Отговори
# 195
Нинка съгласна съм,но тук не се говори за чистота ,а за вредна съставка от която може да има сериозни здравни последици. И все пак се чудя ако е така как е позволено да се продават на пазара продуктите.

# 196
Може да доведе до проблеми в говора, зъбите, евентуално и шини могат да се поставят при по-голямо дете...ама ти сигурно знаеш де, ти си дърто магаре Mr. Green(с най-добри чувства го казвам, да не се обидиш), едва ли аз трябва да те уча. Hug Heart Eyes
Някоя мама беше предложила ново заглавие, ама не го намирам, може ли да ми подскажете малко?

Знам,така е-последсвията не са хич приятни. Tired Също така знам,че ем съм дърта,ем съм магаре,та ще взема като едно дърто магаре да се запъна и да се справя с тоя проблем,че вече взе да ме изнервя тотално. Crossing Arms Hug

Аз предложих заглавие,ако това имаш в предвид: Пораства МАРТенското ни човече-първо зъбче имаме си вече!

С нов уиндоус съм,но е отвратителен и ще чакам довечера мъжо да го смени! #2gunfire

# 197
[
Пораства МАРТенското ни човече-първо зъбче имаме си вече!

[

изпревари меееее...

Това за шишетата,купичките и лъжичките някак няма как да се избегне,освен да се прави дървени лъжици и др,но тогава ще има сеч на ървета=>ще намалеят=>ще се увеличи нивото CO2 И ще се изтъни озоновия слой..абе един порочен кръг..

# 198
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.09.01.02/

Това са шишетата, които нямат бисфенол. Ние ползваме на NUK, купуваме ги от тука и са само с 1 лв. по-скъпи от другите на NUK. На тях пише, BFE free на една зелена лепенка. Познават се по това, че са леко матови.
Материалът, който не съдържа бисфенол е полипропилен (PP).

За поръчките от mytoys - вижте как изглежда страницата - преведена на през google translator
http://translate.google.bg/translate?prev=hp&hl=bg&js=n& … p;history_state0=

просто отивате на http://translate.google.bg/?hl=bg&tab=wT# и там давате линка към страницата, която трябва да се преведе - и доста разбираемо става. След това си кликайте направо през преведената страница.

# 199
охх тази книжка 50лв била  Shocked

вани4ката е супер, отивам да разгледам и питам в хипото дали я имат и колко струва, а от този сайт - валутата като се преоразува - горе долу колко е в лв или е?
 бягаме навън, после ще пиша какво са ми казали тук за цена.

# 200
коя марка е книжката, че го изтриха като рекламен спам - пък искам и аз да видя!

# 201
книжката е tiny love

# 202
Накарахте ме да се пуля над всичките шишета и контейнерчета за кърма.Аз ползвам само на Nuk.Май са от безвредните (уж).
Ние сме много зле със съня тези дни.Постоянно се буди,нощем само се върти,покрай него и аз.Вече на сомнамбул заприличах. Tired Чак като се събудя не мога да заспя повече.Определено ще го мъчат сега пък зъбките дребното.Отделно през деня не спира да мрънкоти и вече съм ей така  #Crazy Май скоро няма да има оттърване,от колики на зъби,какво ли ще е после. Laughing

# 203
За шишетата без бисфенол - аз ползвам на B-free и сега на tommee tippee са пуснали нова серия без бисфенол, то си личи кое шише е такова, самият материал е по различин, на B-free е леко кафеникав а на tommee tippee е матово млечно- бял. Peace

# 204
За шишетата без бисфенол - аз ползвам на B-free и сега на tommee tippee са пуснали нова серия без бисфенол, то си личи кое шише е такова, самият материал е по различин, на B-free е леко кафеникав а на tommee tippee е матово млечно- бял. Peace
А, точно това мислих да напиша.
 Добро настроение на теб би фритата почнаха ли да ти текат newsm78, че аз точно затова ги смених. Ние сме с тези розовите http://www.pakostnik.com/bg/pics/3614703656.jpg
Честито зъбче на Лора!

# 205
Честито зъбче на Лора.

Ние още си нямаме. Аз да препоръчам едно хомеопатично лекарство за зъбките chamomilla vulgaris 15ch на Буарон. Дава се 3 пъти на ден по 5 гранулки разтворени във вода. Аз почнах да давам от днес, че ние вечер сме мрънчовци.

за музикалното килимче- http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=3789 Имат още 2 вида и правят безплатна доставка. Аз си поръчвах играчки.
за Нои- и аз имам парички за юни. Сега ще видим с декларациите за майчинството.
Добро настроение- голям сладур този Марто.

# 206
КаЯна ами не е протекло, на теб как точно протече, tommee tippee ми е бяло.
Ели мерси, как е таткото, дано всичко да е наред! Peace

# 207
тук вали яко,няма ТВ и е ужасно,добре че дребното спи че да си ръцам на лаптопа Crazy

# 208
  • София
 Здравейте Simple Smile, тамън наваксам с четенето и нямам време да пиша.
 За новите Памперс - смятам, че са по-добри, вече втори ден е с тях - никакъв проблем! По-мекички са, а съответно и по-тънички, за лятото са супер, като ни свършат и другите, от новите решихме да купуваме:)

# 209

ааа, тъкмо нашите питаха какво да подарят на Марти за полвината годинка - много е сладурска книжката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт