Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 9

• 29 882
  • 421
  •   1
Отговори
# 360
# 361
# 362
Гел за проблемна кожа със силиции и цинк. Нещо като маска. Стои 10 мин, в които стяга после се измива.

# 363
Гел за проблемна кожа със силиции и цинк. Нещо като маска. Стои 10 мин, в които стяга после се измива.

Dai4eto,това го нямам ....все още  Mr. Green В аптечната мрежа ли го намери и намаза ли се вече?   Hug

# 364
Това го продават само в аптеките на Лечител, до колкото знам!  Намазах се, как Mr. Green стоя 10 минути и изсъхна и го измих, ама то от едно намазване какво да разбереш.

# 365
# 366
# 367
 Dai4eto   bouquet

# 368
Това го продават само в аптеките на Лечител, до колкото знам!  Намазах се, как Mr. Green стоя 10 минути и изсъхна и го измих, ама то от едно намазване какво да разбереш.

По нататъка като го ползваш повечко пак да кажеш как е Peace

# 369

Би трябвало за издържа 12 часа. Утре ще го пробвам и ще съобщя след 3 - 4 дни като се върна. Peace Предпочетох го пред новото на Макс Фактор. Поне засега. Simple Smile

# 370

Би трябвало за издържа 12 часа. Утре ще го пробвам и ще съобщя след 3 - 4 дни като се върна. Peace Предпочетох го пред новото на Макс Фактор. Поне засега. Simple Smile

И аз съм пред същата дилема  Grinning .Благодаря ти   bouquet

П.П.
Това същото ли е или е др?  Thinking

Revlon ColorStay Ultimate™ Liquid Lipstick  

# 371
  • В сърцето на един мъж

Не се притеснявай супер трайно е. ако не го почистиш вечер устните ти ще имат лек нюанс и през следващия ден. Ползвам го от години

# 372

Добре ли стои ? Ще се радвам да видя снимка!

# 373
placholina, мислех, че е същото, но не е. Видях рекламата на червилото, което си показала с Дженифър Конъли в едно списание, но за жалост намерих само от по - старата серия т.е. това, което показах. Явно го има от доста време щом didi666 го е позлзвала и е доволна.  Simple Smile Cherry_, сега не искам да се червисвам точно преди сън, но след като се върна от няколкодневната си ваканция ще докладвам дали потвърждавам думите на Диди. Може и снимков материал да приложа. Wink

П.П. Предполагам, че по - светлите нюанси няма да са чак с такава издръжливост, да знаете, че точно за цвета от снимката говоря.

# 374
  • София

По нататъка като го ползваш повечко пак да кажеш как е Peace

И аз ще чакам.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт