Тайната на дългата и здрава коса - 70

• 34 258
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
  • Belgium

Аз ползвах няколко шишенца от този стимулант...хареса ми...не очаквах буен растеж и нямаше де Simple Smile ...отразяваше ми се добре на  косата...Сега ме подсети пак да си го поръчам  Crazy

Pipilqga мерси за отзивите  Hug

Аз чак чудеса не очаквам, но пише, че балансира скалпа и помага при омазняване.

Ти такъв ефект усети ли?  Thinking

# 196
Да похваля
маска за суха, увредена, стресирана коса
http://www.ukhairdressers.com/store/details.asp?ID=DavinesNTechNSHPak
има мн. приятен аромат и косата става мн. хубава след това  Peace
пробвах мостра;

# 197
Да похваля
маска за суха, увредена, стресирана коса
http://www.ukhairdressers.com/store/details.asp?ID=DavinesNTechNSHPak
има мн. приятен аромат и косата става мн. хубава след това  Peace
пробвах мостра;
Каква и е цената?

# 198
към 25 лв  Peace

# 199
  • Варна

Аз ползвах няколко шишенца от този стимулант...хареса ми...не очаквах буен растеж и нямаше де Simple Smile ...отразяваше ми се добре на  косата...Сега ме подсети пак да си го поръчам  Crazy

Pipilqga мерси за отзивите  Hug

Аз чак чудеса не очаквам, но пише, че балансира скалпа и помага при омазняване.

Ти такъв ефект усети ли?  Thinking

Ами не... аз съм със суха коса... Crazy

# 200
Аз да похваля шампоана с пчелно млечице на елсев.
Първо има страхотен аромат  Mr. Green ,но по-важното е,че от него косата ми стана много лъскава жива и обемна и мека да не забаравя.  Mr. Green
Като за 1во измиване чувствам косата си супер,ще пиша пак след няколко седмици употреба.  Hug

# 201
Сега се сетих,че исках да питам нещо.  Blush
Момичета предложете някой спрей за коса(да не е на глис,защото съм ползвала и не останах доволна),който да мога да впръсквам всеки ден,за блясък за предпочитане или някой флуид,който да не утежнява.Хубавият аромат е +.   Mr. Green Hug

# 202
Аз само да вмъкна значи Облачето Хей шампоана на Сънсилк за къдрава коса не е спрян привечер обеколих някои магазини и си го купих Mr. Green
а сигурни ли сте,че Глис имат такъв защото не видях Rolling Eyes

# 203
Нивея Dismond gloss може да ти хареса помириши го в магазина  Rolling Eyesи  реши дали ти допада Peace

# 204
Аз само да вмъкна значи Облачето Хей шампоана на Сънсилк за къдрава коса не е спрян привечер обеколих някои магазини и си го купих Mr. Green

Сигурна съм,до толкова,че жената в рекламата е с къдрава коса,все ще значи нещо hahaha
  bouquet

# 205

Сигурна съм,до толкова,че жената в рекламата е с къдрава коса,все ще значи нещо hahaha
  bouquet

хахах има логика hahaha утре пак ще изляза и ще разпитам продавачките  bouquet

# 206
А относно аспирина, който се слага в маската с Тривитаминола...той предполагм се стрива? и колко се слага...?  newsm78  bouquet

# 207
ivilicious_blue,мерси за снимката,обаче моята маска е в кутийка  newsm78 И всъщност не е толкова лоша,пробвах я втори път и косата ми стана по-лъскава от нея,но не улеснява разресването,ще трябва да използвам балсам след нея.Първия път изглежда не съм я отмила хубаво,защото ми стоеше спълстена.

# 208
А относно аспирина, който се слага в маската с Тривитаминола...той предполагм се стрива? и колко се слага...?  newsm78  bouquet
1 таблетка, стрива се, да  Peace

# 209
Купих си шампоан на Рене Фюртере за след слънце, мн е нежен, очарована съм. 22 лв 150 мл.

Общи условия

Активация на акаунт