На море в Турция - all inclusive, тема 7

• 68 625
  • 436
  •   1
Отговори
# 345
Имай предвид, че няма места за втората половина на октовмри зa Амара Клуб Марин с полетите от София.

# 346
Уж потърсих,но не успях да намеря- колко горе-долу са екскурзиите,които организират.Примерно колко е обиколка в морето с корабче?

Направихме си резервация за http://www.coral.ru/turkeyhotels/hotels/1572.aspx в Almatour.

Горе долу към 15-20 евро на човек идва зависи как умееш да се пазариш.. Ние на място ще разгледаме какво предлагат и ще запазим 2-3 екскурзиики като задължително ше се пазарим за цената  Peace

# 347
  • София
Уж потърсих,но не успях да намеря- колко горе-долу са екскурзиите,които организират.Примерно колко е обиколка в морето с корабче?

Направихме си резервация за http://www.coral.ru/turkeyhotels/hotels/1572.aspx в Almatour.

Горе долу към 15-20 евро на човек идва зависи как умееш да се пазариш.. Ние на място ще разгледаме какво предлагат и ще запазим 2-3 екскурзиики като задължително ше се пазарим за цената  Peace
Hug Мерси много.

# 348
  • София
Имай предвид, че няма места за втората половина на октовмри зa Амара Клуб Марин с полетите от София.
Лошо! Все пак пуснах запитване към Алфатур.
Откъде ти е инфото?

# 349
Работим с тях.

# 350
  • София
10 октомври втората половина ли я водят, защото оттогава искам.

# 351
Olive, по принцип е важно това, че Тез Тер са фирмата, която предлага офертата, посредника само организира нещата по плащането и даването на ваучера, общо взето почти всичко зависи от Тез Тер, а който и да е техен представител би те офертирал и би ти взел парите  Simple Smile Ние сме с Травел Мания като посредник и чакаме заминаването на 19.09  Simple Smile

# 352
Здравейте, много четох, но за съжаление трябва по-бързичко да вземем решение и не мога да прегледам всички теми...Дали някой е ходил в ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB 3* - Кушадасъ (http://www.atlantiqueclub.com), хуабво изглежда, а и цената е доста приемлива...Съжалявам, ако е обсъждано вече и се повтарям...

# 353
Някой ходил ли е това лято в Интурист Клуб Белек (Intourist Club Belek) в Анталия ?? Моля да споделите мнението си за хотела ?

# 354
Аз ще ходя, но на 12. септември , мен е ми го препоръчаха в агенцията, мисля, че ще е добре Simple Smile

# 355
Момичета, аз съм си направила резервация през Алма Холидейс...
Пред дилема съм дали да не се откажа (платила съм 50% от цялата сума), тъй като това море ще ми дойде 6-то и ми поомръзна малко.
Има малко повече от 21 дни до почивката, дали ще ми върнат цялата сума или има глоба  newsm78 Повече ме притеснява негативното отношение на т.н. тур. агентки де  Tired

# 356
Виж си договора.

На страницата им е качено следното:

Цитат
6. Анулации и неустойки:
6.1. Крайният срок, в който ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да се откаже от договора
(анулация), без да се дължи неустойка е 21 дни преди датата на пътуването.
6.2. При анулация от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ след срока по т. 9.1., той дължи на
ТУРОПЕРАТОРА неустойка в размер на:
6.2.1. Ако направената анулация е от 20 до 14 дни преди датата на отпътуване,
неустойката е в размер на 30% от цената на пътуването.
6.2.2. Ако направената анулация е от 13 до 8 дни преди датата на отпътуване,
неустойката е в размер на 50% от цената на пътуването.
6.2.3. Ако направената анулация е от 7 и по-малко дни преди датата на отпътува
неустойката е в размер на 90% от цената на пътуването.

А за негативното отношение - не го мисли толкова.

# 357
нямам договор, само ордерчета, че съм платила сумата
мисля, че няма да има проблем обаче
данке   bouquet

# 358
Здравейте, много четох, но за съжаление трябва по-бързичко да вземем решение и не мога да прегледам всички теми...Дали някой е ходил в ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB 3* - Кушадасъ (http://www.atlantiqueclub.com), хуабво изглежда, а и цената е доста приемлива...Съжалявам, ако е обсъждано вече и се повтарям...
И на мен ще ми е интересно да прочета нещичко ....Ние имаме резервация от 13 09

# 359
Тук някой да е бил
www.orangecounty.com.tr
Моля, споделете мнение

Общи условия

Активация на акаунт