Пролетна мама искам да стана-тема 6

• 13 064
  • 372
  •   1
Отговори
# 165
Аник днес Нечакам.
Благодаря че питате за мен-добре съм.От утре ще съм по-свободна и ще си пишем.Хубава вечер от мен Hug

# 166
  • Burgas
Илианка силно стискам палци,дано не дойде  Praynig

# 167
Благодаря Ани,но ще дойде.Тоя месец ову на 15 де а ние имаме секс само на 3 ден,защото половинката ми "гъбяса",т.е получи обрив и не сме правили нищо във фертилните дни.Но нищо-все някога ще стане Praynig

# 168
  • Burgas
Добро утро,как сте?
Илианка  Peace
Аз днес съм на лекар,стискайте ми палци да видим сърдечна дейност е да успокоя вече.

# 169
Момичета,пиша телеграфно.Нямам никакви време.След малко отивам да прибирам Мики,че ще се готвим за лятно парти в детската градина.
Купих си ранен тест за бременност.Отчита 3 дни преди менструацията.Ще го пробвам рано сутринта в понеделник.
В петък съм на личен лекар.Тогава ще ми каже какви са ми изследванията,как ми е кръвното и как ще се лекуваме.Стискайте ми палци.
Аник,честита лентичка. Hug

До скоро от мен.
  bouquet

# 170
  • Burgas
Веси ще стискам силно палци  Praynig
Благодаря днес след прегледа я сложих,на видеозона се видя жив ембрион-8,2мм със сърдечна дейност-7г.с,термин 3.03.2010г.Момичета много съм щастлива,пожелавам го на всички,да ви се връща колкото пъти искате.

# 171
Веси ще стискам силно палци  Praynig
Благодаря днес след прегледа я сложих,на видеозона се видя жив ембрион-8,2мм със сърдечна дейност-7г.с,термин 3.03.2010г.Момичета много съм щастлива,пожелавам го на всички,да ви се връща колкото пъти искате.
Аник,честито,мила.Много се радвам за вас.Истинко българче ще си родиш на тази толкова важна дата. Wink

# 172
Веси ще стискам силно палци  Praynig
Супер новини, Ани! Много се радвам за теб и семейството ти! И да продължаваш ни държиш в течение!  Hug

# 173
anik79, честито сърчице!
Момичета, имам много работа и само ви хвърлям по един поглед.  Hug

# 174
  • Burgas
Добро утро момичета,как сте,аз не много добре,сутришните ми неразположения започнаха,немога да понасям никакви миризми,даже и парфюм немога да ползвам,много ми мирише и ми са гади Sick
Оплаках се айде приятен ви ден.

# 175
Здравейте,

Днес бая си поспахме.Бяхме гроги от вчерашното детско прарти.Научих,че едното от децата в групата на Мики живее в лесбийско семейство и малко се стреснах.Винаги съм се чудела на двете жени,които водят и взимат детето,но чак вчера ми се изясни.Не знам коя точно е биологичната му майка,но предполагам.В Германия има доста такива семейства,но чак и дете да си отглеждат ми беше странно.По улиците често се виждат мъже хванати за ръце,жени да се любуват една на друга.Не че имам нещо против тях,но някак си ми е странно. Rolling Eyes

Аник,така бях и аз с Мики.Бях забранила на баща и` да си слага парфюм,че се побърквах от миризмата. Confused

Ох,търпението ми е на ръба.Толкова искам да тествам.И само си броя дните.Казвам си само утре и уикенда,и ще тествам в понеделник сутрин.Знам,че и тогава ще е рано за каквото и да било,но поне да съм си начесала крастата и да мирна.

Целувки !

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 09:43 от *ВЕСИ*

# 176
Малко плодчета за освежаване.  Hug

# 177
Ани сега виждам хубавите новини Grinning
 Честито, дано бързо да отмине този период на неразположение и да се радваш на най-леката бременност preggo

Веси още малко търпение, не остана вече...и в понеделник  EFP thumbsup

# 178
Момичета,ще пиша утре след прегледа при личната.Стискайте ми палци.  Hug

# 179
  • Burgas
Добро утро,как е?
Веси стискам палци пиши като се върнеш от прегледа.
Аз следобяд заминавам на почивка за 1седмица,ще се върна другата седмица в събота или неделя,надявам се като се върна да прочета добри новини,неспирайте да пишете.

Общи условия

Активация на акаунт