С какво се черпите на работа за рождени дни?

• 6 132
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Веднъж на работа почерпиха с питка и мезета - колбаси и сирена. Тайничко си отворихме и вино.

# 16
Домашните сладки и при нас най- се тачат, както и други домашни специалитети де. Няма да забравя гафа си от първата година- аз като бивша учителка, т.е. работила само с жени, наблегнах на сладките- така си останаха.
Вече знам- мезета, ядки, абе по- за хапване т.е.
При нас има отделна стаичка за такива цели, има удобства, не мога да оплача

# 17
И аз според традициите Simple Smile
На всеки р.д. има петифури, ядки, соленки, мезета и бонбони.
Една година съчетах сладоледени еклери с пресни плодове. Все ми е идвало в тия жеги да им раздам по един хубав сладолед, но не всеки обича сладко.

# 18
  • Добрич
И в нашия офис има традиции за рожденните дни. На алкохола не се гледа с добро око през работно време, но не е категорично забранен. Wink
Стандартните почерпки са: бонбони, ядки, дребни сладки, соленки, безалкохолни напитки и торта. В летния сезон тортата е сладоледена, разбира се.
Всички се придържаме към традициите.

# 19
И в нашия офис има традиции за рожденните дни. На алкохола не се гледа с добро око през работно време, но не е категорично забранен. Wink
Стандартните почерпки са: бонбони, ядки, дребни сладки, соленки, безалкохолни напитки и торта. В летния сезон тортата е сладоледена, разбира се.
Всички се придържаме към традициите.

И при нас е така, но ние сме много задружен екип и понякога при такива поводи ходим и на кръчма.

# 20
  • София
Преди кризата в края на работния ден опъвахме софрата в 17.30 в заседателната зала. Това, с което сме се черпили, освен стандартните сладки и соленки: хапки сирена с плодове, набодени на клечки;  различни видове пица, нарязана на дребни парченца; коктейлни хапки от най-различни видове; аз купувам малки тортички, тип пасти.
Сега се черпим само с торта и безалкохолно, криза е. Simple Smile

# 21
  • София
Напитки и ядки, ако сме в офиса.
По едно време поръчвах един мой любим чийзкейк, който се оказа, че си изяждам, заедно с финансистката и вече поръчвам само за в къщи.
Ако излизаме навън- кой, каквото желае си поръчва.

Общи условия

Активация на акаунт