Паническо разтройство - част 3

• 138 012
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Радвам се,че си по-добре! От колко време се лекуваш. При мен май е доста рано за ефект.

# 136
Радвам се,че си по-добре! От колко време се лекуваш. При мен май е доста рано за ефект.
Ами колко време  newsm78. 4 месеца бях на разни успокоителни, хомеопатия..., но без резултат. После чух за иглотерапия, минах 10 процедури, от тогава съм по-добре. Иглотерапията включваше не само бодене на иглички, ами и масажи, вендузи и в същото време и психотерапия (защото беше психолог, психиатър) Вече става 3 месеца съм по-добре

# 137
aynur  извинявай за  тъпия въпрос Embarassed,но колко плати за тази иглотерапия?А сега пиеш ли някакви лекарства?Готова съм на всичко за да се справя с това,но да те питам сърцето от гълъб може ли да се дава на деца против страх,защото синът ми зимата ни изкара акъла с някакъв без мислен страх от мечки и от още куп глупости дълго е за обяснение.Ще съм ти много благодарна за съвета Peace

# 138
aynur  извинявай за  тъпия въпрос Embarassed,но колко плати за тази иглотерапия?А сега пиеш ли някакви лекарства?Готова съм на всичко за да се справя с това,но да те питам сърцето от гълъб може ли да се дава на деца против страх,защото синът ми зимата ни изкара акъла с някакъв без мислен страх от мечки и от още куп глупости дълго е за обяснение.Ще съм ти много благодарна за съвета Peace
За иглотерапията- на процедура плащах по 30 лв. 10х30=300 лв.
А за деца дали става сърцето, не мога да ти кажа  Rolling Eyes

# 139

За иглотерапията- на процедура плащах по 30 лв. 10х30=300 лв.
А за деца дали става сърцето, не мога да ти кажа  Rolling Eyes
[/quote]

Благодаря ти,ще попитам в Бургас къде мога да правя такива процедури.

# 140
Някой може ли да ми препоръча добър психотерапевт в Плевен?

# 141
# 142
Здравейте момичета!Имам няколко въпроса и много,много се надявам да се включите поне за малко успокоение.Аз съм с ПР от 10 години.Напоследък не се чувствам никак добре и то може би най-вече заради това, че се затворих в къщи за по-дълго и сега не смея да изляза никъде, дори и до магазина.При вас случва ли се да ви изтръпват леко дланите и да чувствате слабост в едната ръка?Много ме притеснява това.А виене на свят?Чувствам постоянно напрежение и постоянно трескаво мислене за какво ли не.Най-много ме е страх да не полудея от това напрежение.Възможно ли е?Ох, много ми е напрегнато.Моля ви помогнете със съвет.

# 143
Здравейте момичета!Имам няколко въпроса и много,много се надявам да се включите поне за малко успокоение.Аз съм с ПР от 10 години.Напоследък не се чувствам никак добре и то може би най-вече заради това, че се затворих в къщи за по-дълго и сега не смея да изляза никъде, дори и до магазина.При вас случва ли се да ви изтръпват леко дланите и да чувствате слабост в едната ръка?Много ме притеснява това.А виене на свят?Чувствам постоянно напрежение и постоянно трескаво мислене за какво ли не.Най-много ме е страх да не полудея от това напрежение.Възможно ли е?Ох, много ми е напрегнато.Моля ви помогнете със съвет.

При мен също е така-виене на свят,страх от полудяване,изтръпване на крайници и глава,но за моя радост все още излизам сама и ходя където си поискам дори в големи магазини пълни с хора.Сега пия Ципралекс и Флуанксол и съм много добре(да не ме чуе дявола).Моят съвет е да потърсиш добър психотерапевт,направи си необходимите изследвания за твое успокоение Hug

# 144
Ох,аз съм същата,в магазини ми се вие повече свят и имам чувството,че ще припадна! Още не съм го преодоляла,може би е рано за ефект,защото пия Ад едва от 2 седмици. Кога изчезва това чувство?

# 145
  • Около света и у нас!
Ох,аз съм същата,в магазини ми се вие повече свят и имам чувството,че ще припадна! Още не съм го преодоляла,може би е рано за ефект,защото пия Ад едва от 2 седмици. Кога изчезва това чувство?

При всеки си е индивидуално. Ти сама ще усетиш кога си готова, отново да излизаш на спокойствие, без да се притесняваш, че ще ти прилошее  Simple Smile при мен например на 3та седмица почнах да се поотпускам и да излиам, но бях все още несигурна.

Milenka_80  това, което си описала са типичните симптоми на ПР. Всеки ги е имал, няма за какво да се притесняваш. Както те е посъветвала mamast - намери своя лекар. Успех   bouquet

# 146
Благодаря ти,наистина е индивидуално. Аз и сега излизам,но наблизо и все си имам едно наум....Дано по-бързо премине...Пожелавам го на всички!

# 147
Благодаря ти,наистина е индивидуално. Аз и сега излизам,но наблизо и все си имам едно наум....Дано по-бързо премине...Пожелавам го на всички!

не спирай да излизаш,аз също имам моменти в които не ми се излиза,но го правя насила за да се разсейвам и да не мисля,че ей сега ще стане нещо.Колко пъти ми се е случвало като съм в Метро да ми се замайва главата и ми премалява,но не съм спряла да ходя там.Сила и кураж това е най важното.

# 148
Здравейте паники да ви се похваля аз съм бременна и то още в началото.Започнах да спирам всички хапчета по малко но ме е страх че пак ще се върнат онези гадни симптоми и съм малко притеснена но трябва да ги спра до десет дена.Кажете като се спират толкова бързо хапчетата ще дадели отражение на психиката.

# 149
Честито и безпроблемна бременност-без никакви ПА.

Общи условия

Активация на акаунт