Тайната на дългата и здрава коса - 70

• 34 263
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Вместо запис  Mr. Green Да кажа само,че Неовал също е много хубав . Peace

# 16
Здрастиии и аз съм тук  Sunglasses

Искам да ви попитам правили ли сте си маската с авокадото, като използвате примерно жълтък и масла? Как ви подейства?

# 17
e дами като си слагате пяна на другия ден как ви е косата newsm78 на мен дори и от пяната с най-малка фиксация на рдугия ден косата ми е ужасна, нито къдрава нито чуплива, без обем някак сплесната сякаш... Sick

# 18
Здрастиии и аз съм тук  Sunglasses

Искам да ви попитам правили ли сте си маската с авокадото, като използвате примерно жълтък и масла? Как ви подейства?
Аз смесих авокадо +зехтин +жълтък и косата ми стана чудесна  Hug,от тази маска съм най-доволна май Laughing,и ми направи обем - Peace

# 19
напишете нещо де ааааааа? Laughing  Hug
 Hugкак се премахваше пърхута с аспирин ли беше  newsm78
Низорал + Себорал форте, ефект #Cussing out вече 2 месец.

# 20
e дами като си слагате пяна на другия ден как ви е косата newsm78 на мен дори и от пяната с най-малка фиксация на рдугия ден косата ми е ужасна, нито къдрава нито чуплива, без обем някак сплесната сякаш... Sick
Моята и толкова не изкарва само след няколко часа и е ужасна, затова пяна не ползвам Simple Smile

# 21
шушулче с тези шампоани се привиква
а на виши пробвали ли сте
и на биодерма

# 22
честита юбилейна тема  bouquet

# 23
Честита нова тема!!!
Пожелавам на всички прекрасни коси!!!  bouquet

# 24
шушулче с тези шампоани се привиква
а на виши пробвали ли сте
и на биодерма
Ама какво се привиква, бе, 1 опаковка не съм изхабила и няма резултат, никога не е имало #2gunfire.
Сега ще си купувам шампоан за след слънце, ама се чудя мед. козметика колко вървят, че ме е треснало безпаричието, но косата ми е по-важна.

# 25
# 26
Здравейте, момичета, и честита темичка!  smile3525

Отдавна не съм писала, но не съм ви забравила, просто не ми остава време.

В почивка съм от тривитаминола и си слагам само Стимулант. Този път ще почивам цели три месеца, а като ми свърши Стимуланта, ще ползвам някакви масла, защото не съм в България. Не съм ви чела назад, но ще попрегледам набързо.

Успешен ден ви пожелавам и хубави косички!  newsm08

# 27
Ама какво се привиква, бе, 1 опаковка не съм изхабила и няма резултат, никога не е имало Сега ще си купувам шампоан за след слънце, ама се чудя мед. козметика колко вървят, че ме е треснало безпаричието, но косата ми е по-важна.
Шушулче, може би твоето не е пърхот, а просто чувствителен скалп, който не понася агресивните продукти и от там се възпалява.  Аз съм точния пример - зверски сърбеж и белене на скалпа. Низорал табл. в шампоана, Себорал, ш-н на Виши и положението беше все едно и също, те допълнително дразнят като няма какво да изчистват. След преглед при дерматолог - само меки, успокояващи ш-ни за чуств. скалп. Аз съм много доволна от Node - Bioderma. Спрях всички маски и масла, те ми дразнят скалпа.
За след слънце ш-н на Rene Furtere - 16лв, много е мек, с масло карите.

# 28
да се запиша и аз:) шушулче - тъй като питаш за медицинска козметика, а аз само такава ползвам предписана от дерматоложка тъй като съм с атопичен дерматит - нещата които съм ползвала са около 25-30 лева... на мен ми се струват доста, тъй като попринцип не си падам по скъпа козметика и тн, но... нямам избор в случая:)
иначе това е моята коса:) -  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362738&pid=11496157
първите две снимки са си на косата ми в нормално състояния, другите две са от бала ми преди месец:) харесвам си как ми стана прическата само дето много бързо и паднаха къдричките на долните пластове:(

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 11:42 от Kryptonite

# 29
на мен маската с авокадо ми действа кошмарно, косата ми стана една такава твърдааа  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт