ЮЛЧЕТА рожден ден празнуват и не спират да лудуват

• 10 383
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
добро утро
Бубе, мерси  HugЧудесни снимки  Grinning
Велина, ние заминаваме на 13.07  GrinningМисля и аз до обиколя малко магазините днес  SunglassesТази рокличка многго ми допадна  Hug
Хриси, и Ева е така в пясъка, дори се събува поради тази причина и ходи боса  LaughingСега е малко по добре ,но пак се дразни на боклуците в сандалетките й.Успешна работа   bouquet
И аз сега се къпя и тръгвам по задачи  Whistling

# 271
  • sf
КЛюка

С Яна и децата ще бъдем в Макдоналдс на Халите към 12ч. Ако някой желае да хапнем заедно, нека заповяда  Grinning

# 272
Добро утро  wavey
Хриси лек работен ден
С пясъка, а и като ходи Ина прави абсолютно същото за сега търпя и се надявам да отмине  Rolling Eyes
И аз гласувах. Доволна съм от изборната активност, но не и от резултатите ЛМ разбира се Wink
Бубе, Winx страхотни снимки  newsm10
Честито на всички рожденици, които пропуснах тези дни   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
За питие и аз съм на линия - даже май през седмицата ще е по-удобно от уикенда  Sunglasses
Хубав ден на всички   bouquet

# 273
Здравейте и от мен. Завърнахме се благополучно почерняли и отпочинали. Дени беше супер щастлив на РД, бяхме си само тримата и си изкарахме страхотно на плажа, после хапнахме в една кръчмичка, духнахме свещички на една малка тортичка и така. Сега обаче се започва баби, дядовци, роди, които не можаха да повярват, че няма да празнуваме тука с тях...

# 274
  • София
ДД
ЧРД на Крис и Бубулечката на лека патерица!

вики честито християнче!

Честит втори РД и на Влади на Це Дим!

За изборните резултати и аз го очаквах, но не мисля да се радвам в аванс.... ще ги видим и тези как ще са...

бубе гледам били сте в любимата ни кръчма, допадна ли ви на вас? понеже нашите кумци много не й се изкефиха но ние сме и върли фенове  Laughing

ох за нас не остана, след седмица тръгваме за моренцето, нямаме търпение, дано само всички са здрави, че вече аман от болести Rolling Eyes

велина, много сладка рокля и разбира се рожденник. в орсито има много сполучливи дрешки, аз една ризка си взех и съжалявам че нямах време да огледам за повече, разграбиха ги адски бързо,а тамън го бяха отворили преди няколко месеца Rolling Eyes

марти, стискам палци за бавачката... ама че перипетии около вас...
тр да се чуем Hug

# 275
  • София
ДД
Честит Рожден Ден на Владиbouquet
Марти аз мисля че трябва да се водиш по детето като първично а после всичко останало.Пожелавам ти бързо намиране на подходящия човек.Трудна работа е това виждаш аз как бях.За какво работно време става на въпрос?Нашето момиче е много добра и мога да я попитам,но тя иска август 20 дни да е отпуска,чете книжките на Д. мого добре се занимава и ми е мъчно че ще я изпусна даже и на половин ден,но моите са друга наука.Ако искаш пиши ми на личини какво предлагате и може и да я намамим.100% давам гаранция че ще те харесате.

# 276
  • USA
Честит Рожден Ден на Влади! Да е много здрав и добър батко!   bouquet
И Крис е така в пясъчника, аз затова му обувам затворени обувки като ще ходи в пясъка. Не му давам да ходи бос, защото не се знае дали няма нещо остро в пясъка.
Рокси, успех на работата.
Препоръчайте ми някоя книга за възпитание на дете на 2 години.
Иве, защо ще я изпускаш? Няма ли да продължава да ти помага?

# 277
  • София
Като ги пусна от 20 юли на ясла немога да и плащам и да плащам за яслата а ми се ще но 1000лв излишни нямам.
Какво ще му възпитаваш на Криси като е толкова добър?

# 278
Привет!
Мерси за пожеланията ,моми4ета  Hug
4естит рожден ден на Криси на патерица !
4естит рожден ден и на Влади !
Много весели игри,здраве и усмивки за двамата   bouquet  bouquet
Вики,айде 4естито ти християн4е !

# 279
Иве, искааам я. Въобще не знам нито колко вървят, нито какви условия на работа искат бавачките. Трябва ми по принцип за цял ден, от 9 до 17 ч., но може да се договорим и за по-малко часове (и свекър ми да го гледа през останалото време). Сега отивам на лекар, ще ти пиша по-късно на ЛС да  ми кажеш подробности  Hug

Ели, и аз мисля така да направя, да слушам интуицията си  Hug

От днес Никола е без памперс - резултатът: шест пъти се изпишка в тоалетната, два пъти на ламината, като в единия случай си каза "айде пиш" преди да се изпишка. Навън го изпишках 4 пъти и един път се напишка. След като доста дълго не искаше да сяда на гърне, вчера взехме тоалетна чиния и сега е ужасно щастлив като ходи до тоалетна като големите  Grinning

И дели и Криси са много красиви деца,като картинки са изплакнах си очите  Heart Eyes

# 280
  • София
От днес Никола е без памперс - резултатът: шест пъти се изпишка в тоалетната, два пъти на ламината, като в единия случай си каза "айде пиш" преди да се изпишка. Навън го изпишках 4 пъти и един път се напишка. След като доста дълго не искаше да сяда на гърне, вчера взехме тоалетна чиния и сега е ужасно щастлив като ходи до тоалетна като големите  Grinning
браво на никола  Laughing Heart Eyes Hug
коки ходи следобед без пампи и резултата е че си казва повечето случаи, ама снощи два пъти се изпишка не където трябва- единия път до гърнето, а втория път- на стола на масата, беше се поактерил отгоре и там го е хванала музата явно  Joy Joy

# 281
  • sf
И Кико е без памперс. Цяла сутрин си опази панталноките сухи, даже по трамвая и в Макдоналс нямаше произшествия,но после у нас се изложи. А редовно си ака на тревата на терасата, а гърнето до него  hahaha Но в общи линии има напредък.
Не знам обаче наесен в яслата как ще реагират? Дали ще го дебнат ако го водя без памперс?

# 282
  • София
Че няма ли до есента да си казва?Аз мисля че ще е ОК до тогава.Малеее само аз ли не съм правила опити  Embarassed

# 283
  • sf
ами и аз се надявам съвсем сам да се оправя даже,че инак на лелките хич няма да им е до него и ще им е по-лесно да му сложат памперса. Интересното е,че той до вчера почти нямаше пропуск в гащите, за 1-2 дни напредна доста.
Тъй че Иве, не ти пречи да пробваш. Кофти е,че ще тръгват на ясла обаче, там ще ги искат с памперси.

а как беше посещението на свеки, много си траеш  Whistling

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 14:47 от donsita

# 284
Иве, и аз не съм правила опити, реших, че е по добре само един да го учи. И понеже в яслата ме превариха с гърнето така си и остана, там го учат.
Но у дома случаят е тежък, не говори, не иска да му свалям памперса, много рядко иска да е по дупе..
Досега само веднъж съм го убедила да седне на ВЦ-то и туй то.

Да ви кажа и аз една клюка- на обед се видяхме с Донси и Яна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт