MANGO online магазин!

• 167 185
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
До сега рових из сайта - ако има бургазлийки да пуснем обща поръчка да  Whistling Whistling Whistling

Аз съм твоят човек .... Да организираме нещо към средата на седмицата??? Моите неща са за около 50-60-70лв.... Само да дообмисля.

# 46
Зайка и аз може да се включа, харесах някои неща ,пиши ми на лични ако пускаш поръчка.

# 47
И аз се записвам да следя за обща поръчка за София. За сега си харесах неща за 70-80 лв. Peace

# 48
от доста неща са свършили номерата или са останали единични,пишете ми за обща поръчка.

# 49
Ок! Значи ще има обща поръчка Hug Айде харесвайте си неща и тази седмица понеделник-вторник да я пуснем Peace

# 50
Една позната обеща да премери в Манго сандали и след инфото в понеделник превеждам пари, на който кажете. Аз не съм нито от София, нито от Бургас така че, дано на някой му се занимава да изпрати с куриер Praynig

# 51
А старозагорки навити няма ли? Wink

# 52
  • Враца
чудесна тема   bouquet
не разбрах само в сайта на БГ с български цени-размерите пак ли са по българските или... newsm78
и дължината на панталоните каква е? не открих и описание на състава на артикул  Praynig
  bouquet
п.п. още не се ориентирам  Sad

# 53
записвам се тук да ви следя и ще прочета темата как вървят нещата с поръчките, вече набелязах това онова ooooh!

# 54
  • Бургас
И аз искам две тениски и едни къси панталонки за около 40-50 лв.
Как ще се разберем с момичетата от Бургас за поръчката? Кой ще я пуска?

# 55
чудесна тема   bouquet
не разбрах само в сайта на БГ с български цени-размерите пак ли са по българските или... newsm78
и дължината на панталоните каква е? не открих и описание на състава на артикул  Praynig
  bouquet
п.п. още не се ориентирам  Sad
Ами аз съм 1,65 и винаги са ми дълги поне с 10-15см. Peace

# 56
  • Враца
 honey™ bouquet
би ли споделила с какви мерки,кой размер вземаш  Praynig  bouquet

# 57
Запис и аз да следя темичката!  Hug

# 58
а размерите на мъжките дрехи отговарят ли си? Rolling Eyes

# 59
  • Варна
Аз ще пусна поръчка - нямам нищо против да изпращам после с куриер нещата до другите градове. Hug

shehi, ще те изчакаме да уточниш за номера.

Който ще се включва, да ми пише ЛС, за да му пратя сметка - ако можем в сряда да поръчаме, ще е добре. Peace

Общи условия

Активация на акаунт