Чудя се дали съм бременна

• 7 643
  • 167
  •   1
Отговори
Водя нормален полов живот с приятеля ми сигурно от 2 години.Не използваме презервативи,но никога не е свършвал в мен.Да ама тоя месец имам някакво странно течение от 2-3 дена - розово,малко кафеникаво....В първия момент си помислих,че ми идва цикъла,но не...имам си редовните пъпки преди да ми дойде,но редовното напрежение в гърдите този месец липсва.Чудя се дали съм бременна или това течение и малко закъснение на цикъла се дължат на смяната на климата,защото скоро бях на планина, а след това веднага заминах на море...и веднага след това ми се появи това розово-кафеникаво течение...Страх ме e бе хора нямам нужда от бебе точно сега,още съм само на 17 :S МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ!НЯКОЙ АКО ЗНАЕ КАКЪВ МОЖЕ ДА МИ Е ПРОБЛЕМА,МОЛЯ ДА ПОМОГНЕ!СПЕШНО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 14:53 от Mamma

# 1
lonely_girl,най-вероятно е от смяна на климата - на мен също ми се е случвало. Така че се успокои - не се забременява току-така.
Ако пък има нещо и е нежелано-има начини ЗНАЕШ!

# 2
Как очакваш да ти помогнем????????????????????????????
Направи си тест или отиди на лекар да види това течение.
Ясно е, че на 17 е сложно да се скриеш от мама и да идеш, но щом правиш от 2 год. секс трябва да са ти ясни някои неща.

# 3
  • ЕН
направи един тест за бременност, защото от думите ти разбрах, че освен розово зацапване имаш и закъснение. ако покаже -- , а още се съмняваш иди на кръвен - това изва изследвани ще ти даде отговор на въпросите ти.

# 4
Кръвен тест и ще знаеш със сигурност.Вероятноста да си бременна я има при тази контрацепция която ползвате.От смяната на климата също е възможно.Теста ще отговори на всичките ти въпроси Wink Wink

# 5
  • София
ако не сте ползвали контрацептиви няма никаква гаранция дори и да не свършва в теб!
отиди на лекар. такова течение не е задължително бременност.
колко време мина от последната ти менструация? сметни си дните и ако имаш закъснение направи тест за бременност.
не сте ли малки на 15 за редовен полов живот???трябвало е да помислите по-добре за възможните рискове.
стискам палци да не е нещо притеснително, но сериозно си помисли за начина си на живот.

# 6
Помагам ти. Говори с майка си.

# 7
Помагам ти. Говори с майка си.
Хахах,това май на първо място.И с нея при гинеколог Naughty

# 8
Направи си тест.

# 9
lonely_girl , вместо да губиш час и половина да се регнеш тука,
че да си зададеш спешния въпрос, да беше отишла вече на доктор.
От каквото и да е това течение, не е нормално.

# 10
Това течение наподобява нещо,
като цикъл,но само лекар може
да каже какво и защо.

# 11
  • София
Най-добре иди на лекар и си направи тест. Форума не е място за решаване на медицински въпроси.
Не искам да те стресирам, но "Прекъсването на половия акт е един от най-неефективните контрацептивни методи. Според статистиката, от 100 двойки, ползващи този метод, около 20-25 от тях впоследствие се сблъскват с нежелана бременност. Първо, не всеки мъж може да се контролира по време на оргазъм (особено тийнейджърите). Второ, известно количество сперматозоиди се отделят още в самото начало на половия акт заедно с естествената смазка. Според някои данни това е „секрет”, състоящ се от най-подвижните и жизнеспособни сперматозоиди, което прави възможността за забременяване доста висока. При повторни полови актове във влагалището може да попадне сперма, която е останала след първия оргазъм. Освен ненадеждността на този метод, трябва да се отбележи и вредата която, той нанася от психологична гледна точка. Необходимостта да се извади половия член, нарушава усещането при оргазма, както при мъжа, така и при жената, което може да доведе до неудовлетвореност от половия акт.
http://www.ladypill.com/advice.php?cat_id=117
на 17 години си, имаш интернет. Проучи въпроса! Живеем в 21 век!

# 12
Не се притеснявай.Няма да е нещо сериозно предполагам, но все пак всички са прави.С мама или без нея на лекар.Да не се окаже някоя болест???

# 13
Спокойно, отиди на лекар - с мама или без нея. Каквото и да е- ще се изясни скоро.
Ако този път си се "отървала" и не си бременна, вече непременно ползвайте кондоми, защото другото не е достатъчно. Рано или късно пак ще стигнеш да същата ситуация, в която си сега.

Успех!

# 14
Тест и лекар, ние не сме ти нужни в случая  Wink И послушай момичетата - почнете да използвате предпазни средства за в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт