Чудя се дали съм бременна

• 7 657
  • 167
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Е, то ясно, че на нея й е ясно Simple Smile (блях и изречението) Simple Smile
Ставаше дума за пуберските ми години.
С Дияна забременях на 28. На мама тогава й се струваше... хм, рано Simple Smile

# 121
Е, то ясно, че на нея й е ясно Simple Smile (блях и изречението) Simple Smile
Ставаше дума за пуберските ми години.
С Дияна забременях на 28. На мама тогава й се струваше... хм, рано Simple Smile

Тогава какво ли би казала за моята първа бременност-бях само на 19 г. Embarassed

# 122
Оффффффф стига сте ме съдили!Не съм толкоз тъпа,знам всички предпазни мерки и не правя безразборен секс.Само 1 постоянен партньор имам.Пък и сега всички водят полов живот още от 12-13 годишни!Значи даже съм закъсняла на 15!Това е минало вече,не ме интересува.Сега се притеснявам за това което ще се случи.вместо да ме съдите от колко годишна правя секс и защо го правя по-добре нищо не пишете!
Миличка, не им се сърди. Забравила са явно своиди млади години  Thinking Направи си тест и посети гинеколог.  Naughty Това е решението за момента. И винаги използвай контрацептив Naughty

# 123
Сподели проблема си с майка ти. Тя може да ти даде най-добрия съвет и да ти помогне. Не се сърди на мамите тук, те просто те предупреждават и те съветват, как евентуално, да се предпазиш от нежелана бременност. Кажи на майка ти, тя ще те заведе на гениколог. И следвашия път, Внимавайте.

# 124
а течението продължава ли ти?
Не вече нямам онова червеникаво течение,имам само леко бяло или по-скоро безцветно течение...а аз си го имам откато се помня...
Аз вярвам на тестовете за бременност Mr. Green и това да ти е обеца на ухото. Колкото и доверие да имаш на гаджето никога не можеш да си сигурна напълно. Peace Пък и ти вярвам, че не можеш да говориш с майка си, защото и моята не знаеше кога започнах да правя секс и въобще нищо не съм и споделяла, пък и тя не ме е предразполагала,че да и разказвам.
И моята майка не ме предразполага да и споделям такива работи..тя само като ме заплаши че ако разбере че има нещо такова ще ме убие как очаквате да и споделя..удар ще получи жената #Crazyтази възможност да споделя с нея я изключвам...

# 125
  • София
хахахахх - те много майки така си говорят.....

хубаво е, че го няма.....
може би тогава просто можеш да я помолиш да те заведе или да ти запази час при гинеколог, защото имаш бяло течение...все пак може да са гъбички някакви - хубаво е да ги излекуваш....а и все пак си на възръст когато наистина вече чат-пат трябва да ходиш на лекар.......на прегледа надали майка ти ще влезе така че спокойно ще можеш и по другите въпроси да говориш с лекарят/лекарката.

Така или иначе ако се окаже, че все пак си бременна, няма как да направиш аборт без знанието на родител.

# 126
Цитат
Оффффффф стига сте ме съдили!Не съм толкоз тъпа,знам всички предпазни мерки и не правя безразборен секс.Само 1 постоянен партньор имам.Пък и сега всички водят полов живот още от 12-13 годишни!Значи даже съм закъсняла на 15!Това е минало вече,не ме интересува.Сега се притеснявам за това което ще се случи.вместо да ме съдите от колко годишна правя секс и защо го правя по-добре нищо не пишете!
Брей,брей,ами закъсняла си-на 17  Thinking
Защо не се притесни когато правихте......,защо не помисли тогава?
Какво очакваше да чуеш тук,бравоооо,че правиш секс, не се бременна?

# 127
  • На бял кон в Pierrefonds
От няколко дни чета темата и не мога да повярвам какви неща се изписаха, какви съвети се дадоха......половината от които.... ooooh!

В интерес на истината от всички жени, които познавам на пръсти се броят тези, които НЕ СА правили аборт - в ранна или по-късна възраст, от постоянен или случаен партньор....И всичките много добре знаят как да се предпазват, не са забременели нарочно, за да правят аборт после....просто това е НЕЩО, което се СЛУЧВА.

Така че по-добре да обясним на момичето, че няма нищо лошо в това да помоли постоянния си партньор да използва презерватив. Това не значи, че по-малко го обича или, че му няма доверие. Просто така е по-добре и за двамата. След като не може да сподели на майка си (което не ме учудва, при положение, че познавам и майки, на които уж дъщерите всичко им споделят и пак са правили аборт), то нека поне й вдъхнем кураж, че каквото и да стане, не е края на света и да й помогнем да се успокои, а не да й размахваме пръст, защото и ние не сме такива ангели, за каквито се представяме през повечето време.

lonely_girl хубаво е да отидеш на гинеколог. Така или иначе някога ще трябва да започнеш да ходиш. Обмисли как да кажеш на майка ти, че водиш полов живот. Няма да умре, не се притеснявай и няма да те убие. Може да повика малко, да се направи на строга, но тя е подготвена за това, повярвай ми, всяка майка на момиче е. И поговори с момчето ти. Не се притеснявай да му кажеш какво ти тежи. Една бременност не е само твоя отговорност и ако, не да си Боже се случи в тази ранна възраст, потърпевш ще е и той.

# 128
Наистина с такъв тип майка е много трудно! Баба ми е такава и майка ми много е загубила от липса на ползотворни разговори с майка си и сега е много освободена майка- всичко мога да споделя с нея!
Другото което исках да кажа е, че с Боби забременях с "пази се" след като 2 години бях омъжена за съпруга ми! "Пазихме се", защото още бях студентка, но не съжалявам!
Взимай противпзачатъчни, ако не си бременна! Тогава ще спиш спкойно!

# 129
Миличка, ти просто не си за тази тема, ако питаш мен не си и за този форум. Тук има толкова хора , които мечтаят за бебче. Направи си кръвен тест и ще разбереш. Успех Hug

# 130
  • София
 ooooh! ooooh! ooooh! оффф пак ли стигнахте до тези, които мечтаели за бебета  Tired
ми момичето не мечтае - какво от това?
на правилното място си е...

Дано все пак историята има лек финал без бременност и някакъв друг проблем Hug

# 131
Когато  една жена не иска да забременее, няма начин да го допусне.... Това е толкова глупаво- правиш небезопасен секс и после цял месец си на тръни....Ми един презерватив струва 30 стотинки све пак, а както пише авторката, че е със сериозен приятел- каква по- посходяща контрацепция от хапчетата! Направо не мога да си го обясня! Щом прави секс би следвало да е по- информирана....

# 132
  • там където ме зове сърцето!!!
Когато  една жена не иска да забременее, няма начин да го допусне.... Това е толкова глупаво- правиш небезопасен секс и после цял месец си на тръни....Ми един презерватив струва 30 стотинки све пак, а както пише авторката, че е със сериозен приятел- каква по- посходяща контрацепция от хапчетата! Направо не мога да си го обясня! Щом прави секс би следвало да е по- информирана....
Еееее стига де ...Всекидневно се правят аборти , така , че това твърдение ми е малко  Sick
А относно хапчетата , ми лично аз не искам дъщеря ми на тази възраст (когато хормоните още " бушуват") точно това да полза . И не е нужно да си обяснявате от вашата си камбанария нещата изглеждат други  Hug

# 133
Еееее стига де ...Всекидневно се правят аборти , така , че това твърдение ми е малко  Sick
А относно хапчетата , ми лично аз не искам дъщеря ми на тази възраст (когато хормоните още " бушуват") точно това да полза . И не е нужно да си обяснявате от вашата си камбанария нещата изглеждат други  Hug

Да, правят се много аборти за съжаление и именно заради безотговорност и неинформирамост!!! Съвременните противозачатъчни не са както едно време, така че няма нищо опсно в това да се пият! Една бременност на 15 год. може да бъде много по- опасна от редовния прием на хапчета! А ако на девойката не и харесва да пие хапчета- презерватива е за това! По- спокойна ли би била, ако знаеш, че дъщеря ти се пази чрез прекъснат полов акт например?! Незнам нещата са много субективни и не искам да укорявам и наранявам никого именно, защото нещата са различни от нашата си камбанария, но все си мисля, че лесно да се пазиш от забременяване в днешно време.

# 134
  • София
vanessssa - ти чела ли си листовката на някои от съвременните хапчета?
това ако е нищо опасно...не знам какво трябва да е опасно....много по-безопасни и леки са от едно времешните....но все още са си доста сериозно нещо...
аз също не бих искала детето ми тийн ако имам момиче да пие хапчета....
още повече, че повечето пушат, а хапчета и цигари не бива да се смесват....

а за абортите и неимформираноста не мога да го приема.....доста аборти се правят от раждали жели....

Общи условия

Активация на акаунт