Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 6

• 230 908
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
miminova , незнам точно какво представлява, но от ровенето в нета останах с в впечатление, че далеч не е толкова безобидно, колкото са гъбите. пак казвам, че не бих опитала самолечение при такава диагноза

ами отидете на частно тогава и направо искайте съответните изследвания. майната им на здравните осигуровки  Crazy

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 16:09 от herelina

# 301
  • Бургас
Да ви споделя как върви моето самолечение,нали за това е темата-как да се спасяваме сами.
Снощи си сложих вагинално Ломексин и зипих Микомакс. Днес се изтича цял ден,естествено,но сърбежа и паренето намаляват.След три дни пак Ломексин и след още три-Микомакс. И крем си взех.

# 302
  • София
   Ами нали това казвам,че и на частно никой не се наема с нищо - най много цитонамазка и толкова......

# 303
Belle Fleur , имаш ли някакви странични действия от този Ломексин и колко дена ти изтича от.. там?
Мерси!

# 304
  • Бургас
Гледам да не се зачитам в този пасаж на листовките, защото щом е химия, няма начин да не вреди. Днес трябва да се свърши,но си е обилно, сложих си превръзка даже сутринта, вече трета сменям. Извинявам се за подробностите, но нали сме си все жени.  Blush

# 305
  Ами нали това казвам,че и на частно никой не се наема с нищо - най много цитонамазка и толкова......
ами отиваш и казваш - ескам изследване за еди какво си. няма да се обясняваш и толкова. после резултатите вече да ти ги разчитат.

лошото е, че трябвада гадаеш какво изследване искаш Rolling Eyes

# 306
Гледам да не се зачитам в този пасаж на листовките, защото щом е химия, няма начин да не вреди. Днес трябва да се свърши,но си е обилно, сложих си превръзка даже сутринта, вече трета сменям. Извинявам се за подробностите, но нали сме си все жени.  Blush
А аз и след третия ден имах бял гъст крем (ако мога така да се изразя) от Ломексина във влагалището си, който можех само с пръст да изкарам и почти не ми изтичаше на гащичките. Вече се чудя с какво да го махна от там, но в момента съм неразположена и ще изчакам да видя след цикъла как е  Shocked

# 307
  • София
ами отиваш и казваш - ескам изследване за еди какво си. няма да се обясняваш и толкова. после резултатите вече да ти ги разчитат.

лошото е, че трябвада гадаеш какво изследване искаш Rolling Eyes
[/q

uote]

Е, че мога ли да искам всички изследвания - при положение че само за преглед съм дала 30лв. + 29 лв. микробиология??????   А и аз ли съм човека ,който трябва да е наясно какви изследвания са необходими според оплакванията - ТА ТЕ ЗА КАКВО СА ЛЕКАРИ ТОГАВА ????

До сега за 4г. и 2м. ходене по лекари съм дала над 3000лв. - Говоря съвсем сериозно , и полза никаква???? Rolling Eyes

# 308
  • Варна
Момичета извинявайте,че се намисам в темичката ви без да съм я прочела.
Ще ви споделя опита ми с гъбичките,който до скоро беше никакъв.В смисъл излизали са ми само веднъж и след лечението си минаха.
Но до последните 2 месеца.Излезе ми гъбичка,но в устата.Два месеца ме умори това чудо,не се маха.Уж заздравява и след два дни отново.Бях се отчаяла.Докато не отидох при личната,но по друг проблем.Даде ми направление за ендокринолог.След направените изследвания се оказах с преддиабет.И от приказка на приказка се оказа,че това чудо гъбичката се размножава страхотно в организъм със висока захар.Та идеята ми е,ако имате поне 2 от тези симптоми,не е лошо да посетите специалист:
1. Усещането на слабост или умора.
2. Бърза умора.
3. Замайване.
4. Често уриниране.
5. Честото чувство на жажда.
6. Очни смущения, неясно виждане.
7. Бърза загуба на тегло.
8. Намаляването на телесната температура
9. Схващане на мускулите, скованост и изтръпване на крайниците.
10. Бавно възстановяване от инфекциозни болести и бавно зарастване на рани.
Дано съм ви била полезна Blush

# 309
  • Велико Търново
Като прочетох поста на Глухарче  все едно чух сестра ми на която откриха диабет.Тя никога не е имала проблеми от рода течение,сърбежи,парене -нищо.Изведнъж започна да се оплаква че й се е появило течение,отслабна много ама много,буквално се свърши,постоянна жажда поради сухота в устата,никаква сила,не можеше да преоблече малката си принцеса.Абе повечето от признаците.Влезе в болница откриха й диабета,на инсулин е и не се е оплаквала повече от течение,явно инсулина нормализира захартаи гадините не са се появявали.
  Аз обаче си ги имам от доста време.Последния път като ходих на лекар ,доки извика"ауу"като видя резултата-"много бе"Не ми даде много обяснения,но ми каза че са гъби.Изписа ми Флукорик-хапчета,Лактажин-глобули и Полижинакс-глобули.След като приключих с приемането им повечето симптоми намаляха,но пак има някакво леко течение(поне отвратителните сърбежи ги няма).Другата седмица ще ходя на контролен преглед и тогава ще ми изписва друго за продължаване на лечението.

# 310
Момичета, направо ще откача. smile3511 Сега малката е с гъбички. Днес й взеха секрет, за да се види за какво става въпрос, но има силно течение и много я сърби. Направо ми идва да заплача със сълзи. Преживявам го за себе си, но не мога да се примиря на дъщеря ми още сега да й започнат проблемите с тези проклети... 

# 311
Момичета, направо ще откача. smile3511 Сега малката е с гъбички. Днес й взеха секрет, за да се види за какво става въпрос, но има силно течение и много я сърби. Направо ми идва да заплача със сълзи. Преживявам го за себе си, но не мога да се примиря на дъщеря ми още сега да й започнат проблемите с тези проклети... 
Олеее Ноел,шокираме с това.Знам,че ги има навсякъде,виреят във всякаква среда,но и детенце да нападнат вече ooooh!
Опитай да й подсилиш имунната система,освен другото лечение.Успех!!!

# 312
Чувала съм, че живота на тези гадини зависи от киселинността на влагалището. Обаче не мога да намеря информация дали в по-кисела или в по-алкална среда се развиваха. С една дума мисълта ми е такава, ако се смени средата във влагалището от по-кисела към по-алкална или обратно гадините би трябвало да не може да се развиват.

# 313
uf zdraveyte i ot men otnovo ot nqkolko dni puk az imam strano te4enie  s stranen cvqt tymno jultenikuv daje leko kum 4erven,rqdko e kato voda da re4em....doskoro se lekuvah ot kandida,neuspe6no spored men no togava te4enieto mi be6e bqlo,leko gysto i sys mirizma a sega e koreno razli4no nqkoi da ima predstava kakvo e????..........

# 314
a cikala mi trqbva da mi idva na 19ti po princip dali tova te4enie ima ne6to ob6to s nego.....molq pomognet emi

Общи условия

Активация на акаунт