На море в Турция - all inclusive, тема 7

• 68 566
  • 436
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Анет не ги мисли парите, важното е малкото човече да се оправи.

# 91
  • Варна
Дудинка благодарна съм че не се случи по време на почивката. Не ми се мисли какво щяхме да правим тогава. Confused

# 92
  • София
Точно това ти казвам  Peace

# 93
Днес прочетох,че Турция забранява тютюнопушенето в заведения и по улиците Shocked
Нека тези ,който вече са били да споделят, така ли е в хотелите?
Ние всички пушим Embarassed и направо сме втресени!

Анет,съжалявам за това,което ви е сполетяло!
Много жалко,но да сте живи и здрави Hug

# 94
  • Разград
Днес прочетох,че Турция забранява тютюнопушенето в заведения и по улиците Shocked
Нека тези ,който вече са били да споделят, така ли е в хотелите?
Ние всички пушим Embarassed и направо сме втресени!

Анет,съжалявам за това,което ви е сполетяло!
Много жалко,но да сте живи и здрави Hug

Няма такова нещо,не се притеснявай.Всеки ден ми сменяха пепелника.

# 95
Леле, Анет, много кофти случка. Дано детето бързо се оправи. Вие с ранните записвания ли направихте резервация или сега наскоро платихте?
Аз преди да тръгнем към Турция се заричах, че повече няма да плащам 3 месеца предварително, независимо каква е отстъпката, защото докато чаках нетърпеливо да дойде време за пътуване се разболях от бронхопневмония и два пъти лежах в болница и то непосредствено преди да тръгнем. Сега обаче като гледам цените без отстъпките, съм убедена, че следващият път пак ще разчитаме на ранните записвания. Просто разликата в нашия случай е доста голяма - 4 човека по 150 евро.

# 96
Привет момичета, изчетох доста от темата.
искам да питам дали сте почивали в Анталия в по-евтини хотели. Ние си търсим хотел,по възможност най-евтиния с полет от Варна за  септември. А може и по-късно ако все още става за плаж.Доколкото разбрах даже и към края на септември е доста топло в Анталия.
Ще се радвам ако споделите опита си.

Ние ходихме на 12 октомври след сватбата ни и  беше страшна жега.35 градуса и беше супер.

Анет, важното е че детенце е добре.Пак ще отидете.Като стана на въпрос момичета да ви питам на някоя налагало ли е при такива случаи да си ползва застраховката?

Момичета, чета за някакъв хотел Делфин 5звезди който доста хвалите, може ли линк към хотела да го разгледам.Аз съм се насочила за следващото ни ходене към Риксус.Невероятен комплекс ми се видя от снимките и направо не можах да изчета целия списък с нещата които предлагат.До момента друг петзвезден не ме е впетатлявал толкова.Вярно ли е че има улица на която може да се поръча да вали дъжд или да пече слънце?

# 97
Еими, забравих да напиша, че и в Делфин навсякъде имаше пепелници, така че нямаше проблем за пушачите. Ходихме до Алания и там хората си пушеха.

Kpuccu, можеш да видиш хотелите от веригата Делфин, ето тук -  DELPHIN Hotels
А ето и къде можеш да видиш снимки и ревюта на този Делфин, който всички хвалим - Delphin De Luxe Resort

# 98
Марги, благодаря ти  bouquet Сетих се кой е, минахме покрай него на път за летището.Страхотен е!Предният път ходихме с една софийска агенция и съм страшно доволна Атлас С, сега ще се ровя да видя имат ли оферти за този Делфин.

# 99
  • София, България
Това с пушенето е притеснително, защото не се знае какво ще бъде за напред

няма стойност информацията преди днешна дата, защото до днес са имали нещо като гратисен период  Rolling Eyes

Така че който се връща те първа, той ще може да каже  ooooh!

аз така , както чета инфото , никъде няма да се пуши, дори навън на терасите , просто никъде ..

# 100
В Rixos Premium в Белек е тази улица на която вали  и гърми всеки ден в 11 на обяд и в 6 следобед, сълънцето пече почти по цял ден, ако искаш специално да вали в някакъв час също не е проблем. Хотела е страхотен, но доста скъпичко го дават тази година.

# 101
Здравейте,попаднах на един английски сайт за резервации - www.hotels4u.com . Предлагат ниски цени и се интересувам някой ползвал ли е преди този сайт?
Този не го знам,но приятели си направиха резервация през xcapewithus.com и изгоряха с голяма сума пари.Фирмата фалира-английска е с офиси по цял свят едва ли не.Чакат сега и не се знае дали ще получат пари,отгоре на всичко от сайта  не бяха платили хотела и те се озоваха в последния момент без пари,без резервация  Twisted Evil #2gunfire правиха наново резервации ,два пъти плащаха абе гадост голяма...Понеже ми казаха за сайта хукнах и аз от там да резервирам тъй като даваше цени наполовина за Кущур ,а избрахме него  понеже  в Аквафентъзи беше стопсейл,а Кущур е близо до него и е добър..Такава епопея имах и аз и то с нашите пари и парите на приятелите ни.Картата ми изтича,новата я няма,тия не дърпат парите ,приятели в Англия им звъняха 100 пъти да ги питат какво става.От фирмата собственик на сайта казват няма проблем резервацията е направена,ще вземем парите всичко е ок.И все не ги дърпат парите от картата и накрая казаха ами няма резервация,понеже тия цени са за англичани не за българи и от хотела ни отказаха,трябва директно с тях да се свържете,а цената беше наистина по-ниска и от тази ,която директно ти дава хотела и два пъти по-ниска от цената на Онтравел  Simple Smile Ядосах се и викам какво се занимавам със смотания Кущур я където си знам,че наистина е хубаво и се обадих на агентката ,че ще плащаме Делфин-а Grinning И слава богу!!!Направо господ ме е спасил  Praynig Как щяхме да изгорим с голяма сума ,половинната на други хора..не ми се мислиииииииии.Пък да не говорим,че Кущур не може да стъпи на малкото пръстче на Делфин .........
Така,че вече съм доста резервирана към сайтове  Close

Марги -абсолютно точно,Делфин така ми вдигна летвата,че вече ще трябва все на по-скъпички хотели да се ходи явно  Grinning
Макар,че предния път платих 1450 евро за 2 възр и дете и нищо особено не беше нито базата,нито анимацията ..малко заведения,Ол инклузива уж беше Ултра ама един скапан алкохол  ooooh!  А сега за малко повече пари още едно дете,а голямото вече го броят за възрастен и получихме 3-4 пъти повече....

# 102
Харесахме си хотел,но има дати само за 2.10 и 09.10-та се интересувам как е времето тогава.Ще ходим с хлапето и затова питам

# 103
Харесахме си хотел,но има дати само за 2.10 и 09.10-та се интересувам как е времето тогава.Ще ходим с хлапето и затова питам

Топло Peace

# 104
iveta, имай впредвид,че всяка година си е сама за себе си, но ние бяхме миналата година в Анталия от 11.10-18.10 и времето си беше супер, през деня 28-30, водата беше на чай, само вечер захлаждаше.Щом ще сте с детето мисля,че е подходящо време.

Общи условия

Активация на акаунт