МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 10, чуй я, виж я ,наслади й се

• 27 922
  • 450
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, бях прочела наистина в един коментар, че има нов сезон на Мелодия на сърцето и в сайта на Show телевизия го има като излъчван филм, но според мен филма си е 75 епизода, защото в последния епизод пише финал, а не като в 41 еп.- финал сезон. Sad

# 316
Хайде ето ме и мен.
Мерси за кафенцето и аз пия в момента.
гледам Кенанките много сте се вихрили бе,ами така е като нас ни е хванала липсата
ама много заета бях  Heart Eyes

Ха познайте тук с кой е  Flutter
правилно,нали неделята е с мен  Heart Eyes

# 317
С Ламия трябва да е , ако съдим по блаженството,което е изписано на лицето му

# 318
това не е продължението а е втория сезон есента ги гледахме тези едизоди

# 319
ааа не позна бе, Монда   Naughty
с мене беше на разходка  hahaha
хайде поздрав и за Кенанките ,да ви посвири малко

да не кажете посля,че не мисля за вас  Rolling Eyes

# 320
  • 221B Baker Street
С Ламия трябва да е , ако съдим по блаженството,което е изписано на лицето му

newsm10 newsm51 newsm53

# 321
Я прочете пак  Crossing Arms
и да видим питам-тук Кенан ли дава намеци на Нимет или и на мен и на нея така ни се струва  Rolling Eyes ,понеже казахте ,че той не бил свалял Нимет,та да питам

# 322
еееее, ама това Пибуленцееее  Sick, направооо...е не мога да я трая, то са муцки, фръцки...егати, как и скочи на Ламия  ooooh!
А тя пък и седи, аз ако бях, ставах и си заминавах  Crossing Arms Whistling

# 323
Мисля,че тепърва има какво да видим от Питбулето за съжаление  ooooh!

# 324
  • гр.София-Красна поляна
Питбулето ще се окаже май другото зло. newsm78

# 325
Питбулето ще се окаже май другото зло. newsm78

със сигурност Peace

# 326
И аз мислих за края на филма...

При Решат Нури няма щастлива любов. Любовта е страдание. Не съм и очаквала друг край...

Не познавам турската култура, но подозирам, че това не е само при Решат Нури, а въобще начин на възприемане на света...
Здравейте, чета коментарите отдавна, но днес реших да се включа и аз. Подкрепям напълно мнението на B l a n k a  подобно възприемане на света и любовта като цяло е навсякъде по света. Има световноизвестни литературни произведения с трагичен край, които не са по вкуса на читателя, но са се превърнали в класика и донякъде в това е и очарованието им. Примери много: Томас Харди с Тес от рода Дъбървил, Шекспир с Ромео и Жулиета; Ана Каренина на Толстой и др. все световни класици. Решат Нури лично за мен е велик писател, който не случайно е класик в турската литература и като всеки друг автор разказва история за любовта с нетипичния "хепи енд", но описва по прекрасен начин манталитета на нацията си. Смятам, че това е нормален край, тъй като и в живота не винаги нещата свършват така: оженили се и дълги години живели щастливо и доволно.
Единственото за което много съжалявам е, че не могат да се намерят останалите му произведения на български. Аз лично започнах да гледам сериала, защото не мога да прочета книгата, но съм запленена и от музиката. Приключвам за да не стана досадна, че стана доста дълго.  bouquet
От мен приятно гледане на днешния епизод на всички, аз отивам да се трудя. Embarassed

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 12:56 от dmb

# 327
  • Варна
Лично аз, преди да започне сериалът бях чела само "Чучулигата" (Издадена на български преди доста години ) от Решат Нури Гюнтекин, там също се разказва за красива любов, но краят е щастлив. Simple Smile
Между другото сюжетът е доста сходен с този на Мелодията.

# 328
Добър ден на всички!!!
Благодаря на geradost за снимката и да допълня за другата че Кенан просто е такъв и се държи добре със всички ухажор е не може да се отрече

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 13:10 от mareto_che

# 329
Момичета, по Диема F върви петъчната серия на Мелодията......Да не се окаже, че всички знаят, пък аз тепърва откривам Америка, Embarassed но случайно попаднах на канала. Може би ще е по-удобно времето за някои, отколкото по Нова.

Общи условия

Активация на акаунт