Знаели някой до каква възраст отпускат кредит от ДСК на пенсионери

• 6 085
  • 10
  •   1
Отговори
Искам да попитам тъй като баба ми иска да тегли кредит за операция на дядо ми,а не знам до колко години разрешават.Тя е на 67,а той на 72.Аз си мисля,че не може.

# 1
Най-логичното е да се пита в самата банка: https://dskbank.bg/Page/default.aspx?user_id=&session_id=&am … 20and%20contacts/, a не във форума.

# 2
Бабата на моя приятелка скоро тегли заем и е на 72г .Но сигурно ще искат гарант.
Зависи и от това колко дохот има на месец.

# 3
Ами тя и дядо вземат 600лв.Надявам се защото това е единственото нещо а те един на друг гаранти могат ли да стават

# 4
  • Mediterraneo
Преди няколко години баба и дядо теглиха кредит от 500 лв точно от ДСК. Тогава дядо да е бил на 76-77, баба ми- на 72-73. Може би процедурите са се променили обаче, не знам.

# 5
благодаря,дано не са се променили,но на тях им трябват 3000лв

# 6
Мисля,че няма проблем да отпуснат
кредит на баба ти до 5000лв,но с
поръчител.

# 7
А дали порачител може да е дядо ми,който в на 72 години или е по-подходящо той да е титуляра

# 8
Свекър ми е на 64год. и му отпускат заем,но за 2 год.Смятай каква лихва и каква вноска на месец.

# 9
3000лв малко са множко .    newsm78 Но  знае ли се може и да успеят . Но със сигурност ще трябва  порачител

# 10
Най-вероятно гаранта ще трябва да е някой по-млад, а и ако общият им доход е 600 лв., тези 3000 ще трябва да ги вземат за много дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт