Ако една жена е грозна за вас, бихте ли й дали шанс или не?

• 13 151
  • 141
  •   1
Отговори
Здравейте, господа Simple Smile, въпросът ми е следния: намирате една жена за непривлекателна визуално, но виждате, че е забавна, интересна, жизнерадостна и т.н., бихте ли примерно искали да имате нещо повече с нея? Например бихте ли я поканили на среща? Или не? Изобщо споделете вашето мнение по казуса.
Благодаря за вниманието.  bouquet

# 1
A ти би ли отишла на среща с грозен мъж newsm78

# 2
Здравейте, господа Simple Smile, въпросът ми е следния: намирате една жена за непривлекателна визуално, но виждате, че е забавна, интересна, жизнерадостна и т.н., бихте ли примерно искали да имате нещо повече с нея? Например бихте ли я поканили на среща? Или не? Изобщо споделете вашето мнение по казуса.

Стига пък ти...  да не би всички жени които виждаш щастливо обвързани да са вси супер-красавици? Значи са ги поканили.
  Друг е въпроса, че на така зададен въпрос първосигналния отговор е не. Всички искат/ме убавци/ици.

# 3

Моля  bowuu

# 4
# 5
  • Galaxy 13197853088
зависи ...

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 14:01 от Labrador

# 6

Еее Немо, ама защо толкова кратко?

# 7
Вероятността да я покани е много малка.
Но красотата е относителна, грозна за един е красива за друг, не сте ли виждали ужасно влюбени хора, далеч от моделът за красиво? Химия  Simple Smile

# 8
Ами защо не го покани тя? Какво има да се чуди...

# 9
Мен пък много ме учудва придирчивостта на някои мъже към външния вид на жените, при положение, че самите те са далеч от категория "красавец". Имам някаколко познати, които са с такива претенции при избора на гаджета, а самите те ако се погледнат ... оплешивяващи темета, провиснали шкембета, никъде релеф няма, космища стърчат като храсти от всички места Sick, обаче пък са с претенции  newsm78

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 16:12 от vinsent

# 10
Вероятността да я покани е много малка.

A защо?

# 11
Никак не е малка, стига жената да съумее да му обърне внимание върху себе си и да представи забавните си и интересни страни, които твърдиш, че има. Продължавам да недоумявам, защо не го покани тя, на нещо, което би представлявало интерес за него.

# 12
# 13

Защото, ако я вижда грозна, значи не го привлича, за какво да я кани?
Писах вече - същата тази жена, със същата тази външност ще бъде поканена, но от груг, който я вижда с др. очи, т.е. смята  я за привлекателна.

Find_NEMO, и в посочената тема писах - мъжете и жените искат едно и също, но за жените се смята, че са длъжни да го имат, затова не се разглежда като етаж  Laughing

...

Мъжете какво искат от жените си:
- секс
- да работят
- да гледат децата
- да се грижат за дома
- да не мрънкат

Всъщност това са и нещата, които повечето жени искат от мъжете си, не повече.

Та така, в единия случай, понеже опира до вас му викате претенции, в другия не са никакви претенции, а някой ви е длъжен  Peace

# 14
Та така, в единия случай, понеже опира до вас му викате претенции, в другия не са никакви претенции, а някой ви е длъжен  Peace

Не се сърди ... отдавна сме заедно тук .. сигурно си забелязала че всеки път когато прочета за претенциите на някоя съфорумка към мъжъТ с който тя би предпочела да бъде задавам горе долу един и същ въпрос , а именно ' какво предлага след като иска това и това от него ' и да си кажа право до сега не съм получил адекватен отговор т.е. всички жени смятат че имат всичко необходимо т.е.

п... има ли - има ... цици има ли - има ... че какво повече искат мъжете  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт