В моето сърце, в моите мисли, в моята душа ... БУРГАС - 85

• 17 339
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
добро утро!
Зарята снощи беше от спечелилите изборите !!!

# 121
  • Burgas, Bulgaria
а спе4елилите изборите като правиха предния ден събиране така ми направиха лишо впе4атление.Първо се направиха на много ларш ,а след това си броиха бирите да не говорим, 4е не им трябваха никакви документи за плащането ,абе някаква измама пълна.Вси4ки са за боклука-нищо 4е за тях гласувах.

# 122
  • Бургас
М A R I Q   newsm78  май всички харчат безотчетни пари ...

# 123
  • Burgas, Bulgaria
знаеш ли ,направо съм отвратена .Бяха се събрали на безплатна софра ,а младите които бяха там се държаха като  Animal Pig Animal Pig Animal Pig.Нахакани ,прости КОЛЕГИ ,ужас и ако това са бъдещи управници  ooooh!
аз знам 4е вси4ки са така,но ........... убидно е .....

# 124
Аз пък да ви разкажа какво видях в събота. Към 23:00 минавах през едно турско село и виждам много народ на центъра.  Shocked Shocked всички жители най-вероятно. Турчина,който беше с нас ми обясни,че това било "къна" тоест по български годеж. Хората от цялото село се събирали на центъра,танцували,пеели,празнували до сутринта.   Joy

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 10:05 от аХ`Не!

# 125
Аз пък да ви разкажа какво видях в събота. Към 23:00 минавах през едно турско село и виждам много народ на центъра.  Shocked Shocked всички жители най-вероятно. Турчина,който беше с нас ми обясни,че това било "кана" тоест по български годеж. Хората от цялото село се събирали на центъра,танцували,пеели,празнували до сутринта.   Joy

Явно не си ходила на турска сватба. Това е много интересен ритуал. Старите жени "къносват" краката и ръцете на  булката. Поне аз това съм виждала. Имат интересни традиции.

# 126
Не. Дори нямам близки турци и нищо не зная. Определно бях изненадана де.  Simple Smile И едни тежки ритми се чуваха, едвамм минахме през тълпата,  ooooh! взеха да чукат по колата, абе на връщане не минах оттам  Mr. Green

# 127
Не. Дори нямам близки турци и нищо не зная. Определно бях изненадана де.  Simple Smile И едни тежки ритми се чуваха, едвамм минахме през тълпата,  ooooh! взеха да чукат по колата, абе на връщане не минах оттам  Mr. Green
Grinning аз съм ходила на скромна сватба с 400 гости...

# 128
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ти мА утрепА !

# 129
  • Burgas
И аз съм ходила на турска свадба,гостите бяха май много повече от 400  newsm78,но това с къната беше много интересно и весело.

# 130
  • Бургас
Момичета, да ми препоръчате добър мануален терапевт?

# 131
Grinning аз съм ходила на скромна сватба с 400 гости...

И аз съм присъствала на такава "скромна" сватба, изклаха сумати волове и овце. Това ми е запечатано на мен в съзнанието  Sick
  И ха добър ден  Grinning Аз съм мома /т.е. без дете/ малко ми е мъчно, но смятам да го ударя на живот да подтисна мъката  Laughing

# 132
  • Бургас
Добър ден и от мен ,благополу4но завърнала се от Арапя  Whistling изкарах 2 дена на палатка  newsm44  Вие как сте моми4ета изтървла съм 2-3 страни4ки  Hug

# 133
  • Burgas, Bulgaria
ти не си ли бременна  newsm78

# 134
  • Бургас
 да бременна съм ,защо питаш  M A R I Q

Общи условия

Активация на акаунт