MANGO online магазин!

• 167 198
  • 766
  •   1
Отговори
# 30
и аз харасах, ще следя за обща поръчка Grinning

# 31
  • София
.....
Записвам се да следя Embarassed

# 32
chockolina ще имаш ли време и нерви да ни поръчаш  Hug

# 33
  • Варна
Да, няма проблеми - аз също си набелязах няколко тениски. Hug

# 34
  • София
Записвам се ако има обща поръчка  Peace
Сайта е страхотен, Благодаря  Hug

# 35
На мен цените си ми излизат в евро  newsm78

# 36
  • София
Записвам се да ви следя, макар че бих искала и да поръчам.
Да ви споделя очаквам и ЗАРА да вземат да направят онлайн магазин Wink и ще бъда още по-щастлива Grinning

# 37
Айде и аз тук Hug

# 38
Нека видим дали не са се събрали тия 195 лв Simple Smile
От мен това:
http://www.mangoshop.com/shop.faces?state=she_001_068_IN#prod=83 … 1.size_big.rows_3
 Crazy

# 39
До сега рових из сайта - ако има бургазлийки да пуснем обща поръчка да  Whistling Whistling Whistling

# 40
Здравейте, момичета!
Аз също днес получих това съобщение. Он-лайн клиент съм на Манго от 4 години, нодоставката до Белгия ми излизаше между 11 и 20 евро.
Shehi , обувките на Манго и Зара са по-малки от италиянската номерация примерно. Аз нося 36-37 нормално, но Манго и Зара са ми 37 и даже 38.
Често се случва сайтовете им да имат проблеми, така че очаквам да мине малко време докато нещата с доставките до България се регулират.
Мисля да проверя дали ще доставят и от он-лайн аутлета, където цените са направо символични.

# 41
Ами търсих и да сравня тези на кои uk или us номера отговарят техните европейски, защото на мен всичко US8 ми става ама не намерих таблици. newsm78
Малко притеснително става така.

# 42
Ами испанската номерация си е европейска,  но съм забелязала, че има не малки отклонения при различните марки. Fluxa, Bershka по си отговарят, но Zara и  Mango според модела, и като че ли в повечето случаи по-голям номер съм взимала. Не зная какво да те посъветвам. В конвъртъра на телефона ми дава US8 че е равно на 38 1/2  европейско, но за сравнение аз нося  US6 и имам Манго и Зара обувки 38, ако това ти помогне да се ориентираш.  .

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 01:34 от Angelviolet

# 43
Леле, ти сериозно ме притесни.
Всички обувки манго ли са ти 38?
Намерих таблицата: http://www.mangoshop.com/ayuda/IN/tallas.htm

# 44
Стига пък ти, то е индивидуално все пак. Моя крак е мъничък и нормално широк, твоя може да е много по-тесен и 39 да ти лепнат идеално. От Манго имам само 1 чифт 38, от Зара -2, като единия малко ми хлопа, но пък 37 ми убиваше. Имам и 37 и от двете.  Но аз лично от Зара харесвам повече обувките и почти не дрехите, а от Манго пък имам по-малко обувки, но техните дрехи ми пасват най-добре като кройки и размери.  Може би един номер по-голямо от обикновено да си вземеш ще ти е добре - все пак са и сандали. Няма ли някой наоколо Манго твоя номер да пробваш? Определено обаче таблицата не отговаря напълно на истината. Италиянците са винаги по прецизни в размера. Може би да се водиш по американското съответствие.

Общи условия

Активация на акаунт