СЕДМО-ОСМОКЛАСНИЦИ - на мама умниците!!!! Браво!!!!

• 27 941
  • 372
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 Ето нещо интересно-http://www.dnevnik.bg/print/arhiv_za_grada/2008/08/07/535270_istinskata_klasaciia_na_sofiiskite_uchilishta/

# 91
В РИО са излезли статистиките

БЕГОМ НАТАМ

Само някой, ако ми каже какво е това натрупванe?????????

# 92
погледни на 2 ра страница cool witch го беше обяснила много ясно

# 93
  • София

БЕГОМ НАТАМ

С натрупване са всички оценки над вашата!  bowuu  Ако не ти е ясно казвай да  помагаме  Joy Joy

# 94
Това само във вашето РИО (София Wink ) или във всички, че аз за Пловдив нещо в сайта не мога да се ориентирам.  #Crazy

# 95
  • гр.София
1.Честито на Янита!!!-нейната добра новина е най-добра!!!
2.Честито на всички деца-справили са се блестящо/къде разочаровани,къде очаровани,но са облекчени,че вече имат резултат Grinning/
3.Честито и на мойто дете-надхвърли очакванията ми/вече няма да го подценявам-обещавам/
4.Ето и оценките:
Български език и литература
 5.554
Математика
 6.000

Бал 35.554 и само едно желание-СМГ с английски/тази прекрасна,тази неотразима,тази невероятна госпожа Шаркова/
5. EmbarassedОтново ни стискайте палци утре-ще правим контролно за класиране за световните финали по математика във Филипините!
ПП.Пеши прави всичко да ме поддържа във форма-тъкмо се успокоя на един фронт и той ми отвори втори/да не ми е скучно/.

# 96
  • София
1.Честито на Янита!!!-нейната добра новина е най-добра!!!
2.Честито на всички деца-справили са се блестящо/къде разочаровани,къде очаровани,но са облекчени,че вече имат резултат Grinning/
3.Честито и на мойто дете-надхвърли очакванията ми/вече няма да го подценявам-обещавам/
4.Ето и оценките:
Български език и литература
 5.554
Математика
 6.000

Бал 35.554 и само едно желание-СМГ с английски/тази прекрасна,тази неотразима,тази невероятна госпожа Шаркова/
5. EmbarassedОтново ни стискайте палци утре-ще правим контролно за класиране за световните финали по математика във Филипините!
ПП.Пеши прави всичко да ме поддържа във форма-тъкмо се успокоя на един фронт и той ми отвори втори/да не ми е скучно/.

newsm10

Браво на всички деца, всички са успяли по свой начин. Ние също по своему.
Браво на Пеши и стискаме много палци! Това дете е уникално Simple Smile
Янита ти си най-щастливия човек - да са ти живи и здрави дечицата!
Браво на Дороти, Лейди Б, Знаток, Мънки, Отнесена - боже толкова сте много че все някой ще пропусна - затова БРАВО  на всички дечица!!!
Толкова сте различни и удовлетворени мили мами - и ако някое детенце не се класира на първо желание, голяма работа, затова има и второ и трето, важно е че всички успяха.
Стискам палци на всички! УСПЕХ В КЛАСИРАНЕТО

# 97

БЕГОМ НАТАМ

С натрупване са всички оценки над вашата!  bowuu  Ако не ти е ясно казвай да  помагаме  Joy Joy
Във Варна сайта на РИО е под " ремонт"

# 98
Може ли линк за статистиката в РИО София? Simple Smile

# 99
  • София
Може ли линк за статистиката? Simple Smile

За  София - http://rio-sofia-grad.com/

# 100
  • София
Поздрави на отличниците, на Пеши - специални! Да е жив и здрав! Филипините са негови.

# 101
Браво на Пеши! Винаги ми е било симпатично това дете! Все така да успява!

Благодаря за статистиката! Преди моя младеж със сигурност има 22 момчета. Още 78 са в неговия интервал (10.500-10.999). Напълно съм удовлетворена. Нещо повече - горда съм, че не побърках детето си с уроци, амбиции и очаквания, а той се справи със задачата съвсем между другото. Златен ми е той. Позволи ми да си пусна цялата кампания леко покрай ушите. Мога вече да си призная, че, за мой срам, за малко да изпусна сроковете за подаване на документите. Добре, че беше форумът. Wink

# 102
  • София
Браво на Пеши! Винаги ми е било симпатично това дете! Все така да успява!

Благодаря за статистиката! Преди моя младеж със сигурност има 22 момчета. Още 78 са в неговия интервал (10.500-10.999). Напълно съм удовлетворена. Нещо повече - горда съм, че не побърках детето си с уроци, амбиции и очаквания, а той се справи със задачата съвсем между другото. Златен ми е той. Позволи ми да си пусна цялата кампания леко покрай ушите. Мога вече да си призная, че, за мой срам, за малко да изпусна сроковете за подаване на документите. Добре, че беше форумът. Wink

Laughing Grinning Laughing

# 103
Ирина Б.: Стискаме с всички сили  Hug

Поздравления за всички деца! Издържаха и се справиха! Всяко ще си намери мястото, важното е да са живи и здрави  Hug

# 104
  • София
Margaritavass , благодаря ти!  Hug

Ирина Б. , поздравления!!!   bouquet
Стискам палцииии!!!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed 
Сега знам за какво!   bg

Между другото, дочух в новините, че в сутрешния блок на bTV ще има среща с отбора от Сараево!

Наистина децата се справиха!!! Всички, абслоютно всички!
Факта, че стиганах до тези изпити е УСПЕХ!
 Поздравления и за тях, и за родителите!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт