Кодове по време на намаление - Ла Редут - 31

• 46 203
  • 688
  •   1
Отговори
# 240
дава ми само куфар на мен, въпреки, че поръчката ми е над 45Е
нали уж само това е условието за БД?  newsm78 и на мен ми е пратен лично. и с калъфката с реф. номер не става  Confused

# 241
дава ми само куфар на мен, въпреки, че поръчката ми е над 45Е
нали уж само това е условието за БД?  newsm78 и на мен ми е пратен лично. и с калъфката с реф. номер не става  Confused

На мен също ми е пратен лично.Не ми дава БД,а само куфара!Но от друга страна имаше валидност 3 седмици,а те вече минаха от както ми е изпратен кода. Peace

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 17:15 от sansil

# 242
Здравейте! Получих код 57029 за безплатна доставка, но не мога да разбера има ли някакви условия? Някой получавал ли го е? Не сум го пробвала дали работи.

# 243
  • Там....където всичко е възможно ....
Здравейте! Получих код 57029 за безплатна доставка, но не мога да разбера има ли някакви условия? Някой получавал ли го е? Не сум го пробвала дали работи.
Сложи една калъвка с референен номер и ще ти даде БД Peace

Като заговорих за калъвки не ви ли е срам да изкупите всички оранжеви на жълто с размер 50/70 Crossing Arms

# 244
  • Beyond the Frontiers
И аз да се включа с един глупав въпрос.  Embarassed Казвайте таксата. Mr. Green
Този подарък - сервиз http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=10564861 много ли е тежък? Имам две поръчки в две съседни дати и едната със сигурност е за митница, ако и тази със сервиза е за там да си чакам и второто известие, че ако пратя мъжа два пъти до софийската митница, не палатка, ами не знам какво ще ми трябва  Wink

# 245
И аз да се включа с един глупав въпрос.  Embarassed Казвайте таксата. Mr. Green
Този подарък - сервиз http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=10564861 много ли е тежък? Имам две поръчки в две съседни дати и едната със сигурност е за митница, ако и тази със сервиза е за там да си чакам и второто известие, че ако пратя мъжа два пъти до софийската митница, не палатка, ами не знам какво ще ми трябва  Wink

Аз го получих с едни сандали по пощата.

# 246
Тъкмо се зарадвах днес, че успях да се регистрирам, за да поръчам тенджерите или прахосмукачката и какво се оказа: тенджерите- след 12 седмици, прахосмукачката- "офертата не може да се прилага", матрак- и той след 12 седмици.
Сега ако пусна поръчка без някоя от промоциите губя преференцията "нов потребител" за тези артикули, нали? В смисъл по- нататък няма да мога да се възползвам, нали?
Посъветвайте ме какво да правя Sad

# 247
  • In The Middle Of Nowhere
Включвам се за да питам тези от вас, които имат тези две сакчета - лафума в кафяво и розово  http://media.snimka.bg/3567/013389608.jpg и този на oxbow http://media.snimka.bg/3567/013389686.jpg

Въпросът ми е еднакво големи ли са?  Thinking

# 248
Поли-Уоли до 5-та поръчка можеш да прилагаш кодовете за матрака  а  тенджерите и прахосмукачката-когато си пожелаеш.но еднократно

# 249
  • В La Redoute и по света
Сложи една калъвка с референен номер и ще ти даде БД Peace

Като заговорих за калъвки не ви ли е срам да изкупите всички оранжеви на жълто с размер 50/70 Crossing Arms

Имам една, поръчай си друг цвят ако искаш, ще ги разменим. Аз я пуснах заради доставката Simple Smile

# 250
  • София
След кратка кореспонденция със Сабине чекът ми за 20Е пътува по пощата като тя ми е изпратила и номерът му по е-мейл.
Каза ми че са имали проблеми със системата и не са получавали мейлове или нещо подобно до 01.07
Така че ако има ощ някой да чака да му отговорят за 20е, да пише пак и да праща отново сканираната фактура

Да ви кажа, успях да ги оползотворя 20е много добре Simple Smile
Направих поръчка с това което смятах, че най-много си заслужава, сложих една синя калъфка, код за БД и заедно с всички такси стана 19.56Е. Писах си номера, който Сабине ми беше пратила по мейл /на първата опция за плащане, вместо с Банкова карта/ и стана  Peace
Сега даже ще ми пратят и ваучер за стотинките разлика  Joy

Сега отивам да каня приятели, но се чудя - имам достъп до 2 карти и 3 акаунта, като май с 2те съм плащала в по 2...
Чудя се с ПейПал дали ще стане или ако не, въобще да не се хабя да се регистрирам
и ако си направя виртуални карти дали ще стане?

п.п. отивам да си задам въпроса и в другата тема Simple Smile

# 251
  • into the blue
Чудя се с ПейПал дали ще стане или ако не, въобще да не се хабя да се регистрирам
и ако си направя виртуални карти дали ще стане?
Да,с виртуални карти можеш да пазаруваш.
Аз съм с такава.
Защо да не можеш да се регистрираш в пейпал?

# 252
  • София
сбърках темата, извинете ме

# 253
  • In The Middle Of Nowhere
Не трябваше ли да има минамална сума от 10Е дори и при плащане с ваучер?(в случая с използвания от 20Е)

# 254
Получих по e-mail код 50 598. При мен даде подарък куфар и БД, като добавих мъжки панталон от колекция есен-зима 2009/2010 . Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт