Чудя се дали съм бременна

• 7 639
  • 167
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не използвате презервативи. С какви други средства се предпазвате?
Може това течение да е от смяната на климата. При мен от време на време се получава. А може и да не е.
Съветът ми е да посетиш гинеколог. Не е задължително да отидеш с майка си. Но ако си бременна (не ти го пожелавам на тези години) или имаш някакво заболяване (също не ти пожелавам) говори с нея. И в двата случая ще трябва да говориш с родителското тяло.

# 16
Първо тест,после гинеколог Peace

# 17
Първо тест,после гинеколог Peace
после изслушай цялата лекция на гинеколога относно контрацепцията и предпазването от болести предавани по полов път. Важното е да не се стресираш предварително и ако има проблем да го споделиш със семейството си- те винаги ще ти бъдат опора!

# 18
Аз имах такова запацапване и преди това закъснение на цикъла, оказа се бременност, разбрах го чак  на следващия месец, ние и без това бебеправихме от четири години, тъй че резултата се очакваше да е такъв.Иначе по въпроса на авторката, нека направи тест и ако е бременна на гинеколог да отиде.Понеже не е готова за бебе, е по-добре да се направи аборт в по-ранна седмица.Червеникаво зацапване може и да има при раничка на матката, но това едва ли е валидно за нея.По-добре да сподели с мама, срамно няма.Дано да не е нищо сериозно и да закъснява цикъла й заради промяна в климата. Peace

# 19
  • Германия
.Страх ме e бе хора нямам нужда от бебе точно сега,още съм само на 17 :S

Ами като нямаш нужда от бебе, вземи да ползваш презервативи, или пий противозачатъчни. С какъв акъл от 15 годишни правите секс без предпазни мерки, направо не мога да разбера.   ooooh!

# 20
И аз имах такова течение и си мислех, че съм неразположена, но се оказа, че съм бременна. Ние не сме врачки, за да знаем какво ти има и даже и да знаем - едва ли бихме могли да ти помогнем. Ако се притесняваш, че си бременна - направи си тест. И според мен този начин на предпазване от забременяване на твоята възраст не е никак подходящ.

# 21
.Страх ме e бе хора нямам нужда от бебе точно сега,още съм само на 17 :S

Ами като нямаш нужда от бебе, вземи да ползваш презервативи, или пий противозачатъчни. С какъв акъл от 15 годишни правите секс без предпазни мерки, направо не мога да разбера.   ooooh!

Много точно казано!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не мога да разбера, като знаете да правите секс на 15, защо не знаете и да се предпазвате?????????????

# 22
  • София
ми...как да ти помогнем....
направи си тест...иди на лекар....
може и да си бременна, може и да не си....фифти-фифти.

# 23
Какво стана, имаме ли си бебче? Mr. Green

# 24
Само не разбрах КАК точно очакваш да ти помогнем newsm78

# 25
Е айде пак раzмахвате пръсти, въzмущавате се... Момичето пита случвало ли се е на друг, иска прост съвет. Много често, дори да не сме на 17 не ни се говори с блиzки.. Тука жени много, лесно й е да попита. И zащо не си паzим поучителния тон и  ooooh! Rolling Eyes теzи погледи zа собствените ни деца? Все скачате като моралистки, ще рече човек, че никога не сте чували до сега, че може да се прави секс на 15 години  Joy Понякога ме раzсмивате, честно...
Иначе има и добри съвсети. Ако се наложи да отидеш на лекар, не се притеснявй.. Неприятно е, може и да те е страх, но все пак отиди  Peace И ако можеш, сподели с майка си, ако отношенията ви са приятелски. Или с приятелка, друга блиzка... Ще се оправиш, само беz паника  Peace

# 26
Как очакваш да ти помогнем????????????????????????????
Направи си тест или отиди на лекар да види това течение.
Ясно е, че на 17 е сложно да се скриеш от мама и да идеш, но щом правиш от 2 год. секс трябва да са ти ясни някои неща.
Правилно си го казала! newsm10
Ама наистина има за какво да се безпокоиш!Аз в първия месец на бременността имах нещо подобно, та и аз се чудех какво става?!
Напълно основателни са ти притесненията!Най-лесно ще разбереш с тест за бременност купен от аптеката.Така ще знаеш какво става и ако трябва след това отивай на лекар!
Мислех да пропусна, ама  не мога да се сдържа!ЩОМ ПРАВИШ ОТ 2 ГОДИНИ СЕКС ПОНЕ ДА СЕ БЕШЕ СЕТИЛА ДА ИЗПОЛЗВАШ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА!БАЯ ВРЕМЕ ТИ СЕ Е РАЗМИНАВАЛО!Сега  поне си извлечи поука за напред!

# 27
Сова, извинявай, но тук не мога да се съглася с теб!

Е айде пак раzмахвате пръсти, въzмущавате се... Момичето пита случвало ли се е на друг, иска прост съвет ......................

Тука жени много, лесно й е да попита. И zащо не си паzим поучителния тон и  ooooh! Rolling Eyes теzи погледи zа собствените ни деца? Все скачате като моралистки, ще рече човек, че никога не сте чували до сега, че може да се прави секс на 15 години  :35

Като "жени много" защо не ги попита тия жени преди две години?!
И не знам за друг, но лично аз се възмутих как може така безотговорно да си правят секс без да се предпазват.  ooooh!
Какво е това - "поучителния тон" не знам какво си?!
Ми, дай тогава да й дадем съвет - "Прави си безразборен секс с който ти падне, без никакви предпазни средства!"
Така по- добре ли е?
За да не сме "моралистки" и да не "подскачаме".
Някакси не ми звучи съвсем в ред, не мислиш ли?
 Crossing Arms

# 28
  • Германия
Е айде пак раzмахвате пръсти, въzмущавате се... Момичето пита случвало ли се е на друг, иска прост съвет. Много често, дори да не сме на 17 не ни се говори с блиzки.. Тука жени много, лесно й е да попита. И zащо не си паzим поучителния тон и  ooooh! Rolling Eyes теzи погледи zа собствените ни деца? Все скачате като моралистки, ще рече човек, че никога не сте чували до сега, че може да се прави секс на 15 години  Joy Понякога ме раzсмивате, честно...
Иначе има и добри съвсети. Ако се наложи да отидеш на лекар, не се притеснявй.. Неприятно е, може и да те е страх, но все пак отиди  Peace И ако можеш, сподели с майка си, ако отношенията ви са приятелски. Или с приятелка, друга блиzка... Ще се оправиш, само беz паника  Peace

Ще се възмущавам ами! Защото не може човек, който ужким е готов да прави секс, да няма елементарна сексуална култура! Аз, за разлика от авторката, преди да започна с практиката, се постарах да се запозная достатъчно обстойно с теорията. И когато се почувствах готова за секс, въпреки че бях наясно с методите за предпазване, отидох на консултация с гинеколог, от който получих обстойна   лекция за контрацептивите придружена с рецепта за противозачатъчни. Ето за това, никога не ми се е налагало да пускам теми из форумите , от сорта на “Забременява ли се от свирки“ и “ Вредно ли е да пия Ескапел всеки месец?“

# 29
  Ето за това, никога не ми се е налагало да пускам теми из форумите , от сорта на “Забременява ли се от свирки“ и “ Вредно ли е да пия Ескапел всеки месец?“

Joy Joy Joy

Уби ме!  Laughing
Но иначе си абсолютно права
!

Общи условия

Активация на акаунт