ЮЛЧЕТА рожден ден празнуват и не спират да лудуват

• 10 394
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
Уинкс, да ти е жив и здрав малкия рожденник, много щастливо и безгрижно детство да има!  Hug

ЧРД на Буболечката   bouquet

момичета, имаме днес среща с детегледачка, някаква приятелка на баба, която си търсила дете за гледане. Баба ми изведнъж започна да се чуди дали ще може да се справи, а по-вероятното е просто да не й се пенсионира...та стискайте палци  Peace

Аз ще гласувам късния следобяд

# 241
Честити 2 годинки на Крис!Много усмивки и детски игри!  newsm59 nbirthday newsm67
Теди и на теб честито!Много здраве,любов и позитивни емоции!   bouquet
Марти,успех!
Аз гласувах рано сутринта.

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 15:02 от Ianamama

# 242
Честит рожден ден на Криско да расте здраво и щастливо дете bouquet
Честит рожден ден и на Буболечка.  bouquet
И ние гласувах ме и сега Сашо спи а аз варя сладко от кайси.

# 243
  • USA
Буболечката, честит рожден ден! Да ти се сбъднат мечтите!   bouquet
Марти, дано се харесате!
Ние гласувахме на обяд и беше голяма тарапана.

# 244
Буболечке, да си жива и здрава, честит празник   bouquet
Ние сега ще ходим. Дано наистина повече хора гласуват  Peace

# 245
  • Варна
Честит рожден ден Буболечке  Laughing bouquet Да си жива и здрава!
Тържеството мина перфектно.В 10.30 беше изсъхнало, супер слънчево и без никаква следа от бури и дъждове. Ей затва много го обичам лятото  Wink Децата остана много доволни и каталясаха тотално.Сега ги изкъпах и по леглата, а аз отидох и се изгласувах, докато имам помощничка.Имаше страшно много хора, което ме радва.Рапорт даден  bowuu

# 246
  • София,
ЧЕстит втори рожден ден на Кристиан! ВЕсело и щастливо детство и много палави игри!   bigdance2  party023  bigdance2
Уинкс весел празник! Hug

БУболече честито и на тебе, жива и здрава и много положителни емоции и сбъднати мечти!    bouquet  

ЧЕстито на гласувалите, аз ще пропусна, не за друго ами хич не се сетих да си извадя бележка, че да мога да гласувам тук, но нищо сега ще вдигам мъжо поне той да иде да гласува Naughty

Ува весело изкарване и на вас и да си починеш!  Hug

Шушонче как е Ивчо, явно наистина водичката е била чиста, дано му няма нищо! Hug

# 247
Велина , честит празник , много да е щастлив и здрав малкият Криси, да има прекрасно детство  Hug  bouquet
Теди, честит рожден ден и на теб   bouquet
Ние оставихме Еви на Кюстендил, баба й ни "зарадва" с новината че пак заминава за Испания LaughingСвърши ми царството  Mr. Green
Ева изкара страхотно на Рд на братовчедка й.Децата бяха около 9-13 годинки и само с нея се занимаваха, не й видях очите 6 часа  Laughing
Иве,какво стана с твоята детегледачка?
Аз гласувах,сега слушам резултати Rolling Eyes
Март, дано харесаш жената  HugОт септември ли започваш работа?

# 248
Честит рожден ден на Кристиян и от нас   nbirthday Надявам се, че сте изкарали хубаво празничния ден. Желая много усмивки и весело лято  Hug
Ние след малко ще тръгваме към Варна, морето, сините вълни....  Sunglasses

# 249
  • Canada
Winx, честит празник! Кристиан да е много здрав, слънчев и весел!  newsm59

Честити рождени дни и на Нелия, Макс и Никсъна!  newsm59 И на утрешния рожденик Влади! Всички да са здрави и игриви!

Ние гласувахме. Много съм доволна, че имахме тази възможност без да се налага да пътуваме 200 км в едната посока.

Мимозка, като попивателни са, нали? Няма нужда нещо да се чува многократно. Mr. Green

Мая, приятно изкарване на морето ви желая! На заслужен отдих. Simple Smile

ЧРД на Буболечката!

# 250
  • sf
Пльос!
Кико вече е кръстен, всичко мина чудесно.
Галсувахме- моите спечелиха  Wink

Айде толкоз за днес

# 251
Ех, Вики честито  Laughing И на Кико честито кръщене, чакаме разказ и снимки, плака ли малкият?
Обиколихме цел квартал за филе от сьомга и накрая отидохме в Метро ,където разбрахме че е по евтина с 10лв  Shocked
Ува , лек път и весело изкарване  Hug
Майче и на теб така, Смехурко сега работи ли ?

# 252
  • sf
Снимки от самото кръщене нямаме. После имахме ядене и пиене под една дебела сянка  Mr. Green Само ние и кръстниците + 3 дечица. Красота.
Иначе той беше стреснат като почна да пее попа,но не много,защото даде на кръстницата да го гушне. Като почнахме да го събличаме обаче и почна яко да пищи, рева, тръшка се, едва довършихме  hahaha

# 253
  • София
Айде и ние гласувахме,Вики да не си в някоя листа  Laughing
Велина хайде пак да ти е жив и здрав Рожденника.  bouquet
Отивам да гледам тв,как не им стигнаха още 15 процента на моите хора.
Идва момичето от четвъртък е оптуска после целия август а ние живот и здраве ще ходим на ясла,ама да видим до кога Praynig

# 254
  • sf
Иве, я сложи некоя точка и запетая,че нищо не разбрах. От кога е отпуска, и от кога тръгвате на ясла?

Общи условия

Активация на акаунт