Може ли цикъла да дойде веднага след лохиите?

• 4 504
  • 57
  •   1
Отговори
# 45
Възможно е.Всеки организъм си е индивидуален.

# 46
При мен например цикъла дойде 3 дни след лохиите.Беше си цикъл,говорих с лекря си.Лохии макар и само зацапване имах 40 дни точно,три дни по-късно си дойде цикъл.Безкрайно обилен и продължи 7 дни.след това точно след 28дни отново Rolling EyesТака,че излиза,че не съм имала никаква почивка след кървенето
п.с.още в болницата лохиите ми намаляха н третия ден и бяха само тъмно зацапване Peace

# 47
При мен например цикъла дойде 3 дни след лохиите.Беше си цикъл,говорих с лекря си.Лохии макар и само зацапване имах 40 дни точно,три дни по-късно си дойде цикъл.Безкрайно обилен и продължи 7 дни.след това точно след 28дни отново Rolling EyesТака,че излиза,че не съм имала никаква почивка след кървенето
п.с.още в болницата лохиите ми намаляха н третия ден и бяха само тъмно зацапване Peace

Ама точно по същия начин беше при мен след първото ми раждане

# 48
а аз 2 месеца още не мога да се изчистя от лохий,цикъл...

# 49
Може, да.

При мен, има няма 2-3 дни след лохиите дойде и цикъл.

И при мен така. Peace

# 50
Чувала съм,че първия цикъл след раждането е по-обилен,но се притеснявам да не би моят да е прекалено обилен.На моменти тече страшно силно,превръзката се изцапва докато я сложа,а отвреме на време има и някакви кървави неща,като съсиреци...При вас така ли беше?

# 51
  • София, Борово
При мен лохиите продължиха към 3 месеца, а МЦ дойде на 40-ти ден.

# 52
Дали е цикъл може би ще разбереш, ако се повтори след около 28 дни. Но сега, ако кървиш силно - направо иди да те видят на ехограф, да знаеш какво да очакваш - още лохии, мензис и т.н. Няма смисъл да се чака да ти изтича кръвта. От форума само можеш грубо да се ориентираш може-неможе, но времето си тече - вземи по-радикални мерки.
Най-вероятно всичко е в границите на нормата, но най-добре това лекарят да го каже!
Успех и поздрави за чисто-новото бебче  Wink

# 53
  • някъде там
при мен беше така от едното хоп на другото с два дни въздух  Mr. Green

# 54
  При мен лохиите продължиха 10тина дни.Цикъла ми дойде след още 10.Възможно е да е цикъл. Peace

# 55
Да възможно е. На мен лохиите ми свършиха рано и на 35-я ден ми дойде цикъла.

# 56
и при мен дойде веднага след лохите.

# 57
И аз три дни след като се изчистих от лохиите се сдобих с цикъл.Точно свърши,след седмица пак започна...направо се побърках.Но се оказа нормално Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт