Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да използвам референтни номера за поръчка?
Как мога да определя кои артикули са приложими за определен код?
Как да получавам оферти по имейл и как да ги използвам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да използвам референтни номера за поръчка?
За да използвате референтни номера за поръчка, първо посетете началната страница на съответния уебсайт. След това щракнете върху „Командер с каталози с препратки“. Въведете желания референтен номер, размер, количество и специален код (ако има такъв). Накрая щракнете върху бутона „Добавяне към кошницата“, за да добавите артикула към вашата кошница.
-
Как мога да определя кои артикули са приложими за определен код?
-
Как да получавам оферти по имейл и как да ги използвам?
За да получавате оферти по имейл, трябва да посочите желанието си при регистрацията си в съответния уебсайт. Можете да го направите, като кликнете върху „Моето клиентско пространство“ и след това върху „Новини“, където маркирате желаните опции. Важно е да се отбележи, че това не е гаранция, че ще получите кодове, тъй като офертите се изпращат на случаен принцип. За да използвате получените кодове, трябва да ги въведете в съответното поле в пазарската количка при покупка. След въвеждането им трябва да натиснете „OK“, като след това ще видите дали кодът е валиден и какви бонуси предоставя.
-
Как мога да проверя дали въведен от мен код е валиден?
-
Как мога да видя кои промоционални кодове съм използвал в предишни поръчки?

Ако някой има за размяна, може да ми пише едно ЛС

Минаха вече два дни, мислех, че ако не са автоматични мейли, днес като работен ден някой да получи нещо, но цък