е света!

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 21:13 от PIVANOVA

# 143
  • Пловдив
Момичета,много ме трогнахте.Благодаря ви за пожеланията.
Ние си изкарахме доста весело,за късмет и не заваля.Стилиян получи различни подаръци и сега се чуди,с кое да играе по-напред.Аз ужасно се изморих,а на него хич не му се ляга,а и на обяд изобщо не спа.Как издържа цял ден,не знам.
Хайде приятна вечер на всички.

# 144
  • Пловдив
Ето,да ни видите.Аз имам много изморен вид,ама нищо,няма да ми се смеете  Grinning
http://www.di83.snimka.bg/album.php?album_id=397594&pid=13402761

# 145
  • В светлината на слънцето
Ди, прекрасни сте и двамата. Стели е едно пораснало малко човече с пленителна усмивка и щастливи очички.  Hug А ти изобщо нямаш уморен вид, напротив - страхотна мацка си.  Peace А колко само е щастлив на последните снимки с подаръците.  Grinning Хм, а защо на една от снимките ми се струва, че малкият сваляч се опитва да пуска невръстна детска ръчичка на наборка?  Mr. Green Wink

# 146
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честит втори рожден ден на Стенли, да е много здрав и усмихнат през цялата година  Hug

Пиванова, светът е малък  Grinning.

# 147
Здравейте!

Мерси за милите думи за свекър ми !Дано не се сбъднат лошите прогнози! Praynig Praynig Praynig

Ди-Прекрасни снимки !Личи си колко хубаво сте изкарали!Тортата е фантастична! Peace Peace

Сега се рових в темата на юлките2009!и Вижте какво Ви копвам:Имаме още едно бебе за днес - мама Валерия е родила бебе Здравко, в 9.05, 3360гр./49см. --това е от вчера!
ЧЕстито на Валерия!Пожелавам й бързо възстановяване и скоро да си бъдат в къщи с малкото човече!
Дано не ми се разсърди за новината ,но толкова се вълнувам когато някоя от нашите мами е бременна! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 148
ЧЕСТИРА РОЖБА НА ВАЛЕРИЯ.ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЗДРАВКО    bouquet

# 149
  • Пловдив
чудесна новина-Валерия да ви е жив и здрав малкия Здравко и много да ви радва.
На теб бързо възстановяване.
Лулу на онази снимка,където Стилиян пуска невръстна детска ръчичка,всъщност биеше наборчето  Grinning.Те двамата доста се бият,а израснаха заедно.Малката госпожица,която е септемврийче 07,още сучи от мама.
Иначе наистина беше много щастлив с новите играчки.
Приятен ден момичета,нямам търпение вече и аз да гледам снимки от рождените дни на малките.

Общи условия

Активация на акаунт