MANGO online магазин!

• 167 216
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
  • Казанлък of all places
А старозагорки навити няма ли? Wink
Тези от Казанлък броим ли се ? Simple Smile

# 76
Една позната има очила от Манго и каза, че са ги тествали в оприка и били ок.

# 77
[b]Totally*Av4e , абсолютно съм съгласна с теб. Още юли намаленията ще стигнат 70%, а август някои от изостаналите неща ще се появят и в аутлета. Миналата година там имаха страхотни неща, но сега не забелязах кой знае какво хубаво, освен богатия избор от дънки. Но пък дънките и роклите Манго си искат мерене. А когато дойде и намалението в аутлета, цените са наистина като пари за бонбонки. Изтарашила съм къде що има Манго аутлет в Мадрид и Барселона-цените са направо смешни август месец. Проблемът после идва, при чекинга на килограмите багаж в самолета Joy.
 Иначе проверих-правят и доставки от аутлета.  Шипингът е от Испания.
Jana d ark , не съм ролзвала очила, но предполагам, че имат реална защита. Испанските производители като цяло са доста почтени към клиентите си. Имам коланчета, герданчета, чанти и други боклучета аксесоарни и са били здрави и добре направени като цяло.
tedd , за мъжките неща-не зная, те отскоро имат мъжка серия. Моят мъж не ги кльопа хич Зара и Манго, та няма нищо Манго да погледна да ти кажа.  Фен е на SPF и Massimo Dutti. Второто е марка на grupo Inditex, към които принадлежи и Зара, но и двете марки първоначално специализирани в мъжко, отскоро сравнително имат дамски серии.  http://www.inditex.com/en/who_we_are/concepts/massimo_dutti
a.violeta , аз нося Манго твърдо 36 и S, много рядко по нещо 38 и М. Ако това може да те ориентира. Аз мисля, че по-скоро XL. Виж на 3 стр. Sheni беше постнала таблица-референция за размерите в сантиметри. По принцип френските и испанските номерации си съответстват, по-малки са от немските например. Но винаги има изключения

# 78
Е, как? естествено  Wink , но се чудя дали да не изчакаме още малко, щом ще падат цените  Party

# 79
  • Казанлък of all places
Е, как? естествено  Wink , но се чудя дали да не изчакаме още малко, щом ще падат цените  Party
Чакаме,гледаме, подбираме, дебнем и после ....поръчваме! Simple Smile

# 80
  • София
Мъжки дрехи МАНГО имаше в Мола на Стамболийски, но тъй като моят мъж не я харесва тази мода и не съм си правила труда да ги заглеждам като номерация.

# 81
Аз ще направя поръчка за Бургас - пишете ми на лечни Peace

Не видях за колко дни пристига поръчкта Peace

Аз също мога да пратя с куриер на някой , който няма с кой да се коалира Peace

МОже да поръчаш с нас - аз си идвам към Казанлък често

# 82
Angelviolet така е мила, всичко което казваш. И аз много я обичам марката и не пропускам да посетя магазин. Laughing Може ли линк към аутлет-а, който има доставка до тука.  bouquet

# 83
# 84
# 85
Мерси момичета.  bouquet
Цените в него ми излизат в евро, така ли трябва да е? Че се обърквам, понеже в другият сайт е в левове. Crazy

# 86
И аз ще се включа в обща поръчка за София с едно яке за 58 лв.

# 87
Да ви питам дали го има това яке, по магазините  newsm78
http://www.mangoshop.com/zoomProducto.faces?id=83012279&type … oom&idioma=IN
Че за всекидневно е супер, а и за тези пари  Shocked

# 88
Да ви питам дали го има това яке, по магазините  newsm78
http://www.mangoshop.com/zoomProducto.faces?id=83012279&type … oom&idioma=IN
Че за всекидневно е супер, а и за тези пари  Shocked

Отваря се начална страница.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт