Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако се чувствам нервен и търся идеи за забавление?
Защо ме болят ръцете и какво да правя?
Какво трябва да очаквам и защо се притеснявам от болничния?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако се чувствам нервен и търся идеи за забавление?
Когато се чувствате нервни, е важно да намерите дейности, които ви разсейват. Можете да посетите бебешки магазини, да се занимавате с хобита, които ви правят щастливи или да се отпуснете с четене на интересни книги. Важно е да се съсредоточите върху положителни и приятни дейности, които ще ви помогнат да се успокоите и разсеете.
-
Защо ме болят ръцете и какво да правя?
Болката и подуването на ръцете са често срещани симптоми по време на бременност. Това може да се дължи на задържане на течности или претоварване на ръцете. Препоръчително е да правите леки упражнения за ръце, да прилагате хладни компреси и да почивате ръцете си. Ако болката продължава или се влошава, винаги е добре да се консултирате с лекар.
-
Какво трябва да очаквам и защо се притеснявам от болничния?
Притеснението от болницата е често срещано сред бъдещите майки. Важно е да се консултират с лекар или да се информират относно процедурите и правата си. Обикновено болничният се издава от личен лекар и не струва нищо. Въпреки това, в зависимост от ситуацията, може да има различия. Подгответе се психически и физически за предстоящото раждане, като се консултирате с медицински специалисти.
-
Какво да правя, ако се чувствам свръхчувствителен и раздразнителен?
-
Какви са мненията на жените за секса по време на бременност?
. Я да те питам за Baby mall-a в Арон нали ти беше ходила? Ако да заслужава ли си да иде да се разглежда или не е нищо особено?
Завидях

Купихме и кошница за кола, ето това
всеки си има вкус. 
Имаше много китайски изкуственяци на Бертони, които за много хора са си ОК, но на мен просто не ми допадат. Определено не можах да харесам достатъчно някое от тези 2-3 дървени български