Преброяване онлайн

• 110 817
  • 2 404
  •   1
Отговори
  • на пистата
Някой знае ли къде точно и как става преброяването по интернет.Искам да го направя онлайн,доколкото чух по телевиязията като се преброиш онлайн получаваш някакъв номер и като дойде преброителя му го даваш.

# 1
# 2
  • Galaxy 13197853088
.
  Joy

# 3
# 4
  • София
Айде и аз тук с един въпрос странен. Постоянният ми адрес е на едно масто, в момента по разни причини живея на друго къде да се преброя  Laughing. Въпросът е сериозен нищо,че ми е смешно.Може и тъп да е ама зациклих.

# 5
  • на пистата
намерих го,но не мога да го направя.не ми дава да пиша.моля ако някой го е попълнил да помага

# 6
"В удобно за Вас време от 00.00 ч. на 1 февруари до 24.00 ч. на 9 февруари 2011 г. можете да се преброите по интернет"  Peace

# 7
  • Русе
Преброяването не е започнало още.

# 8
  • на пистата
уффф,че съм тъпа.благодаря.ще пробвам пак на 01.02.

# 9
Аз искам също да попитам, в момента живея в друг град, в който нямам адресна регистрация, какво трябва да направя като дойдат в дома ми?

# 10
  • София, откъм тъмната страна
И аз онлайн ще се преброявам.
Постоянният ми адрес е на едно масто, в момента по разни причини живея на друго къде да се преброя 

Ей това и аз се чудя  newsm78

# 11
И аз и мъжа ми също мислим да се преброим по интернет.

Въпрос и аз имам - постоянният ми адрес се води на друго място, при родителите ми. Във формата за преброяване него ли трябва да пиша? предполагам, че да.
Защото със сигурност ще отидат там да ме преброяват, а не където съм в момента.

# 12
  • Пловдив
Ако искам да преброя онлайн баба ми /съвсем сериозно, понеже са я мамили звънящи на вратата и сме й забранили да отваря/, трябва ли да й направя ел.адрес, или може да използвам мой ?

# 13
  • София
Предчувствам, че циркът с преброяването ще е пълен  Mr. Green

# 14
Ако искам да преброя онлайн баба ми /съвсем сериозно, понеже са я мамили звънящи на вратата и сме й забранили да отваря/, трябва ли да й направя ел.адрес, или може да използвам мой ?
Влязох в посочения сайт и в Инструкцията последното изречение е :
Ако искате да преброите ваши близки , които живеят в друго жилище, трябва да направите нова регистрация с личните данни на едно от лицата, които ще преброите.
Което ще рече, че за новата регистрация ще ти трябва нов мейл адрес. И после даваш 10 цифрения код на баба си, за да го даде на преброителката след 10,02,2011г.

Общи условия

Активация на акаунт