Чудя се дали съм бременна

• 7 663
  • 167
  •   1
Отговори
# 135
vanessssa - ти чела ли си листовката на някои от съвременните хапчета?
това ако е нищо опасно...не знам какво трябва да е опасно....много по-безопасни и леки са от едно времешните....но все още са си доста сериозно нещо...
аз също не бих искала детето ми тийн ако имам момиче да пие хапчета....
още повече, че повечето пушат, а хапчета и цигари не бива да се смесват....

а за абортите и неимформираноста не мога да го приема.....доста аборти се правят от раждали жели....

Оффф незнам пак казвам, че са субективни нещата! Аз също от доста години водя полов живот, но никога не съм си и помисляла да не се пазя! 100% гаранция няма, но необходимите мерки са били взети и никога не съм разчитала на случайността, никога не съм се чудила ще ми дойде ли, или не! Аз не съм пила хапчета не защото не са ми били предписани, или съм се страхувала от хормонален дисбаланс, ами по- скоро заради липса на навик и забравяне да се взима хапчето, но за презерватива съм била безкомпромисна! Няма презерватив- няма секс и цял живот съм била с един и същи човек! Никоя от вас не ми отговори дали ще е по- спокойна ако детето и (момче, или момиче) се пази с прекъснат полов акт. Аз още не съм майка, но все ми се струва, че не бих била спокойна... Tired

# 136
  • София
ами аз пък пия хапчета по принуда и знам.....
а презервативите са доста по-ненадеждни....има не 1 и 2 жени забременяли с такъв.... така че....пак може на някоя да й се случи да се притеснява.... и аз като тийн съм ползвала презервативи...но имах ужасно нередовен цикъл и всеки път си се притеснявах когато по 1 седмица ми закъснее...или всземе, че пропусне цял месец.....

100% сигурен начин за предпазване така и така няма.....освен пълното въздържание....така, че радвай се , че не ти се е случило с презерватив да забременееш....тогава сигурно щеше друга песен да пееш....

А за прекъснатият полов акт.....зависи много от мъжа.
Аз съм била спокойна със съпруга ми и с този метод...детето ставна в единственият случай в който не сме се пазили(съвсем целенасочено)....естествено обаче с този метод повторения не се правят.
За детето ми....де да знам....и без друго няма да съм им в леглото да знам как се пазят...все ще ми е притеснено. Но пък и да се стигне до аборт - драми не бих правила....както не бих правила ако на мен ми се наложи.....понякога човек колкото и да се пази, може да се стигне и до там.... независимо дали е на 17 или на 37, дали е било сефтето му да прави секс или има вече 3 деца родени.....

# 137
  • Варна
Чета я тази тема от начало и единствените мнения зад които мога да застана са на
Angel_Dust   smile3501

# 138
И поговори с момчето ти. Не се притеснявай да му кажеш какво ти тежи. Една бременност не е само твоя отговорност и ако, не да си Боже се случи в тази ранна възраст, потърпевш ще е и той.

Аз още от самото начало казах на момчето за проблема и той ме успокои,че е бил много внимателен и едва  ли съм забременяла. Той е отговорен човек и дори да стане нещо би поел отговорността да се погрижи всичко да бъде наред.Все пак сме заедно повече от 3 години....
Миличка, ти просто не си за тази тема, ако питаш мен не си и за този форум. Тук има толкова хора , които мечтаят за бебче. Направи си кръвен тест и ще разбереш. Успех Hug

Така е,много хора мечтаят да имат дете...и аз искам да стана майка някой ден,това е предполагам най-хубавото нещо в живота на една жена.Искам да имам деца,но не сега...все още не съм готова да стана майка,все пак съм на 17,рано е....

# 139
На теб не ти ли дойде вече, за да се спре с безсмислието в темата?!  Tired

# 140
Още не е,все още съм в очакване....

# 141

До сега да беше отишла 100 пъти на лекар.

# 142
Хм, темата е от първи юли, днес е пети... огромно търпение имаш.

# 143
ми то ми е закъснявало с 13 дни миналата година пак така чаках,чаках и чак на 14 ден ми дойде...

# 144
  • София
ми ако утре не ти дойде....вземи поне направи още един тест - със сутрешна урина, след като отказваш да отидеш на лекар....

# 145
Sure check струва 4-5лв. Поне за успокоение си вземи един.  Thinking

# 146
  • в страната на чудесата
може съседката да е аптекарка и да каже на майка и...
щом живее в място без гинеколог...

# 147
Е, то нали има някаква тайна! Не може фармацевтите да клюкарат кой какви лекарства взема! То така се обезсмисля и лекарската тайна!

# 148
ми ако утре не ти дойде....вземи поне направи още един тест - със сутрешна урина, след като отказваш да отидеш на лекар....
мисля да изчакам още 2-3 дни и така да направя още 1 тест.

Sure check струва 4-5лв. Поне за успокоение си вземи един.  Thinking

Такъв си взех онзи ден,беше отрицателен....доста се бях успокоила.
може съседката да е аптекарка и да каже на майка и...
щом живее в място без гинеколог...

Много е вероятно...и затова се притеснявам да влизам постоянно в аптеката и да искам тест за бременност...айде миналия път беше аптекаря и ми се размина,ама ако е аптекарката едва ли ще остане в тайна за дълго.......

# 149
  • София
аптекар-аптекарка...все тая...не чакай до безкрай...нали знаеш, че аборт се прави само до едно време.....да не останеш от страх какво ще каже мама с бебе на ръце.....че тогава по-зле...

Общи условия

Активация на акаунт