http://shop.totsongo.com/index.asp?Pageaction-VIEWPROD&ProdID=386
това шише има ли го някой? доволни ли сте? изглежда ми практи4но?

Сложно ли е попълването - дали ще се справя сама 
: "Отиваш в сайта на “Парични обещететния и помощи”->”Парични обещетения при болест,майчинство,трудоустрояване и помощи от ДОО и ти излизат всичките заявления,теглиш “Заявление-декларация за изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане на основание чл. 50, ал. 1 и чл. 51 КСО за остатъка от 135 до 410 календарни дни." 

само на коремни мускули и после пада като круша естествено, обаче много иска да седи човечето.
Май ще е спортистка като татко си и малко като мама. 
колкото съм изчела за пластмасовите шишета,няма ни едно което да не го съдържа,макар че някъде пишеш че имало които не съдържали,които според мен не е вярно,защото по discovery имаше едно предаваме в което говориха точно за шишета съдържащи бисфенол и се оказа че във всички има,колкото и малко да е съдържанието.Казвам това което съм чела и гледала,опити у дома не съм правила,за това и не гарантирам за написаното от мен

И аз купих от този лак и дали от него незнам, но го позабрави този пръст.
А снощи без никакво усилие му бутнах бибата в устата и я засмука, даже след като я изплюеше, като му я подавах, сам отваряше уста.Ама каката ли още смуче пръста?

В крайна сметка така няма да изградим добър имунитет на децата си, а за мен това е най-важно. Препоръчани теми