Чудя се дали съм бременна

• 7 658
  • 167
  •   1
Отговори
# 105
Е, айде стига с нападките вече Simple Smile  Peace

Към авторката: дори да не си бременна, може би е добре все пак да помолиш майка си да те заведе на гинеколог. Според мен е трябвало вече да го направи, но ... хора всякакви.... Дори да не е сериозен този проблем, който описваш, не е зле да се прегледаш, а и да си поговорите за контрацепция с него. Ако не искате да ползвате презервативи, може да започнеш да пиеш противозачатъчни, има нискодозирани препарати, които са подходящи за млади момичета.

Не знам другите майки тук на какво мнение са, но според мен всяка една трябва да заведе дъщеря си на АГ преглед малко след идването на първия мензис  Rolling Eyes Аз поне така си ги представям нещата. Да не говорим, че това освен другите полезни неща, създава у момичето усещането, че е необходимо да се отнася отговорно към себе си.

# 106
  • София
ако за нападка приемаш последното писано от мен - не е....просто да има едно наум, че особено ако няма закъснение, тестовете могат да сгрешат. Т.е. да не се успокоява само с това.

# 107
Ангелче -  Wink   bouquet
Лично аз не бих завела 11 годишната си дъщеря (примерно) на гинеколог само ей така, щото така мисля.
Но - хора всякакви
.

# 108
  • София
Да, прочетох пак...и се коригирах както си личи....ама ти си по-бърза от мен Simple Smile

но да...и аз без проблем, не виждам защо да ходи малко дете....виж ако нещо се оплаква...да...

# 109
ако за нападка приемаш последното писано от мен - не е....просто да има едно наум, че особено ако няма закъснение, тестовете могат да сгрешат. Т.е. да не се успокоява само с това.

Не визирах теб.

Джуличка, не, не говорех на 11г да заведеш детето на АГ. По "наше време" цикълът идваше към 13-тата година.  Mr. Green Според мен е нормално едно момиче на 14г да посети АГ (особено при положение, че започват на 15 да водят полов живот, както стана ясно от тази тема)  Thinking

# 110
Simba21, а аз мисля, че е много по- важно доверието между майка и дъщеря (както вече казах), от колкото това водене на лекар.
Защото, тя като не ти вярва, и прави всичко тайно от теб, кел файда, както се казва, че ти си я завела на лекар.
 Tired

# 111
Simba21, а аз мисля, че е много по- важно доверието между майка и дъщеря (както вече казах), от колкото това водене на лекар.
Защото, тя като не ти вярва, и прави всичко тайно от теб, кел файда, както се казва, че ти си я завела на лекар.
  Tired

Е, да, права си! Но то доверието се гради с години. А навиците все пак се създават в ранна детска възраст от родителите, няма от кой друг  Rolling Eyes Не казвам, че трябва да ни става навик да ходим на гинеколог  Mr. Green Просто да се отнасяме сериозно към здравето си Wink Пък и на сексуалната култура трябва да се сложи началото преди да се стигне до секс. Да не стане като в оня виц: сине трябва да си поговорим за секса, сина: да, тате, какво те интересува Simple Smile

# 112
Е, да, права си! Но то доверието се гради с години. А навиците все пак се създават в ранна детска възраст от родителите, няма от кой друг.......  

Виж, тук грешиш.  Stop
На първо място трябва да е доверието, и след него създаването на навици.
Защото ти, ако до 13 годишната възраст на детето не си си изградила здрава връзка с него, и то ти няма доверие, нататък ще ти е безкрайно трудно (да не кажа невъзможно) тепърва да градиш доверие.
Що се отнася до навиците (особено пък в конкретния случай с гинеколог и т.н.), няма проблем, ако започнеш да създаваш този "навик" на 13, 14 или 15 годишна възраст.

# 113
Да отрицателен е и това означава,че не съм бременна уж...

това "уж" накрая всъщност е много намясто.

всъщност реално какво мислиш да правиш от тук -насетне....ще чакаш или ще действаш нещо?

Ами мисля като начало да се успокоя вече,защото може да ми закъснее и от стрес и нерви.това не ми е единствения проблем,имам още 1-2 неща,които ме тормозят и смятам,че е възможно заради стреса и напрежението да ми закъснява,също и заради рязката смяна на климата тези дни.всъщност днес вече 2 ден ми закъснява,а по принцип минават 5-6 дена....тъй че ще се успокоя и ще изчакам още седмица...пък ако не ми дойде...ще го мисля тогава...важното е сега да се успокоя и да не си създавам постоянно нерви.

# 114
  • София
а течението продължава ли ти?

# 115
Аз вярвам на тестовете за бременност Mr. Green и това да ти е обеца на ухото. Колкото и доверие да имаш на гаджето никога не можеш да си сигурна напълно. Peace Пък и ти вярвам, че не можеш да говориш с майка си, защото и моята не знаеше кога започнах да правя секс и въобще нищо не съм и споделяла, пък и тя не ме е предразполагала,че да и разказвам.

# 116
Е, да, права си! Но то доверието се гради с години. А навиците все пак се създават в ранна детска възраст от родителите, няма от кой друг.......  

Виж, тук грешиш.  Stop
На първо място трябва да е доверието, и след него създаването на навици.
Защото ти, ако до 13 годишната възраст на детето не си си изградила здрава връзка с него, и то ти няма доверие, нататък ще ти е безкрайно трудно (да не кажа невъзможно) тепърва да градиш доверие.
Що се отнася до навиците (особено пък в конкретния случай с гинеколог и т.н.), няма проблем, ако започнеш да създаваш този "навик" на 13, 14 или 15 годишна възраст.

Не знам къде смяташ, че греша след като съм на същото мнение. Може да не съм се изразила толкова добре, колкото теб обаче Wink

Аз лично не съм имала проблеми да споделям с майка ми. Но специално за секса, тя сама се досети, попита ме, аз потвърдих и толкова. Спирам да спамя вече Wink  Peace

# 117
  • в страната на чудесата
в отговор на въпроса от заглавието - и аз се чудя дали си бременна...

# 118
  • София
Успокоила си се от отрицателният тест. Отиди на лекар все пак. Да си сигурна.

А и аз не съм казвала на моята мама за сексуалният ми живот Simple Smile

# 119
Успокоила си се от отрицателният тест. Отиди на лекар все пак. Да си сигурна.

А и аз не съм казвала на моята мама за сексуалният ми живот Simple Smile

Е,при наличието на двете съкровища в подписа ти,на мама и е прекалено ясно,че по въздуха няма как да стане  Joy

Общи условия

Активация на акаунт