Морето хич не е далече за ТЪРГОВИЩкото ни човече!

• 17 142
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
Гали 89

честита дъщеричка!Да ти е много здрава,щастлива,късметлийка и да стане добър човек!
Радвам се,че така леко е минало раждането ти Hug

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 16:28 от mimoletka

# 121
gali chestito i ot men da ti e jiva i zdrava malkata princesa i mnogo mnogo da te radva  bouquet

# 122
Гали честито и от мен!Много се радвам 4е всико е минало добре.  хлебарките в родилно са все едно да имаш домашен любимец  Laughing на песонала там дори вече не им прави впечетление

# 123
Гали, честито и от мен! Да ви е жива и здрава принцесата и много да ви радва!   bouquet
Радвам се, че всичко е минало много леко.

# 124
Гали, честита рожба! Нека бъде жива, здрава и много, много щастлива!

# 125
Здравейте момичета!!!Извинявам се че нахлувам във вашата тема,но искам да ми кажете нещо повече за новия басейн,който бил с плажна ивица.Къде се намира в Търговище и как са цените?

# 126
Много интереснооо  newsm78 В нета намерих само 2 статии за този прословут басейн и изобщо не став ясно къде се намира това чудо. Не е възможно да не сме чули за откриването на толкова грандиозен проект, освен ако не е нещо дребно и отново по журналистически раздуто...
Ако някой знае нещо по въпроса, пишете, че и на мен ми се запали любопитството, кое е това чудо на чудесата?!  Thinking newsm78

# 127
Да не е в прословутия комплекс Островче?Другаде не знам къде може да е изникнала атракцията. newsm78

# 128
Басейна е до Блу меджик.Аква нещо си.Поне такава информация открих PeaceИ цените били сносни Hug

# 129
  • до една звездичка
Басейна е до Блу меджик.Аква нещо си.Поне такава информация открих PeaceИ цените били сносни Hug
Аква Меджик.
Само че едва ли става въпрос за него. Naughty Там няма плажна ивица. А и не е нов. Peace

П.С. Всъщност, като попрочетох въпросните статии в нета, установих, че иде реч точно за него. Само че статиите са с давност отпреди 4 години  Laughing, и са много силно преувеличени (пясък, подводни пещери, 2000 човека и пр. глупости)... Crazy
Не че е лош басейна де, като за нашия град е даже екстра, но чак такова феноменално чудо не е. Stop

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 16:37 от ٠•● Dega ●•٠

# 130
Че то си е най-прост басейн и никаква новост не е има го от доста време. Outta Joint

# 131
Добро утро, мамилинки!!! Как сме днес?
Започвам с малка почерпка, със закъснение, защото на 18 станахме на 8 месеца, но не бяхме тук и не можах да пиша...заповядайте!

И понеже сме пораснали трябва и да ви се похвалим с успехите си. Мимка вече може да пълзи, да сяда сама, да пипа всичко и да не слуша  Laughing , изправя се на крака като се държи за нещо, казва "мама" и "ало" като звънне телефона, прави "браво", "здравей" и "чао" с ръчички и други такива бебешки работи. И нещо лошо...в последно време много плаче за мама и не я оставя нищо да свърши. Още се кърмим 3-4 пъти и ядем друга храна 2 пъти на ден. Това е от нас, благодарим ви, че сте тук, за да го споделим с вас!    newsm51

# 132
Честити 9 месеца на Сиси от нас (със закъснение, но от сърце)  newsm51

# 133
Гали_89 
Честита рожбичка,да Ви е жива и здрава малката принцеска.Да папка да слушка и много да спинка
    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 134
И на вас честита осминка.Нормално е да плачи за мама, четох че в тези месеци се появява големият им страх да се разделят от майките си.Освен това моята беба започна да дели хората и то точно на тези месеци,не харесва всеки и когато се доближи някой който не харесва или си мисли че някой ми прави нещо започва да плаче и да протяга раце да я взема.Когато бяхме на фризьор и започнаха да ме продухват със сушоара така се разпищя,а попринцип харесва сушоарите и много се радва като работят и бучат,явно беше сметнала че нещо ще ми направи. Същото се получи и с прахосмукачката която варви след мама и иска да я глътне  Joyбеше тръгнало детето да ме спасява заварих я права в люлката  smile3540 newsm79

Общи условия

Активация на акаунт