Вилно селище Жасмин - Китен

• 34 768
  • 116
  •   1
Отговори
  • близо до София
Някой има ли информация за вилно селище - Жасмин в Китен? Виждам ,че тази година го откриват и няма как някой да е ходил, но ако имате информация моля да споделите. Страхувам се от фалшиви обяви, така че ако има местни ще помолят да се включат.

# 1
Може ли линк,обожавам Китен!

# 2
Ето го http://jasmin-kiten.hit.bg/  и аз го бях набелязала, но звъннах началото на юни, никой не ми вдигна и двата телефона, повече не съм и пробвала. Не изглежда лошо, само дано не е много далече от плажовете, мен това ме интересува  Mr. Green

# 3
Пише,че е на брега на Атлимана и отваря врати на 1 юли

# 4
  • близо до София
Писах на имейла запитване за редзервация, но ми даде че не съществува такъв имейл.

# 5
  • с/у ОколоМръсТното
току-що им писах...
И получих това:
Писмото е изпратено успешно!
Хайде чакам си отговора.  Grinning

# 6
  • близо до София
току-що им писах...
И получих това:
Писмото е изпратено успешно!
Хайде чакам си отговора.  Grinning
То и на мен ми даде ,че е изпратено успешно, но на другия ден полечих имейл от абв, че този имейл не съществува.

# 7
  • с/у ОколоМръсТното
а пък аз вече имам отговор.  Party

# 8
И какъв е?/ ако не е тайна Wink/

# 9
  • с/у ОколоМръсТното
И какъв е?/ ако не е тайна Wink/

да се обадя на посочен гсм, за повечко подробности.

# 10
  • близо до София
Шани, на кой имейл писа, че в сайта им е посочен един, а в квартири.бг друг.

# 11
  • в света на илюзиите
На сайта изглежда страхотно. Шани дай малко повече инфо след разговора с тях Praynig
И ценичките също ако може  bouquet

# 12
  • с/у ОколоМръсТното
писах на мейла, посочен в сайта на селището.
Още не съм им звъняла... не се знае от коя дата (и дали) ще почиваме.

# 13
  • близо до София
На мен току що ми се обадиха от Вилното селище, чак не мога да повярвам. Имало свободни места за от 01.08. и трябвало да се преведе капаро в размер на 30% .Банковата сметка щяли да ми изпратят на имейла.
Малко се притеснявам да не е някаква измама.

# 14
  • София
здравейте,

разгледах снимките и мисля, че познавам собственика - семеен приятел на родителите ми. Не съм го виждала от години, но съм ходила в къщата му в Китен. Тогава 4 дка бяха разделени на 2 части - едната за неговата къща, басейн и градина, а на другото място бяха бунгала. Явно сега е построил и други къщи на мястото на бунгалата. Тогава градината беше  райска, неговата къща, където бяхме отседнали - ултра модерна и удобна. Тъй като го познавам - предполагам не е изневерил на стила си.
Вече бяхме на почивка, но мислим и септември да ходим. Не харесвам БГ морето, но сега се замислих.

Общи условия

Активация на акаунт