Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 6

• 230 880
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
значи едва ли е от овулация
най-добре да отидеш на лекар, не ще да са гъби това  Rolling Eyes

аз искам да кажа, че най-накрая низорала мой почна да им действа и от няколко дни съм ОК. да чукна на дърво и да дано не е временно Praynig

# 316
uf zdraveyte i ot men otnovo ot nqkolko dni puk az imam strano te4enie  s stranen cvqt tymno jultenikuv daje leko kum 4erven,rqdko e kato voda da re4em....doskoro se lekuvah ot kandida,neuspe6no spored men no togava te4enieto mi be6e bqlo,leko gysto i sys mirizma a sega e koreno razli4no nqkoi da ima predstava kakvo e????..........

Според мен са бактерии,но задължително отиди на лекар.

# 317
toku 6to mi doide cikula... newsm78 newsm78 newsm78 neznam kakvo da si mislq ve4e

# 318
Всичко е било заради цикъла. Споко, явно ти е дошло по-рано.

# 319
radost18 не разчитай че е било цикъла! Отиди на лекар да те прегледа и да ти пусне изследвания. При мен беше прокървяване след секс и се оказа бактериален вагинит. Може при теб да се е проявило под друга форма. А може и да е раничка. И двете не са опасни, но трябва да се лекуват. Отиди на лекар за да ти е мирна главата и да си сигурна, че всичко ти е наред.

# 320
Здравейте, да се включа и аз в темата. При мен се появява бяло течение, придружено със дискомфорт но не всеки месец. ами през около месец. Тъкмо си мисля че е изчезнало и то пак се появи! И някак забелязах че се появява във третата фаза на цикъла - към края му1 някъде в дните след овулация, и преди да мчи дойде мензиса. Когато ми дойде и свърши се изчиства, кара така седмица - 10 днибез проблеми и около седмица преди да ми дойде се започва. КАто имам бяло течение във влагалището, а отвън проявите му са като зацапванен а бельото - от бяло до жълтеникево - жълтеникаво- розово, в съвсем малки количества, и понякога нещо като бели налепи / като пресеченобелтък/ незнам,  как точно да го опиша. най се обостря непосредствено преди цикъла. Това според вас гъби ли са? И кога е най - удачно да се посети док? Точно когато имам такова проявление или по всяко време, освен в МЦ?

# 321
gabi здравей ние може да ти кажем нашето мнение но докато не отидеш да ти направят микробиология и да те прегледат  няма нищо да е сигурно.  bouquet Според мен е възможно да са гъби Sick

# 322
Момичета, искам само да ви питам някой пил ли е Клиндомицин!
Предписаха ми го, антибиотик е, но се притеснявам само на мен ли оставя толкова АДСКИ НЕПРИЯТЕН вкус и вероятно дъх в устата!!!...  Cry

# 323
аз съм го пила също,но нямам подобни спомени..

# 324
От антибиотици е възможно да има метален или горчив вкус в устата!

# 325
От антибиотици е възможно да има метален или горчив вкус в устата!
да и на мен ми се е случвало от лекарства, макар че точно въпросното не съм го пила
мисля, че често го пише в листовките като страничен ефект

# 326
Благодаря, момичета.
Погледнах листовката от-до, но не видях за подобен страничен ефект. Но пък мярнах в един друг сайт жена, оплакваща се от същото. Предполагам не е основание за тревога.  Rolling Eyes

Да използвам момента да попитам и за калиевият перманганат - тъй като и това ми изписаха за бани - какво е мнението ви?!... (питам, защото майка ми ме посъветва да не го използвам, а да го заменя със смрадлика или лайка; а и поначало се почудих защо ми го изписват, мислех, че лекарите са против всякакви самоделни бани и промивки...)

# 327
Аз мога да ти кажа,че съм чувала добри отзиви за калиевия перманаганат,но не съм го ползвала.Аз съм доволна от прахчетата тантум росе за промивки,моята гинеколожка последно тях ми изписа,и се чувствах много добре.
Когато е свързано с лечение,мисля че повечето изписват нещо за промивки.Против са,когато се правят без причина и твърде често-примерно.

# 328
Трябва да се внимава с калиевия перманганат, да не се предозира, че той гори. Водата трябва да е светло розова. Ако не се предозира ефектът е добър. Но от друга страна има и билки, както е казала майка ти, има и други съвременни прахчета, които имат същия положителен ефект, та затова и аз съветвам да си избереш нещо друго. Избор поне имаш.

# 329
  • София
Здравейте, да се включа и аз в темата. При мен се появява бяло течение, придружено със дискомфорт но не всеки месец. ами през около месец. Тъкмо си мисля че е изчезнало и то пак се появи! И някак забелязах че се появява във третата фаза на цикъла - към края му1 някъде в дните след овулация, и преди да мчи дойде мензиса. Когато ми дойде и свърши се изчиства, кара така седмица - 10 днибез проблеми и около седмица преди да ми дойде се започва. КАто имам бяло течение във влагалището, а отвън проявите му са като зацапванен а бельото - от бяло до жълтеникево - жълтеникаво- розово, в съвсем малки количества, и понякога нещо като бели налепи / като пресеченобелтък/ незнам,  как точно да го опиша. най се обостря непосредствено преди цикъла. Това според вас гъби ли са? И кога е най - удачно да се посети док? Точно когато имам такова проявление или по всяко време, освен в МЦ?
Така,както го описваш.....може и да е нормално според мен.
Има ли мирис и от кога го имаш?

Общи условия

Активация на акаунт