...за пиърсинга, татуто и още нещо- 15

• 87 978
  • 785
  •   1
Отговори
# 435
Честито Кръмсти   bouquet

# 436
И аз се реших да си правя тату само че не знам къде да е  на коя част от тялото ще пасва най добре за глезен сигорно ще изглежда грозно,ето това тату ми харесва Знае ли някой това тату как се води Rolling Eyes

# 437
И аз се реших да си правя тату само че не знам къде да е  на коя част от тялото ще пасва най добре
Бих си го направила на корема отстрани, или на плешката  Peace

# 438
И аз се реших да си правя тату само че не знам къде да е  на коя част от тялото ще пасва най добре за глезен сигорно ще изглежда грозно,ето това тату ми харесва Знае ли някой това тату как се води Rolling Eyes
Аз не мога да го видя newsm78
P.s. -  ако не си видяла, имаме си тема за Здрач  Wink Може да се присъединиш Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=432198.0

# 439
Моята е подобна и е на плешката  Peace

# 440
И аз се реших да си правя тату само че не знам къде да е  на коя част от тялото ще пасва най добре
Бих си го направила на корема отстрани, или на плешката  Peace

май ще е на плешката Simple Smile
на корема няма да е 100% остана ми корем от бременноста и ще изглежда много грозно там.

# 441
май ще е на плешката Simple Smile
на корема няма да е 100% остана ми корем от бременноста и ще изглежда много грозно там.
И аз искам да си татуирам корема, но си представям като поостарея как ще увисне  Rolling Eyes тъпо е да го мисля отсега, ама...
На мен ми предстои татус на плешката след седмица  Grinning Може би няма да е от един път, че не е много малък, но ще покажа като сложат първите щрихи  Peace

# 442
Разговор между мен и бившият ми приятел (татуист), минути, преди да започне да ме рисува за първи път:
- Добре де, ами като остарея...?
- Абе какво го мислиш, ти ще си с пет елечета отгоре Laughing

# 443
Разговор между мен и бившият ми приятел (татуист), минути, преди да започне да ме рисува за първи път:
- Добре де, ами като остарея...?
- Абе какво го мислиш, ти ще си с пет елечета отгоре Laughing
hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 444
Е, така де Laughing

# 445
Не, не е истина просто...представих си се с 3-4 татуировки, скрити под плетен червен елек и онези типични бабешки дрехи  Joy

# 446
 Laughing Laughing Laughing
Тогава всяка втора или трета баба ще изглежда по същия начин Sunglasses
(аз пък мисля да съм със синя коса, оранжево червило и съответните татуси)

# 447
Laughing Laughing Laughing
Тогава всяка втора или трета баба ще изглежда по същия начин Sunglasses
(аз пък мисля да съм със синя коса, оранжево червило и съответните татуси)
И обеца на езика, но без зъби Joy Joy Joy.
Развинти ми се фантазията, сладурки  Laughing

# 448
Туп и аз в темата.

От два месеца съм с татуиран бръшлян на левия крак. Хората ме спират по улиците, за да ми правят комплименти. Не бях очаквала чак такава реакция...

# 449
Да го видим ако е възможно...

Общи условия

Активация на акаунт