Преброяване онлайн

• 111 138
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Ако искам да преброя онлайн баба ми /съвсем сериозно, понеже са я мамили звънящи на вратата и сме й забранили да отваря/, трябва ли да й направя ел.адрес, или може да използвам мой ?
Влязох в посочения сайт и в Инструкцията последното изречение е :
Ако искате да преброите ваши близки , които живеят в друго жилище, трябва да направите нова регистрация с личните данни на едно от лицата, които ще преброите.
Което ще рече, че за новата регистрация ще ти трябва нов мейл адрес. И после даваш 10 цифрения код на баба си, за да го даде на преброителката след 10,02,2011г.

Благодаря.
А не мога ли един от моите и-мейли да го пиша все едно е на баба ми, или на когото там ?
Понеже при моето преброяване ще ползвам 1 от пощите ми, другите ще са свободни.

# 16
Никой не знае кой мейл на кого е, така че няма никакво значение какъв мейл ще използваш.
Мейлът не е никакъв идентификатор, с изключение на това, че служи за създаването на отделна регистрация.

# 17
Наистина ще е пълен цирк. Mr. Green
В тази държава колко хора не живеят по адресна регистрация........ newsm78
Аз мисля, че няма значение къде ще се пишете, че живеете.Статистиците това не ги вълнува толкова.

# 18
Предчувствам, че циркът с преброяването ще е пълен  Mr. Green
PeaceПредчувствам,че и там системата ще се срине. Joy

# 19
  • In my tropical dream
Пишете, че живеете там, където действително живеете, няма значение къде ви е постоянния адрес.

Въпрос и аз имам - постоянният ми адрес се води на друго място, при родителите ми. Във формата за преброяване него ли трябва да пиша? предполагам, че да.
Защото със сигурност ще отидат там да ме преброяват, а не където съм в момента.
Със сигурност няма да идат да те преброят. Преброителите не отиват с предварителна информация кой къде живее и каква му е адр. рег., когато отидат при родителите ти и те заявят, че на този адрес живеят те двамата, никой няма да ги разпитва ти къде си.
Вчера бях на обучение за преброител информацията е сигурна.

# 20
  • София
  А пробното ще го признават ли?

# 21
София сигурно ще е 500 000 души, ако се преброят само тези, които са с адресна регистрация

# 22
 Joy

По темата- мисля да се преброя он-лайн, както и останалата част от семейството. Не ми се занимава да ми идват на вратата и да ме разпитват. Освен това беше обявено, че по този начин излизало и по-изгодно самото преброяване( по-изгодно за държавата имам предвид). Дано е вярно.

# 23
Силно се надявам да го признаят. Ще е много глупаво, при положение че вече сме попълнили формуляра и имаме уникален идентификационен номер да правим всичко отначало.

# 24
  • София
Силно се надявам да го признаят. Ще е много глупаво, при положение че вече сме попълнили формуляра и имаме уникален идентификационен номер да правим всичко отначало.
 Ще трябва да си преровя пощата и да намеря номера, да го сложа в отделна папка, да не търся после!

# 25
На три места съм го записала - и електронно, и на хартия.  Joy Joy Joy

# 26
И какво ако нямам интернет? И какво ако в този ден съм на работа и няма кой да им отвори?  ooooh!

# 27
  • In my tropical dream
Ако нямаш интернет, ще те преброят преброителите. Кой ден ако си на работа - преброяването е през целия месец февруари - от 1ви до 9ти - електронно, от 10-28 - с преброители, ще те потърсят друг ден ако дойдат и никой не им отвори  Peace

# 28
Щяло да има глоба.

# 29
  • Бургас

Да, глобата е 120лв., ако откажеш да те преброят. Няма значение каква е адресната регистрация по лична карта -  преброяваш се там, където живееш по принцип. Ако пребиваваш някъде за по-малко от една година, се водиш там като временно присъстващ.

Общи условия

Активация на акаунт