Детски клуб "Невеляшка" - Варна

• 54 424
  • 272
  •   1
Отговори
# 90
телефоните са 0898479757 052 975958 но при резервация се оставя 50 лв. капаро  така че трябва да се отиде  на място

# 91
Искаме да посетим клуба, баткото да поиграе, малката да не диша цигарен дим, а ние да се видим с приятели. Бихте ли ми казали до колко работи вечер и какво предлагат за ядене? Благодаря предварително.

# 92
4увам доста добри отзиви за този клуб и реших да се споделя нещо пикантно с всички вас,предполагам 4е на никой няма да се понрави това което видях в този детски клуб #Cussing out бяхме в този клуб и моят син видя един гуЩер да се разхожда до детската къщичка.Естествено тои се разкрещя ,че има гущер аз ско4их  и останах учудена ,че момичетата там започнаха да ЗАМАЗВАТ ситуацията.Първоначално си помислих,че синътми найстина си измислЯ,НО удивлението ми нестигна дотук,малко по-късно 4уь самата управителка да коментира въпроса с гущера и несмея да коментирам точно неините думи но аз останаь доста удивена от израза и ,и най спокоино станаь взес си детето и заявлих,че повече няма да припаря до този клуб.Предопреждавам повечето родители,МОЛЯ ВИ МНОГО ВНИМАВАИТЕ С ТОЗИ КЛУБ...........  smile3513  БЕЗОПАСНОСТТА НА ДЕЦАТАНИ Е НАЙ-ВАЖНА .... 

# 93
4увам доста добри отзиви за този клуб и реших да се споделя нещо пикантно с всички вас,предполагам 4е на никой няма да се понрави това което видях в този детски клуб #Cussing out бяхме в този клуб и моят син видя един гуЩер да се разхожда до детската къщичка.Естествено тои се разкрещя ,че има гущер аз ско4их  и останах учудена ,че момичетата там започнаха да ЗАМАЗВАТ ситуацията.Първоначално си помислих,че синътми найстина си измислЯ,НО удивлението ми нестигна дотук,малко по-късно 4уь самата управителка да коментира въпроса с гущера и несмея да коментирам точно неините думи но аз останаь доста удивена от израза и ,и най спокоино станаь взес си детето и заявлих,че повече няма да припаря до този клуб.Предопреждавам повечето родители,МОЛЯ ВИ МНОГО ВНИМАВАИТЕ С ТОЗИ КЛУБ...........  smile3513  БЕЗОПАСНОСТТА НА ДЕЦАТАНИ Е НАЙ-ВАЖНА .... 
Извинявай, но сигурна ли си, че не беше динозавър? JoyЗвучи ми малко несериозно, не се засягай!

# 94
  • Варна
 Joy  ауууу, цял гущер, ужас!!!

Аз само да спомена, че имат и стаичка за кърмене и преповиване.

# 95
  • Варна
Е, ще ме уморите, голям праз, гущер! Оня ден в офиса имаше гущер, качват се и по
високите етажи, да не е изял някое дете.
Аз само да спомена, че имат и стаичка за кърмене и преповиване.
Това и мен много ме впечатли. В другите клубове няма тази екстра. Всъщност не е екстра ,
ама на фона на предлагането така изглежда  Confused

# 96
Ние главнио заради гущерчетета ходихме по едно време. Как да няма такива ,като навън има тревичка, дървенца........ Mr. Green

# 97
аз ще кажа на djylaq да има предвид че понякога анти рекламата е най- добрата реклама
и всички тук са наясно че в повечето случай мненията на потребители  гости или специално регистрирали се за да напишат нещо лошо е работа на конкуренцията.
много често вече се среща когато някой създаде нещо хубаво и то бързо набира скорост и веднага се появява накой с 0-1 публикации в форума да напише нещо пикантно.

# 98
много често вече се среща когато някой създаде нещо хубаво и то бързо набира скорост и веднага се появява накой с 0-1 публикации в форума да напише нещо пикантно.
Следя темата ви, поста на jylaq разсмя искрено и мен. Можеше да измисли нещо по-пикантно.. ама айде да не давам идеи...  Нас мамите един гущер ако ни уплаши... hahaha Joy Joy Joy
Между другото гущерче имахме и ние вкъщи, а сме на 4-тия етаж, прибират се заради захладняването - отворихме прозореца в стаята, в която беше и то си излезе.

А иначе по темата- бях тази седмица на РД за първи път там като гост, мина страхотно! Аз лично нямам забележки! Peace
Но наистина като че ли е за деца до 3-4 годинки... на по-големите им трябват повече забавления. Най-големия плюс е, че вътре не се пуши. Въпреки, че съм пушач, не толерирам комбинацията задимени заведения + малки деца. Нищо не ми пречеше да си пуша навън.

# 99
  • Варна
Да напиша впечатления за рожденния ден на Симона. Супер, само това мога да кажа  Grinning. Три часа децата не излязоха от детския кът, освен за тортата. Като организация нямам забележки. Имаше и друг рожден ден започващ половин час след нашия, но по-малък, плюс няколко други дечица, но в детския кът не беше претъпкано. Каките се справиха много добре, също и с едно по-специално детенце от нашите гости  Simple Smile Тортата от Краев също беше много вкусна. Това от мен на пръв спомен  Embarassed

# 100
Александра браво  Hug! Сега ако споделиш и малко снимки , цена няма да имаш  Grinning.
Беше ли поръчала допълнителна анимация и на какава възраст бяха дечицата ви ?

# 101
  • Варна
Александра браво  Hug! Сега ако споделиш и малко снимки , цена няма да имаш  Grinning.
Беше ли поръчала допълнителна анимация и на какава възраст бяха дечицата ви ?
http://lexi81.multiply.com/photos/album/20/20#photo=12 Оттук нататък, но съм снимала повече децата. Мисля че в темата по-напред имаше снимки на интериора. Повечето деца бяха на 4, но имаше 2 на 5 и 6 годинки и също много се забавляваха. Нямахме допълнително анимация, на Мони не й е интересно.

# 102
Познавам интериора, разгледах като ходих да резервирам за РД на Рая,просто исках да видя вашият празник  Grinning! Благодаря ти   bouquet!

# 103
Здравейте мамита.Виждам ,че мнозина от вас са много доволни от детски клуб Невеляшка.Може ли някой да ми каже, дали там е подходящо за рожден ден на 6 годишно момче?

# 104
Не мога да преценя ilianangel , най - добре е да отидеш да го видиш.

Общи условия

Активация на акаунт