МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 10, чуй я, виж я ,наслади й се

• 27 974
  • 450
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
О,много здраво е притиснаха Кемал и Макбуле.Тя нашата мома,че е заспала така си е,но да се остави така да и говорят.От друга страна пък си мълчи,защото нали при тях живее.Макбулето само как и говореше нахално,а Кемал защо не я пита от кого е бебето преди брака.Започна сега да ревнува и да й държи сметка.Джамил си следва стратегията човека,но определно зор вижда в цялата тази бъркотия.Не може да понася Макбулето за миг дори,доста е изнервен.
Стоманата,усети,ченяма почва под краката си,взе да се навърта около Афифе,а до скоро деца не можеше да понася и правеше физиономии.Чудя се ще си имат ли с Кенан собствено дете?И си мисля,Ламия наистина ли ще напусне Кемал и Макбуле?

# 226
Всяка известна личност се пази от журналистите, както виждате и Джавидан се пази.На кому е нужно излишно да се създава напрежение, излишни клюки и сензации.Това не е грях, че се пази от журналисти.Все се хващате за това, че не й е казал, че я обича, по-важното е, че по този начин го доказва, има време и да й го каже, после когато беше ядосан й каза, че е вляла отровата в сърцето му.

# 227
mareto_che
противоречиш си  Whistling
в предния пост пишеш че не се притеснява от никого
а тук пишеш че не иска да го притесняват журналисти
нещо не разбрах  newsm78

не иска да ги притесняват журналистите когато са заедно Peace

# 228
  • au bout du monde
Ламия пак го отблъсна и после плаче  Confused
Тая  Енисе живее за да вреди на другите  Close
Макбуле е луда както предположих още в началото. Джемил зор ще види с нея  Laughing Но ми се струва,че тя ще иска да навреди на Ламия,а не на него.

# 229
Никой не я кара Ламия да стои при лудите и да им търпи фасоните,Саип паша откога и откри банкова сметка и каза,че ще я осигорят финансово.Ама не, тя ще стои там ненормалницата при дъртака и Питбулето.Какви мъже я искат тя къде стои?????????? Егатиии тъпото парче.

# 230
интересно ми е да гледам другата серия за да видя Ламия дали ще си тръгне или пак като първа глупачка ще прости. много ама много ще ме е яд ако остане, но май така се очертава каквато е патица

# 231
  • Бургас
интересно ми е да гледам другата серия за да видя Ламия дали ще си тръгне или пак като първа глупачка ще прости. много ама много ще ме е яд ако остане, но май така се очертава каквато е патица
И аз си мисля същото!

# 232
Пак бързо си мина и тази седмица а сега чак в Понеделник ще го дават а ние ще гадаем какво ще се случи

# 233
на мен ми е слаб ангела та може и да надникна в youtube  Sick  Embarassed

# 234
  • София по рождение
Eхххх,тая Ламия....Прав е пашата,глупава жена. ooooh!  ooooh!  ooooh!
Защо по дяволите е такава садо мазо?

казвам ви аз, че е смотана... #2gunfire

# 235
това момиче ме учудва със всяко свое действие ooooh!
Кенан за 1ъв път се държа като мъж и точно и ясно я викна да се разберат, а тя с нейното достойнство ooooh!
за какво го искаш толкова този човек като не знаеш какво да правиш, за да си с него Thinking верно е патица hahaha hahaha
Питбулето ме дразни със всяка следваща серия, много е отегчителна и досадна..не завиждам на Джемилчо hahaha
Стоманата сега, за да задържи цигуларчето цяла джунгла ще му народи hahaha hahaha hahaha

# 236
Надявам се след днешния епизод да сте ди променили мнението че Кенан не прави нищо за да спечели Ламия

# 237
  • Burgas
Ще му народи ама ако стане,то като беше готово тя така яко изглупя,па сега едвали така бързо ще се получи.

# 238
Ламия  си знае мястото,спомнете си разговорите с  починалата съпруга  на Джамил.Разговора на Джамил с баща му ,как иска Ламия да го обича,а тя се обрича на страдание и пази Кенан,пази и семейството му.Премълчава много неща за да не създаде интриги.
Макбуле  е болезнено ревнива ,от това си е и патила  по всяка вероятност ще създаде  неприятности
Кенан  не е наясно кого иска Ламия или Джавидан,страда по Ламия  а не предприема нищо
Стоманената принцеса  е бизнес дама така действа и в личния си живот ,не ми харесват похватите ,не се бори за любовта си  с достойнство

# 239
И аз се дразня на Лямия, но като си помисля, тя сега се учи, в движение се ориентира в живота. Останала сираче много малка, живяла е при т. нар. леля и чичо, които освен лицемерие и сплетни друго няма какво да й дадат. Дори средното си образование не е успяла да завърши. Хокана, нежелана. Всичко това трябва де е голямо бреме за едно младо момиче.  
А и се паникьосва от това да не би мечтата й за Кенан да стане реалност. Ами тогава какво ще прави. Тя сама му каза в първите серии, че ако му стига само тя, би била много щастлива. Но уви..

Общи условия

Активация на акаунт