МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 10, чуй я, виж я ,наслади й се

• 27 935
  • 450
  •   1
Отговори
# 75
следя ви с интерес Laughing

# 76
А аз да ви попитам защо всичко се чака на Кенан той все трябва да направи първата крачка ,той трябва да говори,той трябва да умолява Ламия,той трябва да търпи Джемил с неговите дела е и човека изгуби малко самообладание когато говори  с Ламия и е нормално то се трупа,трупа

# 77
  • София по рождение
А аз да ви попитам защо всичко се чака на Кенан той все трябва да направи първата крачка ,той трябва да говори,той трябва да умолява Ламия,той трябва да търпи Джемил с неговите дела е и човека изгуби малко самообладание когато говори  с Ламия и е нормално то се трупа,трупа

да те подкрепя маре, разбира се, че е така, + това от любов и ревност, човек е способен да не може да се контролира понякога и да прави грешки  Peace

п.с. аа от къде да взема и аз една снимчица на буракчо за аватар

# 78

аз влезнах в чичко google и написах Burak Hakki и си избрах снимка но трябва да е съобразена с допустимите размери 160/200 ако не се лъжа Peace Hug

# 79
ооооооооооооооооо redemi виждам че си тук аиде пиши да видим и твоето мнение върху случващото се

# 80
Джамил става все по-лош. Grinning

# 81
  • Варна и...духом на Босфора
ооооооооооооооооо redemi виждам че си тук аиде пиши да видим и твоето мнение върху случващото се
 Hug Hug Мерхаба къзлар! Най-сетне съм заедно с вас! Два дена бях дежурна в хотела и гледах малко от филма.Миговете когато Ламия е с Кенан са толкова спиращи дъха  поне за мен...че направо настръхвам! Днес на изложбата например.Очаквахнещо силно и страстно ама нашта -Това дете е мое и Защо ме преследвате? Джуджето Хаяско пак ме издразни яко! Ей тоя ако го хвана зализания му перчем ще хвърчи в Босфора! Повтарям се пак с мое мнени отпреди няколко дена- В момента го води силното желание за мъст над Кенан. Естествено Ламия му е цел 1 -обаче в момента без да иска я поставя на заден план. Защо се получава така? Още не може да прости(а и дали някога ще го направи) изумрудено прощалният поглед на Лейла към Кенан....Знае че сърцето на Ламия принадлежи на Кенан. Но мисля че внего в момента бушуват и се борят две стихии-иска да заобича истински Ламия но и Кенан да бъде унищожен и наранен. Коя ли стхия ще доминира следващите дни- ще видим.... Айде стигя толкоз писах за тоз противняк Mr. Green #2gunfire  Кенанки -пращам ви слънчев и топъл морски поздрав от Варна и от мен !  Ади бакалъм и за Джамилките- тоже! Hug Laughing Laughing  bouquet За Марето че- най-красивата морска целувка!!! Hug Hug

# 82
Благодаря мн redemi твоето мнение от голяма полза

# 83
 Hug Hug Мерхаба къзлар! Най-сетне съм заедно с вас! Два дена бях дежурна в хотела и гледах малко от филма.Миговете когато Ламия е с Кенан са толкова спиращи дъха  поне за мен...че направо настръхвам! ..............

redemi, друго си е като дойде малко подкрепа, че това джудже Хаяско нещо много фенки набра тук..........Пък за Босфора и аз ще помагам!  bouquet

# 84
  • Варна
запис

# 85
А аз да ви попитам защо всичко се чака на Кенан той все трябва да направи първата крачка ,той трябва да говори,той трябва да умолява Ламия,той трябва да търпи Джемил с неговите дела е и човека изгуби малко самообладание когато говори  с Ламия и е нормално то се трупа,трупа

да те подкрепя маре, разбира се, че е така, + това от любов и ревност, човек е способен да не може да се контролира понякога и да прави грешки  Peace

Ето тука има
 http://tvnovelasbg.4.forumer.com/a/_post11252.html

# 86
  • в града на младостта
Момичета, кой епизод беше днес? и дали го има някъде качен вече newsm78

# 87
Чакам и аз, но го няма още иначе е 26 ти  Peace

# 88
не можах да гледам днешната серия, моля за резюменцееееееее Praynig

# 89
Момичета, кой епизод беше днес? и дали го има някъде качен вече newsm78