...за пиърсинга, татуто и още нещо- 15

• 88 031
  • 785
  •   1
Отговори
# 690
това е вторият татус, доста по-голям от пеперудата. цената и на двата е една и съща  Peace

Уаууу невероятна е!!!! Направо се влюбих в тази! Ех, нямам търпение вече, когато най-после се случи, веднага ще се похваля тук. Благодаря ви, че ми помогнахте с избора, момичета!  Hug Hug Hug

# 691
Готова съм  Flutter Вече си имам цяло стадо от 11 пеперуди  Party

# 692
  • Марс
Готова съм  Flutter Вече си имам цяло стадо от 11 пеперуди  Party

Къде са де, аз нищо не виждам Twisted Evil не те ли е срам, сега ще се изям от любопитство, я да даваш сншмка веднага Heart Eyes

# 693
Давам  Crazy Малко се размаза, ама е с телефона и ми мръдна ръката. Тука е 2 часа след правенето и е зачервено, като се оправи ще направя нова снимка за галерията Wink

http://img97.imageshack.us/img97/1198/0233g.jpg

# 694
  • Марс
Йееееее, бравос много е готина и сексапилна най вече, водиш ме с 4 пеперуди Mr. Green

# 695
Благодаря  Party Има ли те теб на първата страница да видя?

# 696
  • Марс
Благодаря  Party Има ли те теб на първата страница да видя?

Май не, аз съм от скоро и още не са ме постнали, ще ги санкционирам Mr. Green Виж ми в профила последните мнения, защото на по предните страници съм публикувала снимка, но не знам точно на коя беше.

# 697
Аз да взема да си направя някоя друга какавида  Joy, майтап бе мами...супер съм зарибена по всичко що е тату ,обичка и ...а бе важното е косата да растееее,иее...метъл му е майката.Е и аз не изоставам с рисунчиците по телцето ,то е казано ,че без една можеш ,нооо със една не можеш.Като се замисля,ми то същото е и като си на масата  хахахааа
Айде действайте с красотите по тялото ,все пак трябва да сме още по-красиви лятото,нали? Flutter

# 698
Абе момичета, леко съм в чуденка. Едната ми дупка на ушото е на.. 2-3 години, а сваля ли обичката за 1-2 дни и ахааа да се затвори. Що става така?

# 699
И аз имам една такава. Преди 2 години си я пробих, четвъртата ми е на едното ухо и все още като махна обицата и се запушва...  ooooh!

# 700
  • Варна
Трябва ми обичка за пъпчето изцяло пластмасова, да няма никакъв метал. Откъде мога да си взема такава, май никъде не съм виждала. Искам да си запазя пиърсинга на пъпчето, колкото може по - дълго, но ми казаха, че трябва да махна металната.

# 701
 Pepsilight   в повечето по-големи студиа има силиконови обички, които предполагам ще ти вършат екстра работа.

# 702
Здравейте и от мен.
И мен сте забравили с третата ми гордост и красота  Crazy

# 703
http://img19.imageshack.us/img19/9533/img7605g.jpg
Eто я и моята прелест, тук не се виждат добре детайлите, но е съвсем прясна, пак ще я снимам като поспадне.. Simple Smile
По-хубав подарък за рожден ден не съм получавала Grinning

# 704
Здравейте,
и аз тук. От много време искам да се престраша и май вече успях.
Искам да си направя и аз стадо пеперуди тръгващи от ляво на пъпа, минаващи от страни на кръста и отиващи към гърба. Mr. Green
Та си ме е шубе дали няма много да ме боли, колко ли ще струва, къде да я направя?
Ей такива неща, отивам да чета назад.

Общи условия

Активация на акаунт