МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 10, чуй я, виж я ,наслади й се

• 27 979
  • 450
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.София-Красна поляна
Айдеее дойдохме си на въпроса за бебетооо. Shocked
Айде пак ред сополи,ред сълзи.

# 196
  • 221B Baker Street
а така,малко по-твърдо  Peace

# 197
а сега страда ама ако беше с Кенан вече и за второ щехте да мислите

# 198
Виждате ли, че Ламия носи по-голямата вина?Може да е станало каквото и да е до сега, нещата можеха да се изяснят, макар и не веднага.Кенан може да се забавил, но на няколко пъти вече Ламия прави спънките, това е истината.
И преди казах, Кенан не е усещал заплаха, за да действа бързо с Ламия, няма значение кога се е влюбил, важното е, че щеше да се ожени за нея и е факт голямата им любов.Друг е въпросът, че се объркаха нещата, за което и други имат вина.Но в момента единственият виновник е Ламия, ако не му отказва и не го пъди, сега нямаше да са нещастни, а с радост щяха да си чакат бебето.
Жал ми е за Джавидан, тя лошо никому не е направила, може да има грешни ходове, но сега ми е жал, че страда.

# 199
джавидан:този дом е много тих.
кенан:извини ме ама в момента вечерям и не мога да свиря
много готино беше това! Joy Joy

# 200
  • Sofia
e mnogo mi e my4no za Kenan   newsm45 newsm45 newsm45

# 201
  • Варна
Ами какво да прави Ламия,разчита само на благоволението на Кемал и Макбуле,без тях къде ще ходи,че и бременна на всичкото отгоре  Peace

Не си права. И Кенан и Джемил я искат. Сигурна съм, че и пашата щеше да и помогне ако не беше Кемал.

# 202
  • гр.София-Красна поляна
Виждате ли, че Ламия носи по-голямата вина?Може да е станало каквото и да е до сега, нещата можеха да се изяснят, макар и не веднага.Кенан може да се забавил, но на няколко пъти вече Ламия прави спънките, това е истината.
И преди казах, Кенан не е усещал заплаха, за да действа бързо с Ламия, няма значение кога се е влюбил, важното е, че щеше да се ожени за нея и е факт голямата им любов.Друг е въпросът, че се объркаха нещата, за което и други имат вина.Но в момента единственият виновник е Ламия, ако не му отказва и не го пъди, сега нямаше да са нещастни, а с радост щяха да си чакат бебето.
Жал ми е за Джавидан, тя лошо никому не е направила, може да има грешни ходове, но сега ми е жал, че страда.
А така, Peaceсега да се засили и да се удари в стената.

# 203
  • 221B Baker Street
Ами какво да прави Ламия,разчита само на благоволението на Кемал и Макбуле,без тях къде ще ходи,че и бременна на всичкото отгоре  Peace

Не си права. И Кенан и Джемил я искат. Сигурна съм, че и пашата щеше да и помогне ако не беше Кемал.

дали?  Кенан може и да я иска,но е още женен,освен това му липсва смелост,както и самата Ламия отбеляза...а за Джемил - тя все още се страхува от него...и не съм сигурна,че пашата щеше да я държи в дома си - бременна,без мъж  Peace

# 204
Ама е захапала точно като питбул(ч)е, да го видя хитрушкото Джамил как ще се отървава от нея.

# 205
В началото на филма Пашата и Кемал си говореха нещо, но изпуснах. Може ли да ми кажете какво?
Мерси!

# 206
  • 221B Baker Street
браво,Ламия  Peace дано не е само на думи  Praynig

# 207
  • Варна
Кенан беше пред развод, той беше дошъл ДА Я ВЗЕМЕ. Peace На Джемил наистина е трудно да се има доверие, но пък пашата 100% щеше да и помогне (разбира се мотивът едва ли бил от добро сърце, а за да не се компрометира семейството) Wink

# 208
  • гр.София-Красна поляна
Айде момичето пак си отива вместо да се изправи и да каже всичко.Няма да му дойде акъла на това девойче. ooooh!

# 209
Момичета,много ми харесва песента,с която свършва филма-къде мога да я намеря?Разтапям се като я слушам.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт