Чудя се дали съм бременна

• 7 658
  • 167
  •   1
Отговори
# 30
Оффффффф стига сте ме съдили!Не съм толкоз тъпа,знам всички предпазни мерки и не правя безразборен секс.Само 1 постоянен партньор имам.Пък и сега всички водят полов живот още от 12-13 годишни!Значи даже съм закъсняла на 15!Това е минало вече,не ме интересува.Сега се притеснявам за това което ще се случи.вместо да ме съдите от колко годишна правя секс и защо го правя по-добре нищо не пишете!

# 31
Ооооооо, ама ти си и нервна!  Laughing
Никой не те съди от колко години правиш секс.
Ако щеш и от детската градина почни.
Щом можеш да правиш секс, значи можеш и да се пазиш.
Или това, че имаш един партньор те предпазва на 100% и от всичко???
А и като не се пазиш, защо ревеш сега?
Ние какво да направим, нали ти си всезнаещата?!

# 32
Джуличка не ми е до спорове сега.Каквото станало станало опитвам се да се съсредоточа какво точно да правя,а вие ми го избивате на спор!Никой ли не ме разбира!?

# 33
  • в очите на дъщеря ми
Като чета подобни въпроси ме обзема , лек ама съвсем лек, бяс...какво се очаква да направим (преди време в една подобна тема, хвърляхме боб, ама я изтриха, язък....)...ша ми доди,няма да ми доди.....за тази цел, 1-во има предпазни мерки,2-ро има гинеколози и не на последно място има здрав разум!А сега погледнах и последният пост на авторката и бих добавила и добро възпитание!!

П.П.Не мисля,че сега всички водят полов живот на 12 год. и не мисля,че на 15 години също е нормално,особено като не знаеш какво всъщност ти се прави...може само да ти се е допишкало Wink така казваше баща ми,той беше мъдър човек! Mr. Green

# 34
  • София-България, Израел - където си поискам
отиди на лекар Peace

# 35
Ами, така, както се "опитваш да се съсредоточиш" сега, така ще се "опитваш" и след два месеца, примерно.
Ако продължиш по същия начин, можеш да си убедена.  Peace
Да не говорим какви последствия би могло да има за теб тази твоя безотговорност!
Бременности, болести, аборти, безплодие...
Да продължавам ли?
Колкото до конкретния ти въпрос, вече ти беше отговорено нееднократно.
Отивай на лекар, не стой пред компютъра да ни "просвещаваш" от кога се прави секс.  Mr. Green

# 36
  • Германия
Оффффффф стига сте ме съдили!Не съм толкоз тъпа,знам всички предпазни мерки и не правя безразборен секс.Само 1 постоянен партньор имам.Пък и сега всички водят полов живот още от 12-13 годишни!Значи даже съм закъсняла на 15!Това е минало вече,не ме интересува.Сега се притеснявам за това което ще се случи.вместо да ме съдите от колко годишна правя секс и защо го правя по-добре нищо не пишете!

То не са ти нужни безразборни партньори за да забременееш, един е повече от достатъчен Laughing (венерическите болести са друга тема, само се надявам се да си достатъчно сигурна в приятеля ти). Това че водят полов живот от 12-13 годишни, съвсем не значи, че имат достаъчно знания за отговоността, която поемат. На теб също то липсва информация, съдейки по факта, че смяташ акта с прекъсване, за достатъчно сигурна защита против забременяване.

Сега по темата. Ако имаш закъснение си направи тест, ако нямаш изчакай. Ние няма как да знаем дали си бременна. Течението може да се дължи на смяната на климат, но може и да е индикация за здравословен проблем, може и да е бременност, така че ако не отшуми до няколко дни, отиди на лекар.

# 37
ок няма да споря с никой ! грешката е моя че изобщо пуснах тази тема!просто исках съвет какво да правя и дали е вероятно да ми има нещо.благодаря на всички,които ми дадоха съвет и чао на всички,които започнаха да ме съдят било то за годините,било за възпитанието и т.н. Благодаря че ме разстроихте допълнително...

# 38
Е, не може да знаеш, че има тестове за бременност. Беж до аптеката и си направи един. Не е сложно. Притесняваш си да си го купиш ли, какво?
И - сега съвсем сериозно  - вниманието не е най-добрия контрацептив и дори една грешка може да бъде наказана. (Не те съдя, всеки прави грешки, но е по-добре да си спестиш този урок).

# 39
  • Германия
ок няма да споря с никой ! грешката е моя че изобщо пуснах тази тема!просто исках съвет какво да правя и дали е вероятно да ми има нещо.благодаря на всички,които ми дадоха съвет и чао на всички,които започнаха да ме съдят било то за годините,било за възпитанието и т.н. Благодаря че ме разстроихте допълнително...

Искрено се извинявам, че не съм врачка и не мога да ти кажа, дали си бременна или не. Никой не е искал да те разтройва, просто ти дадохме съвети, за да предодвратиш бъдещи проблеми. Надявам се другия месец да не пуснеш тема
 “ Приятелят ми по погрешка свърши в мен, Помогнете ми!!!!!!!!!!!!!“  ooooh!

# 40
То и с теста за бременност не е сигурна работата, защото мен като ме запаца правих два теста и бяха отрицателни.Чак на следващият месец, 36 дни след въпросното зацапване разбрах, че съм бременна. Моля не нападайте авторката на темата, интересува се момичето и търси съвет, хайде да не се държим като стари консерви и баби пенсионерки. smile3503

# 41
  • Sofia
Така че се успокои - не се забременява току-така.
ooooh!
А как се забременява?

# 42
  • София
а всъщност на авторката като има зацапване...това по време на очакваният цикъл ли е? има ли закъснение реално?

# 43
Джуличка не ми е до спорове сега.Каквото станало станало опитвам се да се съсредоточа какво точно да правя,а вие ми го избивате на спор!Никой ли не ме разбира!?

Е какво толкова за съсредоточаване има? Момичетата са ти казали - отиди на лекар. И да си бременна, и да не си, с това течение, което описваш, друг избор нямаш.

# 44
със или без предпазни средства виняги има възможност за забременяване,така че аз ще пропусна поучителния тон.
Единственото разумно нещо което можеш да направиш е да отидеш на АГ,защото дори да не си бременна промяната в цикъла може и да е от някакъв друг проблем.При АГ не е необходимо родителското тяло,така че няма от какво да се притесняваш.Просто иди и задай въпросите си и сподели притесненията си,за да ти каже специалист какво ти е.

Общи условия

Активация на акаунт