MANGO online магазин!

• 167 193
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
За размерите, мога да кажа, че тениските и якетата, които имам са ми S, при положение, че нося XS. Панталоните и дънките 34 са ми леко големи. Мое мнение е, че са леко умалени или поне не са уголемени  Peace За мъжките нямам наблюдения  Simple Smile

# 61
За размерите, мога да кажа, че тениските и якетата, които имам са ми S, при положение, че нося XS. Панталоните и дънките 34 са ми леко големи. Мое мнение е, че са леко умалени или поне не са уголемени  Peace За мъжките нямам наблюдения  Simple Smile

ти ми разказа играта, аз дамските не ги харесвам особено техните, но мъжките ми се струват доста симпатични и тъкмо напълних коша и сега трябва да водя мъжо в магазина да видим кой размер да е... Rolling Eyes

# 62
О, безумно съм щастлива. Party
Ще правим общи поръчки, няма начин.
Може ли някой да ми каже от коя старана изпращат точно?

# 63
Предполагам,че от Испания.В мейла,който ми изпратиха ,след като се регистрирах адреса беше в Барселона.

# 64
Момичета, искам само да кажа, за тези от вас, които имате магазин/и на Манго в града си, че цените на намалените неща са абсолютно същите в сайта и в магазините. В моемнта всичко им е на 50%, така че ако си харесате нещо първо отскочете до магазин, поне ще можете да го пробвате. Единственото предимство е, че в сайта има малко по-голям избор. Но пък гледайки го, не видях доста неща, които в магазините ги има в момента иса намалени. Аз съм им редовна клиентка, и постоянно следя какво има и какво не. Embarassed Даже си харесах една рокля и много я исках обаче имаха само М, а аз нося XS. Надявах се в сайта да я има, ама не.
Исках да го кажа, за да си знаете, че ако отидете в магазина, цената няма да е по-висока. Това за намалените неща.
Сега ще погледна новата колекция.

nolitta , мерси   bouquet

# 65
  • Петрич
благодаря и аз за новият сайт.надявам се че щи ни помогнете и в оразмеряването.че в дълбоката провинция няма фирмен на манго. Heart Eyesза ориентир от редута на мен ми е тамън всичко от р- р 42.та ако може някой фен на манго да каже дали отговаря на L или на XL ще му бъда много   bouquetблагодарна.  bouquetиначе за информация си направих регистрация в аутлета нищо че незнам какво точно значи

# 66
Момичета, искам само да кажа, за тези от вас, които имате магазин/и на Манго в града си, че цените на намалените неща са абсолютно същите в сайта и в магазините. В моемнта всичко им е на 50%, така че ако си харесате нещо първо отскочете до магазин, поне ще можете да го пробвате. Единственото предимство е, че в сайта има малко по-голям избор. Но пък гледайки го, не видях доста неща, които в магазините ги има в момента иса намалени. Аз съм им редовна клиентка, и постоянно следя какво има и какво не. Embarassed Даже си харесах една рокля и много я исках обаче имаха само М, а аз нося XS. Надявах се в сайта да я има, ама не.
Исках да го кажа, за да си знаете, че ако отидете в магазина, цената няма да е по-висока. Това за намалените неща.
Сега ще погледна новата колекция.

Безумно права си, ама пусто като е гот да си пазаруваш от дивана в хола, че както и вали тук...... А и краста ... мани мани, не ми се говори просто...

# 67
Тогава да препоръчам да не бързате с покупките на всичко, което ви харесва, понеже ще има още намаление на вече намалените неща. Всичко което остане от сегашното 50%-ово намаление, после го намалят с още.И цените са безумно смешнни. Аз имам големи попадения от такива моменти. Laughing

# 68
А мъжки стоки, в кое Манго има в София?
Че преди имаше на Витошка, ама последния път като бях вече го нямаше мъжкото облекло, а супер много харесах една тенистка на приятеля ми от сайта  Rolling Eyes

Като гледам сайта, гледам че има доста обущета, който тук ги няма.
Очилата са им безумно евтини, тук не съм гледала колко са де  Simple Smile.

# 69
Мъжки не знам къде има, не мога да помогна.
Относно очилата- на същите цени са, даже има и още няколко модела по магазините им, целите в камъни.И те са на 50%.

# 70
А имаш ли си на идея дали биват очилата им, като защита или ...?

# 71
А имаш ли си на идея дали биват очилата им, като защита или ...?

Да ти кажа честно аз имах един чифт от тях, и ми беше страшно любим.Наскоро ги счупих и още ме е яд. #Cussing out Просто модела беше точно за мен. На тях пише 100%УВ защита, но не знам колко може да се вярва на това.Не съм ги носила за проверка по оптики, защото ми пазеха добре от слънцето.Но дали имаха или не защита, не мога да гарантирам.По-скоро за тези цени- едва ли.

# 72
Благодаря ти   bouquet
Тия дни ще мина да видя нещата и ще ги питам дали имат някъде мъжки магазин  Simple Smile

# 73
С радост и аз тук в темата:)
Ще разгледам, ако харесам нещо ще се включа и аз за сряда.
Да попитам поръчките от аутлета и магазина отделно ли стават?

# 74
  • Варна
Поне във Варненското MNG ги няма повечето от нещата, които си харесах, а и много от другите.  Rolling Eyes Пък и наистина си е кеф да се пазарува от вкъщи. Mr. Green

За номерата - повечето ми неща са S, имам само 2-3 фланелки, които са XS, какъвто нося по принцип. Панталоните са ми 34, при тях няма разлика с това, което поръчвам обичайно. tedd, иди в магазина и пробвай - аз не съм забелязала фрапиращо разминаване в номерацията. Най-много от всичко на MNG ми харесват чантите, но в това намаление нищо не ми грабна окото. Confused

Общи условия

Активация на акаунт