Чудя се дали съм бременна

• 7 654
  • 167
  •   1
Отговори
# 45
  • в Надежда-та
Как да ти помогна Thinking
Ако питаш мен или използвайте презерватив или противозачатъчни Naughty
Може да е от климата, може и да не е  Rolling Eyes

# 46
Като чета подобни въпроси ме обзема , лек ама съвсем лек, бяс...какво се очаква да направим (преди време в една подобна тема, хвърляхме боб, ама я изтриха, язък....)...ша ми доди,няма да ми доди.....за тази цел, 1-во има предпазни мерки,2-ро има гинеколози и не на последно място има здрав разум!А сега погледнах и последният пост на авторката и бих добавила и добро възпитание!!

П.П.Не мисля,че сега всички водят полов живот на 12 год. и не мисля,че на 15 години също е нормално,особено като не знаеш какво всъщност ти се прави...може само да ти се е допишкало Wink така казваше баща ми,той беше мъдър човек! Mr. Green
smile3501 smile3501 smile3501
Подкрепям напълно!

# 47
а всъщност на авторката като има зацапване...това по време на очакваният цикъл ли е? има ли закъснение реално?

последниия път ми дойде на 31 май до 4 юни.по принцип имам променлив цикъл и ми закъснява всеки месец с 4-5 дни.реално погледнато още нямам закъснение

# 48
Направи си тест за бременност, но след като изчакаш още 3-4 дни.
И се пази!

# 49
Lonely girl,

преди всичко се успокой. Никой не те съди за нищо. Аз самата започнах полов живот на 15г. макар да не съм имала толкова продължителна връзка, като теб. ПРЕДИ ТОВА ОБАЧЕ бях изучила напълно, изцяло и отвътре Rolling Eyes темата. Цикълът ми дойде на 11 годишна възраст и оттогава се подготвях физически и психически за предстоящото. Не ти говоря празни приказки, ВАЖНО Е ДА ЗНАЕШ как функционира тялото ти, както и мъжкото тяло. Важно е да знаеш как да се предпазваш. Аз винаги съм мислила за себе си като за бъдеща майка на един по-късен етап и затова здравето и балансът на собственото ми тяло са били ГРИЖА за мен. Казвам ти го като приятел, не чакай друг да се замисли и загрижи за теб, не чакай мъж да те пази Flutter пази се ти, много е лесно и изобщо не нарушава близостта и удоволствието от секса с приятеля ти Hug

Запомни, че прекъснатият полов акт НЕ Е метод за предпазване от забременяване. Както всички момичета тук са ти казали, малко мъже наистина умеят да контролират еякулацията си, а дори да могат, понякога части от секундата закъснение е решаващо Flutter Освен това наистина жизнени сперматозоиди се отделят и ПРЕДИ еякулация. Ако ви харесва, правете го така, но ако мотивът ви е предпазване, да знаете, че не работи Flutter

На първо време използвайте ПРЕЗЕРВАТИВ. Това не е просто начин за предпазване от нежелана бременност, а начин да пазите ХИГИЕНА. Помисли за всички дребни и сериозни заболявания, предавани по полов път. Помисли за всичко, което ще ти се наложи да преживееш тогава: висене по гинеколози, пиене не антибиотици, третиране "на място", пълно сексуално въздържение месеци наред, докато не се пречистиш. няма да споменавам най.тежките и необратими последици от такива заболявания... Днес не си готова да бъдеш майка, но след 10-15 години ще мечтаеш за това. И ако не си се грижила правилно за здравето и хигиената си като жена, можа да страдаш...

Начините да прихванеш нещо такова са много, но най-честият и вероятен е при секс. Колкото и да се обичате и да си вярвате с момчето ти, няма как да сте 100% сигурни в пълното си здраве. Помни, че за много от тези опасни за жената заболявания мъжете са само ПРЕНОСИТЕЛИ без видими за тях симптоми. Приятелят ти може да ти пренесе нещо, без даже да подозира, че го има #Crazy така, че мое лично златно правило е ВИНАГИ СЛАГАЙ ГУМАТА. Не че и това е пълна гаранция, но поне да си спокойна, че си взела мерки. Още повече, че използването на презервативи с НИЩО не намалява удоволствието от секса Flutter

На второ място те съветвам да си назначиш конкултация с гинеколог относно контрацептивни методи. Не се хвърляй на първите хапчета, за които някой ти е казал. Говори с лекар, той ще ти обясни най-добре предимствата и рисковете, свързани с тях.

Ако познаваш тялото си и знаеш как да се пазиш, всичко ще бъде много по-лесно, вярвай ми   bouquet

# 50
  • София
Виж сега, тук освен да даваме мнения "какво може би би могло да значи" друго не можем да направим. Всеки човек си е сам за себе си уникален, та дори и две жени с еднакъв цикъл сигурно няма. На мен примерно ми закъсня цели 2 седмици веднъж, след като никога не ми е бил нередовен цикълът, и пак ми дойде. На следващия месец закъсня още 2 седмици и реших, че след предния път явно е нормално. И сега гушкам бебче. Така че освен да идеш до аптекатаи да направиш тест друго няма какво да направиш. Чак кръвен аз не бих си направила, по-скоро след няколко дни бих направила втори ако още не ми е дошло. Да говориш с майка си няма да стане предполагам, щом пишеш тук, и аз казах на моята чак в третия месец, тъй като бях на 19 и се налагаше да прекъсна следването си (това в 99% от случаите не се налага, спокойно), та след 1-2 теста и няколко дни проведи един разговор с приятеля си - или как ще почвате да се пазите, или как ще гледате дете  Mr. Green

ПП: И аз съм правила 2г секс по твоя метод и не съм забременяла. Пък и е повод да те разбирам. Чак след 3 месеца кажи-речи ежедневни "опити" стана, та не се шашкай толкова.

И моля ви, смятам, че в наши дни е по-добре да похвалите момичето, че е само с един, и то от две години, и че го правят от 15 годишни. Може би тъй като от съвсем скоро не съм на нейните години я разбирам, но и мен ме гледаха като полезно изкопаемо, задето бях само с един с години, вместо всеки петък да ме "опъват" в някоя дискотека току-що срещнати. Пък и на 15 си е постижение за мнозинството момичета в наши дни, добре че имам син, а не дъщеря!

# 51
  • София
а всъщност на авторката като има зацапване...това по време на очакваният цикъл ли е? има ли закъснение реално?

последниия път ми дойде на 31 май до 4 юни.по принцип имам променлив цикъл и ми закъснява всеки месец с 4-5 дни.реално погледнато още нямам закъснение

всъщност....ако смятаме по тези дати....имаш закъснение.
1 купуваш си сега тест - правиш го утре сутринта.
2 след това независимо от резултата ако все още имаш такова зацапване  си запазваш час при гинеколог.

Реално аз от такова зацапване разбрах че съм бременна...така че...няма невъзможни неща....
но може и да е съвсем друга причина....

# 52

всъщност....ако смятаме по тези дати....имаш закъснение.

Оооооо, Ангелче, не е така.  Naughty
Аз също съм с такъв цикъл, и при бременностите ми лекарите се съобразяваха с това.
В смисъл, никога тези дни, които ти сега смяташ, не са ми били смятани за закъснение.

# 53
  • София
аз също имах мн нередовен цикъл...с много дълъг период между циклите но....32 дни и да няма закъснение?

# 54
аз също имах мн нередовен цикъл...с много дълъг период между циклите но....32 дни и да няма закъснение?

Не, не нередовен.
Много си ми е редовен, само че е с голяма продължителност.
Да речем, ако този месец ми дойде на 1-ви, другият ще ми дойде най- рано на 1-ви.
Всъщност, би ми дошло на 2-ри или 3-ти, т.е. около 2 дни след датата, на която ми е дошло предишния месец.
Ох, май малко смотано го обясних, а?  newsm78
 Blush

# 55

Не, не нередовен.
Много си ми е редовен, само че е с голяма продължителност.
Да речем, ако този месец ми дойде на 1-ви, другият ще ми дойде най- рано на 1-ви.
Всъщност, би ми дошло на 2-ри или 3-ти, т.е. около 2 дни след датата, на която ми е дошло предишния месец.
Ох, май малко смотано го обясних, а?  newsm78
 Blush

Не, много точно обясни Flutter И аз съм така: средна цикличност от 30 до 34 дни. В редки случаи  по-малко. Понякога цикълът ми се "разтяга": 5-6 дни по-рано или по-късно, след което отново се закотвя около 29-31 ден и така доста месеци. До следващия скок Flutter

# 56
  • София
 Crazy

ок, извинявам се   bouquet

# 57
Ми, дай тогава да й дадем съвет - "Прави си безразборен секс с който ти падне, без никакви предпазни средства!"
Така по- добре ли е?
За да не сме "моралистки" и да не "подскачаме".
Някакси не ми звучи съвсем в ред, не мислиш ли?
 Crossing Arms
Съвсем наред си ми zвучи на мен.
И хайде стига сега, не е нужно от спорове, мисля че добре съм обяснила, zа да се раzбира какво искам да кажа. Къде пиша да й даваме съвети да прави беzраzборен секс беz предпаzни средства? Пък и тя пише, че си има приятел, чак пък беzраzборен секс...
Имам предвид, че пита zа нещо, проблем и т.н. Не ни пита "да правя ли секс, или не и от кога се zапочва това zанимание". И продължавам да смятам, че не е мястото и ние тука не сме хората, които имаме право да съдим. Не сме майка й, роднините й. Всички zнаем, че е рано, че не с прави секс беz предпаzни средства и т.н. Но не е нужно да четем морал просто. Пък и тука май доста от нас са zабременели случайно, а пък сме големи, умни и раzсъдливи, нали  Wink Примерно каzано...
Тъй че аz си мисля, отговаряме, ако можем и това е. Не четем морал. Не и ние.
Това е.

# 58
..... Всички zнаем, че е рано, че не с прави секс беz предпаzни средства и т.н. Но не е нужно да четем морал просто. Пък и тука май доста от нас са zабременели случайно, а пък сме големи, умни и раzсъдливи, нали  Wink Примерно каzано...
Тъй че аz си мисля, отговаряме, ако можем и това е. Не четем морал. Не и ние.
Това е.

Ако всички знаехме, тази тема нямаше да я има.
Не чета морал, нервирам се как може да има толкова ниска култура.
За всичко, свързано със секса, по принцип.
Относно моите бременности, всичките са планирани и желани, а специално третата, чакана доста по- дълго от рдугите две.
И така - имам право да изказвам мнение, както и ти.
Моето е едно, твоето друго.
Не виждам нищо ненормално.
Що се отнася до майка й - как да й чете морал женичката, като най- вероятно хал хабер си няма какви ги върши щерка й???
 ooooh!

# 59
Аз не видях признаци на ниска култура, а на страх.

Има тестове, които се правят по всяко време и мисля два дни след закъснението. Попитай в аптеката кой е най-подходящ без въобще да те интересува кой какво ще си помисли или каже.

Общи условия

Активация на акаунт